آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
چندتا مادبرد دارم که روی تستر چراغ های irdy , frame , خاموش هستند لطفا بفرمایید مشکل از کجاست و این چراغ ها نشانه چه چیزی هستند بیشتر با 00 , c0 , ff نشان می دهند

سلام
دوست عزیز این کدها در مادربردهای مختلف با چیپست های مختلف متفاوت است ولی در کل تو بیشتر موارد ff و00 برای 1: سی پی یو (عدم وجود -خرابی - هم خوانی نداشتن کش سی پی یو با مادربرد و....) 2: بایوس 3 : چیپ جنوبی .
در مواردی هم قسمت سی پی یو پاورینگ (ترانزیستورهای پشت سی پی یو و قسمتی که سوکت 4 پاور میخوره ) مشکل داشته اند .
کد c0 در حالت عمومی رم و در بعضی از موارد گرافیک (بسته به چیپ مادربرد) .
با تشکر.

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
با سلام
دوست عزیز قسمتهای درگیر روی مادربرد : بایوس - باطری بایوس - سوکت cmose

شما یا بایوس را صحیح آپ دیت نکردید یا جامپر سیموس روی حالت on است .
در ضمن تنظیمات بایوس را هم به حالت دیفالت برگردونید .
باتشکر.
تمام این کارو رو کرده بودم درست نشد بفرمایید روی مادربرد از لحاظ سخت افزاری چه می توانم بکنم یعنی ولتاژ های این قسمت رو توضیح بفرمایید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bosaeidi

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
تمام این کارو رو کرده بودم درست نشد بفرمایید روی مادربرد از لحاظ سخت افزاری چه می توانم بکنم یعنی ولتاژ های این قسمت رو توضیح بفرمایید

سلام دوست عزیز بنده قطعات مرتبط را عرض کردم حالا اگر باز هم مشکل حل نشده است به احتمال زیاد خود تراشه بایوس شما معیوب است و باید تعویض شود .(این در صورتی است که عملیات آپدیت با صحت به اتمام نرسد یا به هر دلیل آپدیت انجام نشود ).
در ضمن در مواردی بوده که ویروس روی بایوس نشسته بود که ایپرام کردن (پاک کردن و پر کردن ) مجدد آن مشکل حل شده بود .

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM

سلام دوست عزیز بنده قطعات مرتبط را عرض کردم حالا اگر باز هم مشکل حل نشده است به احتمال زیاد خود تراشه بایوس شما معیوب است و باید تعویض شود .(این در صورتی است که عملیات آپدیت با صحت به اتمام نرسد یا به هر دلیل آپدیت انجام نشود ).
در ضمن در مواردی بوده که ویروس روی بایوس نشسته بود که با ایپرام کردن (پاک کردن و پر کردن ) مجدد آن مشکل حل شده بود .

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
با مادربردی که روشن می شود سی پی یو گرم می شود بایوس هم اپدیت شد روی تستر چراغ های irdy , frame روشن نمی شوند co کد تستر هستش ولی کار نمی کند چه باید کرد
مادربرد GA-8IDXH

معمولا چراغ های IRDY , FRAME چه چیزی رو نشون مدن؟

لطفا به هر دو سوال پاسخ دهید . تشکر از اساتید

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
با مادربردی که روشن می شود سی پی یو گرم می شود بایوس هم اپدیت شد روی تستر چراغ های irdy , frame روشن نمی شوند co کد تستر هستش ولی کار نمی کند چه باید کرد
مادربرد GA-8IDXH

معمولا چراغ های IRDY , FRAME چه چیزی رو نشون مدن؟

لطفا به هر دو سوال پاسخ دهید . تشکر از اساتید

با سلام
دوست عزیز ظرفیت و کش سی پی یو را لطفآ بنویسید .
در ضمن در صورت امکان با یک گرافیک سالم هم تست کنید و تنظیمات setup را هم به حالت default برگردانید .

در مورد چراغهای تستر هم باید عرض کنم که اون چراغها هر کدوم نمایشگر یکسری ولتاژ و سیگنال معین هستند که باز در تسترهای مختلف متفاوت است . مثلا در تستر من کنار هر چراغ نوشته 12 ، 5 ، 3 ، 12- و ....
نوع بایوس مادربرد را هم بنویسید تا کدهای مخصوص همون بایوس را در صورت امکان برایتان ارسال کنم .بطور مثال (phoniex - award - ami) .

با تشکر .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: july61981

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
1- چگونه می توان ماس فت (mosfet) خراب در کنار سی پی یو را تشخیص داد؟

2- کار این خازن ها چیست؟
http://www.2shared.com/file/10269870/63825eb5/1_online.html

دوست عزیز روش تست قطعات در این بخش آموزش داده شده که می توانید مطالعه کنید . http://www.irantk.ir/forumdisplay.php?f=4

کاربرد اون خازنها هم تنظیم ولتاژ کاری برای سی پی یو است . (تصفیه ولتاژ).

با تشکر .

• Like

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
مادربردی که برام آوردند مشکلش اینه که هر وقت بدون رم باشه بوق می زنه
اما موقعی که رم روی ان بزاریم هیچ بوقی نمی زنه و بالا نمیاد ( چندین رم سالم روی ماژولهای مختلف اون تست کردم) مشکل سخت افزاری باید باشد لذا خواهشا مشکل سخت افزاری اون رو محبت بفرمایید.
http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-8ipe1000-g(rev4.x)_big.jpg

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
مادربردی که برام آوردند مشکلش اینه که هر وقت بدون رم باشه بوق می زنه
اما موقعی که رم روی ان بزاریم هیچ بوقی نمی زنه و بالا نمیاد ( چندین رم سالم روی ماژولهای مختلف اون تست کردم) مشکل سخت افزاری باید باشد لذا خواهشا مشکل سخت افزاری اون رو محبت بفرمایید.
http://www.gigabyte.com.tw/filelist/image/motherboard_productimage_ga-8ipe1000-g(rev4.x)_big.jpg

با سلام دوست عزیز لطف کنید مدل مادربرد را دقیق ذکر کنید .(تصویر ارسالی هم ناقص است ) ، در صورت امکان تصویر واضح تر قرار دهید .

کدی هم که روی تستر ظاهر میشود بنویسید .

در کل در ابتدا اسلات های رم را با مسواک و اسپری یا الکل به دقت تمیز دهید و مطمئن شوید چیزی داخل اسلات ها نیست و یا ترتیب پایه ها بهم نخورده باشد .

با تشکر .

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا