آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

online_on

کاربر
2009-06-02
33
46
خدا داند
دوست عزيز با تشكر از اينكه مشكل بنده رو پيگيري ميكني

منظور از كانكتور 4 پين هما ن 4 پين كنار CPU يا چهار پين كنار سوكت 20+4 را ميگي ؟

تصوير به هيچ عنوان ندارم يا اون مشخصات را ببينم ، همان قطعات بغير از مادربورد روي مادربورد ديگر بدون مشكل كار ميكند. اين مادربورد گرافيگ انبرد دارد نه از آن و نه از گرافيك مستقل تصوير نيمده و بوق تست هم نيست. در ضمن يه نكته جالب بنده مادر بورد از كيس خارج ساختم . پين پاور براي روشن كردن چند بار بايد با پيچ گوشتي اتصال بدم تا روشن شود و يكبار بقول شما باطري رو در آوردم و clear cmos از روي مادربورد هم انجام دادم \ باطري خارج از مدار است پين پاور را ميزدم براحتي روشن ميشد ولي باطري خودش يا نو ميزاشتم بايد چندين بار ميزدم تا شانسي روشن شود. نكته بعد فن CPU برداشتم تا ببينم كه داغ ميكند ديدم داغ ميكنه و ok است . حالا اگه بخوام سيستم رو خاموش كنم پين پاور نگه دارم تا خاموش بشه \ اصلا فرمان خاموش شدن نميگيره و بايد كليد پاور رو بزني. بنظر خودم روي بورد احتمالا لحيم يجايي شل شده و احتمال نشتي خازن باشه / در صورتي كه هيچ كدام باد كردگي ندارد . مشكلات بعدي رو بيشتر بررسي ميكنم تا در مراحل بعد بگم /

آخرین ویرایش:

majid_tech

کاربر
دوست عزيز با تشكر از اينكه مشكل بنده رو پيگيري ميكني

منظور از كانكتور 4 پين هما ن 4 پين كنار CPU يا چهار پين كنار سوكت 20+4 را ميگي ؟

تصوير به هيچ عنوان ندارم يا اون مشخصات را ببينم ، همان قطعات بغير از مادربورد روي مادربورد ديگر بدون مشكل كار ميكند. اين مادربورد گرافيگ انبرد دارد نه از آن و نه از گرافيك مستقل تصوير نيمده و بوق تست هم نيست. در ضمن يه نكته جالب بنده مادر بورد از كيس خارج ساختم . پين پاور براي روشن كردن چند بار بايد با پيچ گوشتي اتصال بدم تا روشن شود و يكبار بقول شما باطري رو در آوردم و clear cmos از روي مادربورد هم انجام دادم \ باطري خارج از مدار است پين پاور را ميزدم براحتي روشن ميشد ولي باطري خودش يا نو ميزاشتم بايد چندين بار ميزدم تا شانسي روشن شود. نكته بعد فن CPU برداشتم تا ببينم كه داغ ميكند ديدم داغ ميكنه و ok است . حالا اگه بخوام سيستم رو خاموش كنم پين پاور نگه دارم تا خاموش بشه \ اصلا فرمان خاموش شدن نميگيره و بايد كليد پاور رو بزني. بنظر خودم روي بورد احتمالا لحيم يجايي شل شده و احتمال نشتي خازن باشه / در صورتي كه هيچ كدام باد كردگي ندارد . مشكلات بعدي رو بيشتر بررسي ميكنم تا در مراحل بعد بگم /

با سلام منظورم از کنکتور 4پین همون کانکتور کنار cpu هست که وظیفه تغذیه cpu را بر عهده داره و دارای دو عدد سیم زرد و دو عدد سیم سیاه هست
شما به راهنمایی هایی که کردم متاسفانه توجه نکردید با این وجود
بنده با احتساب شرایط گفته شده احتمال میدم با آپدیت کردن بایوس مشکلتون حل بشه .اول کارت گرافیک را در بیارید ببینید مادربرد اروره نبودن گرافیک را میده؟ (یک بوق ممتد و سه بوق تکی)
اگر نشد وبخواین بایوس را آپدیت کنین مراحل زیر را برین
اول توسط پروگرامر از بایوس فعلی کپی بگیرید
تا در صورت بروز مشکل یک نسخه قابل اطمینان در دست داشته باشی بعد از کپی برداری بایوس را توسط پروگرامر آپدیت کن اگر باز هم مشکلت حل نشد اعلام کن تصویری بگم چه قطعاتی در مادربرد
چک کن
* مواردی که در پست قبلی گفتم انجام بده اونها مهم هستند
* بعد از تعمیر مادربرد حتما باتری نو روش بزار

موفق باشید !:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: online_on

online_on

کاربر
2009-06-02
33
46
خدا داند
با تشكر
1-متاسفانه پروگرامر ندارم (در صورت تهيه اين دستگاه / قيمت دستگاه چنده ؟ و ايا از بايوسهاي مادربوردهاي رايج جديد و قديمي ساپورت ميكنه و نام پروگرامر رو با قيمت و از كجا تهيه كنم بفرمائيد.)
2- خوب الا يه تستر مادربورد زدم بنام qpci و كدها بدين صورت اعلام كرد .(asus m2a-vm)
2-1.reset خاموش 2-2.clock روشن (پر نور نيست بصورت معمولي روشن است) 3-2.+5 و +12 و -12 و +5 روشن و پر نور هستند.
3.نمايشگر سونسگمينت عدد 80 را نشان ميدهد
4-بعد از ديدن خطا سيستم رو از طريق پاور خاموش كردم / حالا با مشكل روشن كردم روبرو هستم گاه گداري با چندين بار پين پاور روي مادربورد روشن و گاهي هم اصلا روشن نمي شود منو كلافه كرده !!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

majid_tech

کاربر
با تشكر
1-متاسفانه پروگرامر ندارم (در صورت تهيه اين دستگاه / قيمت دستگاه چنده ؟ و ايا از بايوسهاي مادربوردهاي رايج جديد و قديمي ساپورت ميكنه و نام پروگرامر رو با قيمت و از كجا تهيه كنم بفرمائيد.)
2- خوب الا يه تستر مادربورد زدم بنام qpci و كدها بدين صورت اعلام كرد .(asus m2a-vm)
2-1.reset خاموش 2-2.clock روشن (پر نور نيست بصورت معمولي روشن است) 3-2.+5 و +12 و -12 و +5 روشن و پر نور هستند.
4-بعد از ديدن خطا سيستم رو از طريق پاور خاموش كردم / حالا با مشكل روشن كردم روبرو هستم گاه گداري با چندين بار پين پاور روي مادربورد روشن و گاهي هم اصلا روشن نمي شود منو كلافه كرده !!!

سلام مشکل اینجاست که شما به پستها نامرتب جواب میدید من هنوز جواب آزمایشهایی که گفته بودم نگرفتم. راستی آزمایش ها را با یک پاور دیگه انجام بدین من به پاور هم مشکوک شدم

• Like

online_on

کاربر
2009-06-02
33
46
خدا داند
و بعضي وقتها كه روشن ميشود كيبورد بهش وصل ميكنم چراغ كيبورد روشن نمي شود. قبل روشن كردن فيش فن cpu را در آوردم و هيت بعداز يه دقيقه دست زدم ديدم داره گرم ميشه.

• Like

online_on

کاربر
2009-06-02
33
46
خدا داند
و بعضي وقتها كه روشن ميشود كيبورد بهش وصل ميكنم چراغ كيبورد روشن نمي شود. قبل روشن كردن فيش فن cpu را در آوردم و هيت بعداز يه دقيقه دست زدم ديدم داره گرم ميشه.

• Like

majid_tech

کاربر
با تشكر

شما این عکس را بگیر ببین ای مادربرد تو هست؟ اگه بود خازن های داخل کادر را از نظر نشتی و تغییر ظاهر چک کن
راستی حتما با پاور دیگه چک کن !

http://digitaltimes.persiangig.com/board.jpg

• Like

online_on

کاربر
2009-06-02
33
46
خدا داند
شما این عکس را بگیر ببین ای مادربرد تو هست؟ اگه بود خازن های داخل کادر را از نظر نشتی و تغییر ظاهر چک کن
راستی حتما با پاور دیگه چک کن !

http://digitaltimes.persiangig.com/board.jpg

اين لينك نميتونتم بگيرم و خطا ميده لطفا تو راپيد يا يه جا ديگه لينك بده. عكس مادربورد بنده اين http://usa.asus.com/999/images/products/1568/1568_l.jpg است و با يه پاور گرين صفر ديگه 430 وات چك كردم باز خطاي 80 ميده ديباگر. :confused:

online_on

کاربر
2009-06-02
33
46
خدا داند
آي سي روي برد پشت جك lan بنام ICS دست روش نگه ميداري ميسوزنه . ولتاژ 4 پين كنار cpu 11.69 هست . اگه جايي مد نظر است بگو تا ولتاژ بگيرم تا بررسي شود . بعد نگفتي قيمت و مدل پروگرامر را . اين كد 80 كه تستر ميده چيه .تستر بنده اين مدله www.qpci.com ./ در يه قسمت تو سايت با بايوس فونيكس نوشته 80/82 Detect and install RS232 ports .

Phoenix 4.0 BIOS Post Codes: تو اين بايوس ميگه 80 Disable onboard I/O ports
Phoenix 4.0 Release 6.0 BIOS Post Codes: تو اين 80 Disable onboard super I/O ports and IRQ's
AWARD Version 6.0 (i810): تو اين 80h Reserved
تو سايت معرفي كردم نوشته بالاخره بايوس ما فونيكس يا اوارد ؟ يا ... راهنمايي كنيد
و بعد نام چيپ بايوس SST49LF080A . نكته اي كه هست شماره خطاي 80 تو نام چيپ هم هست امكان داره چيپ بايوس خراب شده باشه ؟؟!! :eek:
و با پروگرامر TNM2000+ ميشه پروگرام كرد .
اگه راهنمايي تصويري داريد بگيد ولتاژ بگيرم
با تشكر از دوست گرامي و ديگران.

آخرین ویرایش:
  • Like

majid_tech

کاربر
آي سي روي برد پشت جك lan بنام ics دست روش نگه ميداري ميسوزنه . ولتاژ 4 پين كنار cpu 11.69 هست . اگه جايي مد نظر است بگو تا ولتاژ بگيرم تا بررسي شود . بعد نگفتي قيمت و مدل پروگرامر را . اين كد 80 كه تستر ميده چيه .تستر بنده اين مدله www.qpci.com ./ در يه قسمت تو سايت با بايوس فونيكس نوشته 80/82 detect and install rs232 ports .

Phoenix 4.0 bios post codes: تو اين بايوس ميگه 80 disable onboard i/o ports
phoenix 4.0 release 6.0 bios post codes: تو اين 80 disable onboard super i/o ports and irq's
award version 6.0 (i810): تو اين 80h reserved
تو سايت معرفي كردم نوشته بالاخره بايوس ما فونيكس يا اوارد ؟ يا ... راهنمايي كنيد
و بعد نام چيپ بايوس sst49lf080a . نكته اي كه هست شماره خطاي 80 تو نام چيپ هم هست امكان داره چيپ بايوس خراب شده باشه ؟؟!! :eek:
و با پروگرامر tnm2000+ ميشه پروگرام كرد .
اگه راهنمايي تصويري داريد بگيد ولتاژ بگيرم
با تشكر از دوست گرامي و ديگران.

با سلام پروگرامر حداقل 180 هزار تومنه

آخرین ویرایش:
  • Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا