آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

logana

کاربر
2011-04-04
5
2
با سلام خدمت دوستان
من دیروز بایوس سیستم رو آپدیت کردم الان وقتی سیستم نیم ساعت کار میکنه دمای مین به 45 درجه میرسه و سی پی یو 36 درجه من از نرم افزار PC Probe II برای نمایش دما استفاده میکنم در ضمن از طریق خو بایوش هم دما را چک کردم که با نرم افزار PC Probe II تفاوتی نداشت و تمام اتصالات را هم چک کردم و فن مادربرد هم مشکلی نداره مادربرد هم مدل asuse p5q3 است

majid_tech

کاربر
با سلام خدمت دوستان
من دیروز بایوس سیستم رو آپدیت کردم الان وقتی سیستم نیم ساعت کار میکنه دمای مین به 45 درجه میرسه و سی پی یو 36 درجه من از نرم افزار PC Probe II برای نمایش دما استفاده میکنم در ضمن از طریق خو بایوش هم دما را چک کردم که با نرم افزار PC Probe II تفاوتی نداشت و تمام اتصالات را هم چک کردم و فن مادربرد هم مشکلی نداره مادربرد هم مدل asuse p5q3 است

با سلام
دمای cpu طبیعی است ولی دمای مادربرد کمی بیشتر از حد معمول است (مشکلی ایجاد نمیکند)
شما ابتدا مادربرد را load defult کنید چنانچه مشکل حل نشد

هیت سینک(رادیاتور‌) چیپ مادربرد را برداشته خمیر سیلیکون آن را تمیز کنید سپس با جایگزین کردن خمیر سیلیکون مرغوب هیت سینک را در جایش محکم کنید

برای cpu نیز همین کار را تکرار کنید
موفق باشید !

logana

کاربر
2011-04-04
5
2
با سلام
دمای cpu طبیعی است ولی دمای مادربرد کمی بیشتر از حد معمول است (مشکلی ایجاد نمیکند)
شما ابتدا مادربرد را load defult کنید چنانچه مشکل حل نشد

هیت سینک(رادیاتور‌) چیپ مادربرد را برداشته خمیر سیلیکون آن را تمیز کنید سپس با جایگزین کردن خمیر سیلیکون مرغوب هیت سینک را در جایش محکم کنید

برای cpu نیز همین کار را تکرار کنید
موفق باشید !
ضمن تشکر از شما باید گفت که الان دما مین برد زیادتر شده نزدیک 55 درجه میرسه نمیدونم عیب از آپدیت بایوس بود یا از چیز دیگه در ضمن من به آپدیت قبلی که بایوس داشت برگرداندم ولی مشکل هنوز وجود داره و مین برد بهد 10 دقیقه داغ میکنه لطفا بنده را راهنمایی کنید

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,787
29,880
ایران
دوست عزیز دماهایی که شما میفرمایید برای خیلی سیستمها طبیعی هست طبیعی هست و بالا نیست. بسته به سیستمهای مختلف دمای خود سی پی یو که تا 60 درجه هم مشکلی نداره و حتی لپ تاپها که متفاوت است و لپ تاپ asus nj61q در دفترچه خودش هم نوشته ممکنه تا دمای 90 درجه هم در تابستان برسه که سیستم به گونه ای طراحی شده تحمل میکند.
البته اینها رو استثنا ذکر کردم ولی دماهایی که شما میفرمایید باید بسته به سیستم سنجید و در خیلی سیستمها طبیعی هست

majid_tech

کاربر
ضمن تشکر از شما باید گفت که الان دما مین برد زیادتر شده نزدیک 55 درجه میرسه نمیدونم عیب از آپدیت بایوس بود یا از چیز دیگه در ضمن من به آپدیت قبلی که بایوس داشت برگرداندم ولی مشکل هنوز وجود داره و مین برد بهد 10 دقیقه داغ میکنه لطفا بنده را راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز کارهایی که گفتم انجام دادید؟ مدل دقیق مادربرد را هم ذکر بفرمایید

موفق باشید !

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: logana

logana

کاربر
2011-04-04
5
2
سلام دوست عزیز کارهایی که گفتم انجام دادید؟ مدل دقیق مادربرد را هم ذکر بفرمایید

موفق باشید !
بله تمام کارها را انجام دادم
مدل مادربرد من asuse p5q3 است و دمای مادربرد بعد از 5 دقیقه روشن بودن به 50 درجه سانتی گراد میرسه ولی دمای سی پی یو 36 درجه میباشد که این دمای برای سی پی یو معمولی است ولی دمای مادربرد به نظر من زیاد است از کجا میشه فهمید که دمای نرمال مادربرد من چند درجه است

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,787
29,880
ایران
دوست عزیز نرم افزارها دماهایی کهمیدن غیر از cpu و پردازنده گرافیک بقیش زیاد درست نیست. شما دستت رو بگذار روی چیپست مادربرد ببین اینقدر داغ هست که تونی دستت رو روش نگه داری یا نه. اگر بتونی دستت رو روش نگه داری و خیلی داغ نباشه مشکلی نداره. درضمن شما ببین بعد از یکساعت دما بالاتر رفته یا نه هنوز همونقدر هست

بعضی مادر بردها در سایتشون یا دفترچشون مقدار دمایی که چیپستشون میتونه تحمل کنه نوشته. یا اگر مادربردت جدید باشه میتونی تو اینتنرت در مورد بررسی تخصصیش بگردی اونجا میتونی پیدا کنی.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: logana

logana

کاربر
2011-04-04
5
2
دوست عزیز نرم افزارها دماهایی کهمیدن غیر از cpu و پردازنده گرافیک بقیش زیاد درست نیست. شما دستت رو بگذار روی چیپست مادربرد ببین اینقدر داغ هست که تونی دستت رو روش نگه داری یا نه. اگر بتونی دستت رو روش نگه داری و خیلی داغ نباشه مشکلی نداره. درضمن شما ببین بعد از یکساعت دما بالاتر رفته یا نه هنوز همونقدر هست

بعضی مادر بردها در سایتشون یا دفترچشون مقدار دمایی که چیپستشون میتونه تحمل کنه نوشته. یا اگر مادربردت جدید باشه میتونی تو اینتنرت در مورد بررسی تخصصیش بگردی اونجا میتونی پیدا کنی.
بله من دستمو رو هیت سینک که گذاشتم نه خیلی داغ نبود یعنی به اندازه 50 درجه که سیستم نشون میداد داغ نبود در ضمن بعد یکساعت دما ثابت میشه حداکثر دمای که تا حالا مین برد داشته 50 درجه بود در مورد خمیر سیلیکون اگر کل ناحیه cpu را آغشته به خمیر کنم که مشکلی پیش نمیاد یک موقع خمیر اضافه باعث افزیش دما نمیشه

majid_tech

کاربر
بله من دستمو رو هیت سینک که گذاشتم نه خیلی داغ نبود یعنی به اندازه 50 درجه که سیستم نشون میداد داغ نبود در ضمن بعد یکساعت دما ثابت میشه حداکثر دمای که تا حالا مین برد داشته 50 درجه بود در مورد خمیر سیلیکون اگر کل ناحیه cpu را آغشته به خمیر کنم که مشکلی پیش نمیاد یک موقع خمیر اضافه باعث افزیش دما نمیشه

سلام خمیر سیلیکون زیادش عملکرد برعکس رو موجب میشه و در مقابل حرارت عایق میشه باید به اندازه ای باشد که سطح هیت سینک با سطح cpu به راحتی متصل باشذ

ofice

کاربر
2011-03-31
20
54
سلام دوستان عزیز
من تعمیر بعضی از قطعات رو وارد هستم ولی در مورد مادر برد هیچ اطلاعاتی ندارم یه کارت دیباگر هم گرفتم (دفترچه رو دادم برام ترجمه کنند) و می خواهم تعمیر رو شروع کنم 10 عدد مادر برد خراب هم دارم برای شروع کجا برم اگه لینکی رو سراغ دارین لطفا بزارید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا