آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aramis

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-03-24
303
1,905
آذربایجان
دوست من
صدای آژیر مربوطه به فرکانس اشتباه cpu است.cpu را تعویض کن و اعلام کن
برکت خداوند با شما باد

باسلام خدمت دوستان عزيز

من بايوس مادربردراپروگرام كردم ولي مشكل همچنان باقيست وقبلا كل قطعات راتست كردم cpu راهم تعويض كرده بودم ولي صداي آژير قطع نشدوتصويرهم ندارم!
بي زحمت اگه ميتوني برام يه ديباگر قوي بفرست درسايت اعلام كردم ولي كسي جوابي نداد!؟
يكي از اي سي هاي ديباگرم سوخته وفقط يكطرف سيگمنت كارميكنه ومن لنگ مانده ام لطفا مراراهنمايي بكنين وبگين كه ميتونم ic آنراگير بيارم يانه واينكه آنها قابل تعمير هستن يانه؟

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
باسلام خدمت دوستان عزيز

من بايوس مادربردراپروگرام كردم ولي مشكل همچنان باقيست وقبلا كل قطعات راتست كردم cpu راهم تعويض كرده بودم ولي صداي آژير قطع نشدوتصويرهم ندارم!
بي زحمت اگه ميتوني برام يه ديباگر قوي بفرست درسايت اعلام كردم ولي كسي جوابي نداد!؟
يكي از اي سي هاي ديباگرم سوخته وفقط يكطرف سيگمنت كارميكنه ومن لنگ مانده ام لطفا مراراهنمايي بكنين وبگين كه ميتونم ic آنراگير بيارم يانه واينكه آنها قابل تعمير هستن يانه؟
با سلام
دوست من دیباگر قیمتی نداره.من از تهران میخرم.بزار ببینم تو اصفهان گیر میارمو بهت میگم چیکار کنی
برکت خداوند بر شما باد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aramis

mehdi-m

کاربر
2009-10-07
5
7
با سلام خدمت اساتید گرامی دیباگر ارور 88 می ده تمام قسمت ها را چک می کنم سالم هستند بایوس رو پرگرم می کنم بازم جواب نمی گیرم

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: july61981

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
مادربرد foxconn 661fx 478 pin همیشه کد d0 رو نشون می ده
دوستان لطف کنن و بفرماین که این علت این کد چیه؟

این کدهایی که مشاهده میکنید بر حسب نوع بایوس متفاوت هست,شما با توجه به نوع بایوس ,کد مربوطه رو تو دفترچه دیباگر پیدا کنید و دلیل رو مطالعه کنید.

بهترین روش برای من همین بوده و در 90% موارد جواب گرفتم.

• Like

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
دوستان یه مشکل خیلی عجیبی با مادبرد msi 7043 pt8-neo-v دارم
این مادربرد پوررتهای usb رو شناسایی می کنه اما هر وسیله به اون وصل کنم کار نمی ده چندین سیستم عامل رو عوض کردم چیپست های اون رو هم نصب کردم جالب اینجاست که usb جانبی هم به اون وصل کردم باز هم کار نداد امروز کارت usb هم روی اسلت های pci قرار می گیره نصب کردم باز هر وسیله ای به این پورتها وصل کنم کار نمی ده
مثلا کول دیسک وصل کنم چراغ اون روشن می شه اما کار نمی ده ماوس اپتیکال هم به این صورت
تنظیمات بایوس رو هم چک کردم
روی مادبرد هم جامپر به خصوصی وجود ندارد
لطفا راهنمایی بفرمایید

5 ولت usb درست هست؟

• Like

safir001

کاربر
2009-11-24
3
39
اردبیل
دوست من سلام
Usb ها بدون رایط داخل چیپ میرن
پس بیخیال شو
برکت خداوند بر شما باد
دوست گرامی سلام
اگه روی سیستم شما دستگاه رم ریدر وجود دارد اونه ازپورت usb جدا کن و دوباره تست کن ببین usb دستگاه قطعاتی چون موس و فلش رو باز می کنه یا نه . اگر مواقع به علت تداخل رم ریدر با پورتهای usb دستگاه کل پورتها رو غیر فعال می کنه و نمیشه ازشون استفاده کرد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
دوست من منبع ما تعمیرکاران تجربیات ماست.نه کتاب و جزوه
برکت خداوند بر شما باد

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
نه رم ریدر رو می خونه نه ماوس و نه هیچ چیز دیگر
البته چراغ ماوس کول دیسک وبقیه روشن می شه اما هیچ چیز کار نمی ده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا