سلام خستهد نباشید
نه اماگه برعکس باشه و خازنی که جایگرین میکنیم اگه مثلاباید1000میکروفارادباشه راما100میکروبذاریم این حالت میتونه پیش بیاد امابیشترکردن ظرفیت نه
سلام ، اگه هیچی جای این ترانزیستور نزارم ، ولتاژ میره بالا تا ۳۴و۳۳ ، وقتی با بایاس اشتباه وصل بشه ، خروجی ۵ ولت قطع میشه ، خروجی ۱۶ و نیم میشه ۵ و نیم و ۱۲ هم قطع میشه
من با ترانزیستورهای مختلف امتحان کردم جالب اینه که هر کدوم یه تغییراتی روی ولتاژهای خروجی میدهند ، مثلا با c945 ولتاژ ۱۲میره زیر ۱۰ ولت ، با bd139ولتاژ ۱۲ میشه ۱۶ ولت ،؟؟؟!!! حالا فکر کنم باید آزمون و خطا کنم تا ترانزیستور مناسب را پیدا کنم چاره ای نیست ؟؟؟!!!
من با ترانزیستورهای مختلف امتحان کردم جالب اینه که هر کدوم یه تغییراتی روی ولتاژهای خروجی میدهند ، مثلا با c945 ولتاژ ۱۲میره زیر ۱۰ ولت ، با bd139ولتاژ ۱۲ میشه ۱۶ ولت ،؟؟؟!!! حالا فکر کنم باید آزمون و خطا کنم تا ترانزیستور مناسب را پیدا کنم چاره ای نیست ؟؟؟!!!
سلام
این str-6251 فقط توسط اپتوکولر کنترل میشود،به هر حال ورودی اپتوکوپلر توسط ولتاژ ثابت است،از رگولاتور TL431و چند مقاومت تقسیم ولتاژ-در بعضی طراحی ها، زینر و ترانزیستور باشد(بندرت چنین مداری طراحی شده).
دیتاشیت پیوست