آی پی امداد
abtahi

مشکل در تغذیه سوچینگ برد لباسشویی اسنوا اینورتر

mamal351

کاربر vip
کاربر
2014-11-22
21
5
کاشان
ضمنا فکر کنم در مدارات STR داخل خود str فیدبک داره و نیازی به tl431 نداره ، البته ما شاگرد شما هستیم و درس پس میدهیم
سلام اون قسمتي كه تو عكس برد خط كشيدم هفت تا مسير از پايه هاي كنترلي ماژول IPM و تغذيه به سمت ميكرو كنترلر هستش چون زياد به لبه نزديكه هنگام خارج كردن از قاب پلاستيكي برد بهش فشار اومده و شايد قطع شده تست بيز بگيريد از دو انتها و از اتصال مطمئن بشيد

پیوست‌ها

• 2.2 مگابایت بازدیدها: 56
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HS13&86

mamal351

کاربر vip
کاربر
2014-11-22
21
5
کاشان
سلام ، اگه هیچی جای این ترانزیستور نزارم ، ولتاژ می‌ره بالا تا ۳۴و۳۳ ، وقتی با بایاس اشتباه وصل بشه ، خروجی ۵ ولت قطع میشه ، خروجی ۱۶ و نیم میشه ۵ و نیم و ۱۲ هم قطع میشه
سلام
مشکل ولتاژها حل شد ؟ بنده هم یک برد دارم کپ همین ولتاژ ۵ و ۱۵ درسته ولتاژ ۱۲ نزدیک صفر و ولتاژ 16,5 هم میشه 27 ولت کد اون TR1 هم خوندم میشه EY 3j
عکس می ذارم ولی تو نت سرچ زدن نفهمیدم چیه رگولاتور ترانزیستور و ...؟
برد را که به برق می زنم صدای بازرش خیلی ضعیفه ؟؟

پیوست‌ها

HS13&86

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-03-31
894
1,786
استان گلستان
سلام
مشکل ولتاژها حل شد ؟ بنده هم یک برد دارم کپ همین ولتاژ ۵ و ۱۵ درسته ولتاژ ۱۲ نزدیک صفر و ولتاژ 16,5 هم میشه 27 ولت کد اون TR1 هم خوندم میشه EY 3j
سلام و درود،
اگر کد رو درست خونده باشید 3J یک ترانزیستور PNP هست که میتونید ترانزیستور های زیادی جایگزین کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mamal351

maysam10

کاربر vip
کاربر
2013-09-03
114
135
Karaj
پست ازش گذشته ولی جهت اطلاع دوستان برای بعد ترانزیستو فوق npn هست و دیود زنر مسیر بیس 4.7v هست، در بیشتر مواقع همون دیود زنر خراب میشه با مولتی متر نشون نمیده ولی تو تستر smd مخصوص کار موبایل داشتم دیدم ولتاژ شکستش کاهش پیدا کرده بخاطر همون فیدبک درست انجام نمیشه، به هیچ عنوان بدون اون ترانزیستور و زنر برد رو روشن نکنید

maysam10

کاربر vip
کاربر
2013-09-03
114
135
Karaj
سلام
ولتاژ ۱۶.۵ ولت تو استندبای زیاد میشه طبیعیه، وقتی روشن میشه مقدارش درست میشه، کلا طراحیش بنظرم درست نیست

بالا