آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
چندتا مادبرد دارم که روی تستر چراغ های irdy , fraMe , خاموش هستند لطفا بفرمایید مشکل از کجاست و این چراغ ها نشانه چه چیزی هستند بیشتر با 00 , c0 , ff نشان می دهند

morteza 0228

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-12
191
1,008
37
اسلامشهر
سوئچ نکردن

با سلام خدمت اساتير محترم سايت من يه مادر برد asuz مدل
p4z800-mx دارم که براي سوئچ کردن مشکل داره از اساتير درخواست کمک داشتم اینو هم بگم که پاورش زده خرابش کرده متشکرم :smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help:

majid_tech

کاربر
p4z800-mx دارم که براي سوئچ کردن مشکل داره از اساتير درخواست کمک داشتم اینو هم بگم که پاورش زده خرابش کرده متشکرم :smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help:

میشه بیشتر توضیح بدین؟ در حاله حاضر پاور را عوض کرده اید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bosaeidi

nader333es

کاربر
2009-06-28
66
166
اصفهان
چندتا مادبرد دارم که روی تستر چراغ های irdy , fraMe , خاموش هستند لطفا بفرمایید مشکل از کجاست و این چراغ ها نشانه چه چیزی هستند بیشتر با 00 , c0 , ff نشان می دهند

دستت را محکم روی چیپ اصلی فشار بده و مین را استارت کن
روی cpu راهم همین طور امتحان کن
بیشتر این موارد مال لحیم سردیه
:eek:k:

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
با سلام شما چیپ جنوبی مادربرد را از لحاظ خال زدگی چک کنید و بفرمایید بعد از سویچ کردن چیپ تا چه حدی گرم می شود

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
با سلام شما بایوس و رم و سوکت سی پی یو را چک کنید
واعلام نتیجه کنید
بایوس رو آپدیت کردم
ولتاژ رم و سی پی یو رو چگونه تست کنم و بفرمایید که برای این مدل باید چقدر باشند؟

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
مادربرد با هر بار خاموش و روشن کردن اطلاعات ذخیره شده روی بایوس رو خالی می کند با چند باتری سالم عوض کردم باز درست نشد لطف کنید بفرمایید رو یمادبرد چه قسمتهایی درگیر این مساله هستند

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
مادربرد با هر بار خاموش و روشن کردن اطلاعات ذخیره شده روی بایوس رو خالی می کند با چند باتری سالم عوض کردم باز درست نشد لطف کنید بفرمایید رو یمادبرد چه قسمتهایی درگیر این مساله هستند

با سلام
دوست عزیز قسمتهای درگیر روی مادربرد : بایوس - باطری بایوس - سوکت cmose

شما یا بایوس را صحیح آپ دیت نکردید یا جامپر سیموس روی حالت ON است .
در ضمن تنظیمات بایوس را هم به حالت دیفالت برگردونید .
باتشکر.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا