از آنتی که بهتون دادم استفاده کنید ببینید جواب میده یا نه. اگه نه احتمالا باید فکر عویض ویندوز باشید شاید اگر خودم پشت سیستم بودم میتونستم از طریق فرامین cmd یک کاری بکنم اما چون هر کاری جوابش غیر قابل پیشبینی هست نمیتونم بهتون بگم...
با تشکر مجدداز آنتی که بهتون دادم استفاده کنید ببینید جواب میده یا نه. اگه نه احتمالا باید فکر عویض ویندوز باشید شاید اگر خودم پشت سیستم بودم میتونستم از طریق فرامین cmd یک کاری بکنم اما چون هر کاری جوابش غیر قابل پیشبینی هست نمیتونم بهتون بگم...
با سلام
من از کامپیوتر به لب تاپ شبکه درست کردم که فایل های توی کامپیوتر رو به لب تاپ کپی کنم فایل ها هم حجمش زیاده و حتی به 70گیگ هم میرسه ولی وقتی میام کپی کنم ارور میده وکامل کپی نمیشه ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
به نام تک دوستسلامدوست عزیز اگه میشه یه عکسی از خطای ظاهر شده بذاریدآیا تنظمیات شبکه رو به درستی تنظیم کردید و داریو های هر دو تا کامپیوتر به هم شناسایی شده اند ؟
با سلاممن از کامپیوتر به لب تاپ شبکه درست کردم که فایل های توی کامپیوتر رو به لب تاپ کپی کنم فایل ها هم حجمش زیاده و حتی به 70گیگ هم میرسه ولی وقتی میام کپی کنم ارور میده وکامل کپی نمیشه ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
با سلام وتشکراومدم تست کنم که اگه ارور داد ازش عکس بزارم.البته بگم که من دیروزteracopyنصب کرده بودم نمیدونم میتونه تاثیر داشته باشه یا نه الان اومدم تست کنم یه فایل 63گیگی رو با کمک همین نرم افزاربدون مشکل کپی کرد که حدود1ساعت طول کشید.با تشکرهمانطور که دوستمون گفتند یک عکس از ارور بگذارید. و بگویی با چه روشی اصلا شبکه کردید. اما اگر بخواین 70 گیگ رو انتقال بدید چند روز طول میکشه!! چون تحت شبکه سرعت پایینه به نفعتون هست با یک فلش 4 یا 8 گیگ انتقال بدید بسیار سریعتر میشه. من تحت یک شبکه وایرلس 9 گیگ اطلاعات رو خواستم از یک لپ تاپ به لپ تاپ دیگه انتقال بدم زده بود 23 ساعت دیگه!! منم بیخیال شدم دستی منتقل کردم.