این تغذیه مانند اغلب تغذیه های سوئیچینگ دو تا گراند داره که اینجا نحوه تشخیص گراند را توضیح دادم
و حتما باید زمان اندازه گیری ولتاژ رعایت کنی وگرنه گزارش ها به درد فریب دادن میخوره.
https://www.irantk.ir/threads/53608-...l=1#post297282
بطوریکه برای اندازه گیری هر ولتاژی در بخش اولیه که به بخش hot معروفه همیشه باید پروب مشکی را به منفی خازن بزرگ متصل کنی که با قلم قرمز مشخص کردم
و برای هر نقطه ای در بخش ثانویه باید پروب مشکی را به منفی خروجی متصل کنی که در تصویر با قلم آبی مشخص کردم
این دو بخش در پشت مدار چاپی کاملا مشخص و جدا شده اند و با قلم مشکی مرز جدایی را مشخص کردم.
لذا تاکید میکنم اگر با گراند نادرستی اندازه گیری بشه موجب سردرگمی و گمراهی میشه.در تمامی تغذیه هایی که گراند متفاوت دارن هر بخش را با مرزی جدا و مشخص میکنند که در تصویر زیر با قلم مشکی این مرز جدایی را مشخص کردم و ملاحظه میفرمایید که سمت چپ تا مرز جدایی ، بخش ثانویه و ایزوله است و مشخصه آن اینه که نباید بزرگترین خازن تغذیه در این بخش باشد.
لذا برای اندازه گیری هر نقطه ای که در این بخش واقع شده باید از گراند همین بخش که با قلم آبی مشخص کردم استفاده کنید که به منفی خروجی متصل است و درواقع منفی خروجی همان گراند بخش ثانویه است.
و نیز ملاحظه میفرمایید که سمت راست تصویر تا مرز جدایی ، بخش اولیه و غیرایزوله است که مرتبط با برق شهر است و خطر برق گرفتگی داره و دیود پل که به برق شهر متصل میشه در این بخش است و مهمترین علامتش اینه که در کلیه تغذیه ها بزرگترین خازن در این بخش غیر ایزوله قرار دارد
لذا برای اندازه گیری هر نقطه ای که در این بخش اولیه یا غیرایزوله واقع شده باید از گراند همین بخش که با قلم قرمز مشخص کردم و به منفی بزرگترین خازن متصله و خطر برق گرفتگی داره استفاده کنید.