آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

karimnezhad

کاربر vip
کاربر
2009-11-11
97
85
آخه از رو این که بوت نمیشه فقط نمیشه نظری داد مدل مین با عکس یا چیزیشو بذار شاید بتونیم با هم کاریش کنیم و بگو کدوم قسمتاشو چک کردی نتیجه چی بوده

karimnezhad

کاربر vip
کاربر
2009-11-11
97
85
يه مين گيگا مدل 8i845pe-rz دارم كه بوت نميشه.يه ماسفت كنار پايه cpu و اسلات رم هست كه تا مادر بورد رو روشن ميكنم در عرض چند ثانيه بشدت داغ ميشه. شماره ماسفتم 50N024 هست اونو با يكي ديگه عوض كردم بازم بشدت داغ ميشه كسي راه حلي داره ؟ بنظر شما مشكل از همينه ؟

آخرین ویرایش:

haydeh

کاربر
2008-02-20
1
0
مادربرد گيگا ga -8ip900

از فرانت پنل روشن نميشه با شورت كردن 3 و 4 پاور روشنش مي كنم ارور ff ميده و هيچ ماسفتي هم داغ نميشه

karimnezhad

کاربر vip
کاربر
2009-11-11
97
85
خطاي FF واسه اينه كه يا cpu مشكل داره يا چيپ شمالي كه ارتباطش قطعه

majid_tech

کاربر
سلام یه مادر برد دارم که بوت نمی شه و دیباگر کد 25 می زنه که مفهوم کد:
(interrupt vector loading in progress)هست.کسی می دونه معنی این کد چیه و کجارو باید تست کنم.

با سلام اگر کارت گرافیک دیگری دارید با آن تست کنید - اگر حل نشد بایوس را آپدیت کنید

موفق باشید !

majid_tech

کاربر
از فرانت پنل روشن نميشه با شورت كردن 3 و 4 پاور روشنش مي كنم ارور ff ميده و هيچ ماسفتي هم داغ نميشه

با سلام شمال همچنان با دو مشکل مواجه هستید

1. cpu

2. سویچ شدن ماردبرد

اولا اتصال کوتاه کردن سیم سبز و سیاه کار اشتباهی است که چند بار این کار را انجام دهید موجب سوختن پل جنوبی میشود

بنابراین در قدم اول ترانزیستور های اطراف 20 پین را چک کنید و نتیجه را برای ادامه راه اعلام کنید

:bs_iloveyou: موفق باشید !

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: taghi_ar

majid_tech

کاربر
يه مين گيگا مدل 8i845pe-rz دارم كه بوت نميشه.يه ماسفت كنار پايه cpu و اسلات رم هست كه تا مادر بورد رو روشن ميكنم در عرض چند ثانيه بشدت داغ ميشه. شماره ماسفتم 50N024 هست اونو با يكي ديگه عوض كردم بازم بشدت داغ ميشه كسي راه حلي داره ؟ بنظر شما مشكل از همينه ؟

با سلام

شما رم و cpu را از مادربرد جدا کنید و مادربرد را روشن کنید ببینید آیا باز هم موسفت داغ میکند

موفق باشید !

karimnezhad

کاربر vip
کاربر
2009-11-11
97
85
بدون رم و cpu هم داغ ميشه شديدا وقتي روشن ميشه و بعد از حدود يك دقيقه دماش عادي ميشه يچيز ديگم بگم يه ترانزيستور ديگه هم هست كه با اين داغ ميشه و همينطور دماش مياد پايين ! اسم اونم APL1084 .
لطفا اگه واستون ممكنه فعالتر باشيد تا بتونيم اينجا به هم كمك كنيم و جوري باشه يه گروه قوي داسته باشيم فعلا كه حيلي اينجا ضعيفه و كسي فعاليت مستمر نداره.
از همكاري و توجهتون ممنونم

آخرین ویرایش:

taghi_ar

کاربر
2010-07-28
18
38
اونایی که اشاره کردید ماسفت هستند اگه میتونید اونارو تست کنید که سالم باشن نباید همه پایه ها به هم راه بدن البته اینی که گفتم یه چیز کلی بود اگه یکی از موارد خرابی که زیاد پیش میاد همین ماسفت ها هستن

آقا روم سياس ولي من ماسفت تست كردن بلد نيستم راستش از يه جاهايي يه چيزايي در مورد ماسفت ها و روش تستشون خوندم ولي دقيق نميدونم درست تست كردم يا نه اوني كه من خوندم و فهميدم گفته بود كه اگر بين سورس و درين يه مدار ببندي و يه مصرف كننده هم تو اين مدار باشه وقتي گيت رو با 5 ولت تريگر كني بايد ماسفت مثل يك سوييچ عمل كنه و مدارو ببنده
اينكارو كردم ولي نميدونم چرا به تريگر گيت هيچ پاسخي نميده مدار همش بسته است و با تريگر گيت نه خاموش ميشه نه روشن هموني كه بوده ادامه ميده اگر ممكنه روش تست ماسفت ها رو واسه زير سيكل هم توضيح بدين#$v686

taghi_ar

کاربر
2010-07-28
18
38
در ضمن يه خورده داشتم ميگشتم دنبال اصول اوليه عيب يابي مادربرد به صورت پله به پله يه چيزايي يافتم اگر دوستاني كه بلدن ترجمه ش كنن به زبان ساده تر ماهم بفهميم

يكيش اينجاست و اون يكيش هم اينجاست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا