آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
با سلام مادربرد MSI 845PE دارم عمده ترین مشکلش اینه که پورتهای USB آن کار نمی کند البته ولتاژ دارد ولی دستگاههای ورودی به USB رو نمی شناسد در ضمن در قسمت device manager درایورش نصب است .ضمنا مشکل دیگری که دارد اینه که در حال کارکردن در ویندوز برای انجام هر کاری 10 ثانیه هنگ می کند که فکر میکنم شاید مشکل از همین ایراد USB باشد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
با سلام من یک مادربرد پنتیوم 4 مدل ga-8IP1000 که روشن میشه ولی نه بوقی میزنه نه بوت میشه البته تعدادی از ترانزیستورهای بین cpu و اسلت رم و همچنین پل جنوبی آن سریع داغ میکنند می خواستم بدونم مشکل از کجاست.

• Like

majid_tech

کاربر
با سلام من یک مادربرد پنتیوم 4 مدل ga-8IP1000 که روشن میشه ولی نه بوقی میزنه نه بوت میشه البته تعدادی از ترانزیستورهای بین cpu و اسلت رم و همچنین پل جنوبی آن سریع داغ میکنند می خواستم بدونم مشکل از کجاست.

با سلام حتما خازنهای دور وبر Cpu را از نظر نشتی چک کن

موفق باشید!!

• Like

majid_tech

کاربر
با سلام مادربرد msi 845pe دارم عمده ترین مشکلش اینه که پورتهای usb آن کار نمی کند البته ولتاژ دارد ولی دستگاههای ورودی به usb رو نمی شناسد در ضمن در قسمت device manager درایورش نصب است .ضمنا مشکل دیگری که دارد اینه که در حال کارکردن در ویندوز برای انجام هر کاری 10 ثانیه هنگ می کند که فکر میکنم شاید مشکل از همین ایراد usb باشد.

با یک پاور خوب و مرغوب چک کن

• Like

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام من یک مادربرد پنتیوم 4 مدل ga-8ip1000 که روشن میشه ولی نه بوقی میزنه نه بوت میشه البته تعدادی از ترانزیستورهای بین cpu و اسلت رم و همچنین پل جنوبی آن سریع داغ میکنند می خواستم بدونم مشکل از کجاست.

با سلام
دوست من اگر بتونی تستر تهیه کنی و اعلام کد کنی حتما به جواب میرسی.
برکت خداوند بر شما باد

• Like

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با سلام مادربرد MSI 845PE دارم عمده ترین مشکلش اینه که پورتهای USB آن کار نمی کند البته ولتاژ دارد ولی دستگاههای ورودی به USB رو نمی شناسد در ضمن در قسمت device manager درایورش نصب است .ضمنا مشکل دیگری که دارد اینه که در حال کارکردن در ویندوز برای انجام هر کاری 10 ثانیه هنگ می کند که فکر میکنم شاید مشکل از همین ایراد USB باشد.
با سلام
دوست عزیز وارد setupبایوس شوید وگزینه یوسپی را فعال کنید در اکثر مادر بردهای msi این گزینه بصورت پیش فرض غیر فعال است

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bita_1th

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
با سلام
دوست من اگر بتونی تستر تهیه کنی و اعلام کد کنی حتما به جواب میرسی.
برکت خداوند بر شما باد
با دو نوع تستر هم تست کردم یکی 00FF و دیگری ff نشون داد یعنی بایوس ولی اگه بایوس باشه نباید قطاعات دیگه سریع داغ کنند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا