salam man ye dvd ram daram ke vagti disk mizari toosh daresh baste nemishe. yani hey baz mishe
age momkene rahnamayim konid..:smilie_help:
سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز
من یک دستگاه لپ تاب دارم چند وقتیست که سی دی و دیویدی فیلم یا بهتر بگم تصویر و نر افزار را به هیچ عنوان نیمی خواند و جالب اینجاست که فقط دیویدی های اورژینال شرکت سازنده لپ تاپ رو می خواند
و مشکل عمده من اینجاست که اگر سیدی را دیویدی نخواند اجکتش نمی کنه باید دستگاه را ریستارت کنم برم داخلش بوتش و آن موقع اجکت کنم و مشکل ظاهری دیویدی هم اینست که سیدی انگار درجا میزند
و صدای تق تق میدهد
ممنون از این همه دقت در توضیح کامل دستگاه .................با تائید فرمایشات اساتید محترم
شما اول اوپتیک را با پنبه پاک کنید
اگر حل نشد
dvd\rom را باز کرده پاور را به درایو وصل کنید سپس پاور را روشن کنید در همان لحظه باید اوپتیک نور قرمز رنگی صاتع کند
اگر نور نداشته باشید به سراغ فلت اوپتیک بروید و آن را تعویض کنید
اگر نور داشته باشید ببینید آیا موتور اسلندر (موتوری که اوپتیک را برای خواندن شیار های مختلف دیسک به عقب و جلو میبرد ) سالم است
البته خیلی کم پیش میاد این موتور ایراد داشته باشه این موتور دارای یک فلت 4 سیم است فلت را از برد در بیاورید و با تینر فوری قسمت اتصال به برد آن را تمیز کنید
اگر این موتور و فلت سالم بود به سراغ موتور اسپندل ( موتوری که دیسک را میچرخاند) بروید این موتور نیز دارای یک فلت است آن را از برد جدا کرده و با تینر تمیز کنید
در پایان اگر هیچ کدام جواب نداد مورد از اوپتیک شماست و چون قیمت اوپتیک درایوها بالاست معمولا به صرفه نیست که تعویض شود بنابرین درایو خود را وارد سطل آشغال نموده و یک dvd\rw خریداری کنید
موفق باشید:bs_iloveyou: