با سلام مجدد بله میخوام برنامه هایی که می تونن بدون سیستم عامل اجرا بشن رو رایت کنم مانند سورس های ویندوز 7 فقط مشکل من بوتیل کردن سی دی یا دی وی دی است با power iso نسخه 4.6 و 5 امتحان کردم نشد راهی هست که بدون نرم افزار این کار رو انجام داد مثلا با دستورات cmd ؟
سوال دیگه ای داشتم باتری های لپ تاپ رو در بیاریم بهتره یا داخل باشه ؟ من شنیدم اگه میخواین برای مدت زمان طولانی بیرون بذاریم باید حدود 50 درصد شارژ داشته باشه
با تشکر
برنامه ها اکثرشون تحت یک سیستم عامل کار میکنند. حتی سیستم عامل داس. تعداد محدودی برنامه هم هستند که خودشون بدون سیستم عامل کار میکنند و جهت پارتیشن بندی و مسائل اینچنین به کار میره که شرکت سازنده آنها رو به صورت بوتیبل ساخته.
در واقع شما یا باید تحت سیستم عامل اجرا کنید یا برای اون نرم افزار باید بوت بسازید که این کار شما نیست و کار برنامه نویس حرفه ای هست. یعنی برای هر نرم افزاری بوت مخصوص خودش نیاز هست که برنامه لود شود و اینگونه نیست که با cmd یا هر چیز دیگری خودتون بوت بسازید.
در مورد باتری لپ تاپ هم بهترین روش اینه که (البته در مورد باتریهای لیتیومی جدید) زمانی که اولین low battery داد (حدود 12 درصد شارژ هنوز داره) خاموش و باتری رو از دستگاه جدا کنید و هفته بعد دوباره باتری رو متصل و کامل شارژ کنید و سپس تا اولین low battery بگذارید به دستگاه متصل باشد.
این بهترین روش نگهداری باتری هست. ولی من خودم حوصلم نمیگذارم هر هفته اینکار رو انجام بدم برای همین دو هفته ای یک بار شارژ میکنم و مشکلی هم نبوده. به هر حال بهترین روش همونه که گفتم. 50 درصد هم زیاد هست و همون 12 درصد کافیه که تا دفعه بعد شارژ میکنید به صفر درصد نرسه. چون در حین استفاده نشدن باز هم کم کم شارژ کم میشه.