Hamid_nice
کاربر
- 2018-12-18
- 91
- 168
.
آخرین ویرایش:
جناب غزال حق با شماست من اشتباه نوشتم ولتاژ دو سر R2 مقدارش ۴۷ ولت نیست ولتاژ متناوب دو سر R0 برار ۴۷ ولته
لطفا با این اصلاح دوباره به مساله نگاه کنید فکر کنم مشکلی وجود نداشته باشه دیگه
الان مشکل فقط داغ کردن مقاومت R0 و R2 هست
به نظر شما مشکل دیگه ای هم هست؟
یعنی الان من یم ولوم ببندم جرقه می زنه و می سوزه ؟
مشکل دیگه ای اگر می بینید بفرمایید من هم متوجه مساله بشن
عذر خواهی می کنم به خاطر اشتباه تایپی و...
ترانسی که مد نظرتونه باید برق ۲۲۰ ولت متناوب رو به ۲۴ ولت متناوب تبدیل کنه ؟
یا میشه از یک آداپتور سوئیچینگ که خروجی صاف ۲۴ ولت یا ۱۷ ولت مستقیم بده استفاده کنم؟
مثلا آداپتور مودم ADSL ؟یا یک آداپتور دارم ۱۷ ولت مستقیم می ده؟ اینها خودشون ترانس محسوب میشوند یا خیر؟
در مورد دیمر یک سوال دارم اینکه هرچقدر هم نویز داشته باشه خروجی خازن ۳۰۰۰ میکرو به همراه پل دیود اصلا برای صاف کردن هست که برق مستقیم صاف رو می فرسته تو مدار مگه اینطور نیست؟
اجازه بدید قبل از این یک گزارش دیگه هم بدم
به جای مقاومت R1 اینبار یک پتانسیومتر مینیاتوری 1M قرار دادم و برای اینکه زنر به ولتاژ 2.4 هم برسه ولتاژ خروجی دیمر رو روی 130 ولت گذاشتم
با چرخاندن پتانسیو متر از کمترین مقدار تا بیشترین مقدارش ولتاژ خروجی مدار یعنی دو سر خازن ۱۰ میکرو از ۶۶ ولت تا ۷۶ ولت تغییر کرد و این دفعه پتانسیومتر نسوخت و جرقه هم نزد
پس تا تا اینجا به هدفمون نزدیک شدیم ولی مشکل داغ شدن شدید R0 و R2 وجود داره
الان دو مساله را اگر حل کنیم تقریبا به هدف رسیده ایم
یکی مشکل داغ کردن دوتا مقاومت در عرض چند ثانیه که فکر کنم همونطور که اول گفتید مقاومت کمتر از ۱۰ اهم مثلا ۲ اهم بذاریم به جای R0 و البته اگر این باعث نشه که پل دیود مثل قبل که این مقاومت نبود می سوخت
و مشکل اساسی دوم اینه که مقدار ولتاژ خروجی از صفر تغییر کند الان از ۶۶ تغییر می کنه و فقط هم ۱۰ ولت بیشتر نمی تونیم تغییرش بدیم
جناب غزال میشه این مساله رو هم بررسی کنید
تو این فاصله من به جای مقاومت R0 که ۱.۲K بود یک مقاومت 2.5 اهم گذاشتم پل دیود ترکید یعنی سیم پایه یکی از دیودها از وسط نصف شد!!
این یعنی مدار بدون بار جریان بالایی میکشه درسته ؟ برای چی ؟ عجیب نیست ؟ فیوز خونه هم پرید!!!
ممنون
اگر اشتباه نکنم این دیمر رو دو سال پیش خریدم و فکر کنم حدود ۲۸۰۰ وات توان داره
توان تحملش خیلی بالاست
شاید به این دلیله که نمی سوزه
تمام قطعات رو عوض کنم ؟
یعنی خازنها رو هم ؟
بدون مقاومت محافظ منظورتون چیه ؟ من که مدار رو تغییر ندادم و همون مداره فقط یک مقاومت رو طبق نظر قبلی که گفته بودید کمتر از ۱۰ اهم بذار تغییر دادم
مقاومت محافظ رو کجا باید می ذاشتم؟
جهت اطلاع عرض کنم که قبل از اینمه پست بالا رو بزنید یک تست دیگه بعد پریدن فیوز با تعویض دیود سوخته در پل دیود با قرار دادن مقاومت ۵۰۰k به جای R0 انجام داده بودم ولی نه دیود سوخت و نه فیوز پرید فقط مقاومت به شدت داغ کرد و داشت دودش در میومد که مدار رو قطع کردم
همه قطعات رو عوض کنم ؟چرا مگه نمیشه تک تک قطعات رو تست کرد و فهمید که کدوم آسیب دیده ؟
ترانزیستور رو تست کردم سوخته
الان دیگه ترانزیستور 2N2222 ندارم باید برم بازار تهیه کنم ولی دوتا ترانزیستور نو 2N3055 داره میشه از اونها که توان بالتری دارند استفاده کرد یا بهتره همون رو بگیرم ؟
لطفا نقشه رو بررسی بفرمایید و بگید هر قطعه مثلا با چه توانی لازم هست
که میرم بازار مناسب رو بخرم
ممنونم
همون ۱،۲ کیلو محافظه
اینکه با ۵۰۰ کیلو تست کردی درواقع برق مدارو قطع کردی و خوشحال شدی چیزی داغ نشد .
با ۵۰۰ کیلو تست کردم خود ۵۰۰ کیلو و مقاومت R2 بدتر از قبل داغ شدند و خیلی سریعتر مجبور شدم قبل از دود شدنش برق رو قطع کنم
2N2222 معادل هم داره شاید داشته باشم؟
ممنون
این یعنی حداقل یک قطعه خرابه که اتصال کوتاه شده و جریان زیاد میکشه و درنتیجه قطعات داغ می کنند یا معنی و علت دیگری هم می تونه داشته باشه؟درود
اگر R0 را ۵۰۰ کیلو استفاده کرده باشی محاله R2 و یا هر قطعه دیگری داغ بشه
این عجایب در گزارش شما مثل نقل و نباته
عزیزم زور الکی نزن آزمایشاتی که مبنای درستی نداره چه فایده داره
هر ترانزیستور منفی با جریان بالاتر از ۱ آمپر خوبه
سپاس