سلام خسته نباشی مهندس دلیلی برای اذیت کردن نمیبینم من فکردم وقتی زیر اون پست شما پاسخ رو نوشتم همراه همون پست به شما نمایش داده میشه مثل کامنت گذاشتن یا ریپلای در اینستا این دفعه اول بود در اینجا سوال پرسیدم..عکس مربوطه برای منبع تغذیه سویچینگ ۱۲ ولت ۵ امپر هستش که ایسی هشت پین سوخته اما هیچ شماره ای و مشخصاتی روش نداره چون عکس مربوط به منبع تغذیه شما دقیقا همون مدلی هست که من دارم خواستم بپرسم برای شما مشخصات روی ایسی هست یا نه اگر هست لطف کنی به منم بگی تا تهیه کنم و اگر نه که هیچی و ممنون از وقت شما و سوال دیگم این بود من اون مقاومت 2 وات 0.16 اهم رو نتونستم پیدا بکنم بجاش دوتا 1 وات 0.33 اهم معمولی موازی کردم گذاشتم اما مقاومت سوخته پنج رنگ و دقیق تر هست ایا ایراد نداره؟ عکس هم اپلود کردم با تشکر
درود
اگه از من سوال کردی ؟
شماره آی سی رو نمیدونم ولی در تاپیکها جستجو کن قطعا پاور مشابه پیدا میکنی و آی سی مشخص میشه.
تا جایی که بخاطر دارم شماره ۴ رقمی داره که آخرش 42 یا 43 هست.البته اگه اشتباه نکنم .
موازی کردن مقاومت هایی که فرمودید و تعداد رنگ ها اشکالی نداره.
ازآنجاکه احیانا اختلالات اینترنتی موجب نواقصی در نحوه ارسال برخی از کاربران محترم شده لذا جهت پیشگیری از خطاهای احتمالی بعرض میرسانم.
اگر در خصوص یک پست و خطاب به ارسال کننده پست سوالی داری باید زیر همون پست از دکمه « پاسخ با نقل قول » استفاده کنی و سپس اظهارات خود را تنظیم و و نهایتا از دکمه « ارسال پاسخ سریع » برای ارسال استفاده کنی.
تا ضمن ارسال نظرات خودتان ، ضمنا کپی پست مورد نظر مخاطب هم در صدر اظهارات خودتان ارسال بشه و مشخص بشه در خصوص کدوم پست ، اظهار نظر میکنی یا از چه کسی سوال میکنی .
سپاس