آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

partis

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2015-09-28
273
514
درود . ترانزیستورهای ۸۵۵۰ و یا ۸۰۵۰ به همراه زنر مربوطه و مقاومت بایاس ترانزیستورها رو چک بفرمایین . چون صدای دهنی ضعیف دارین به احتمال خیلی بالا ترانزیستور ۸۵۵۰ یا ۸۰۵۰ دچار نشتی شدن . قبل از تست اگه تلفن دکمه تغییر حالت به شماره گیری پالس داره روی حالت پالس شماره گیری کنید که قاعدتا باید شماره گیری کنه . موفق باشید
سلام 8550 تعويض كردم درست شد ممنونم مهندس جان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: smm9297

farajtel

کاربر
2008-02-05
95
1,094
با سلام تلفن صا ایران وقتی بار اول زنگ میزند درست کارمیکند ولی وقتی دوباره زنگ میخورد زنگ نمیزند وبوق اشغال در تلفن شخصی که زنگ میزند شنیده میشود البته در یه خط دیگه خوب کار میکند علت چیست ممنون:(
سلام ترانزیستور a92 را عوض کن

Д

کاربر vip
vip
کاربر
سلام به همگی
یه تلفن دکو 1540 ظاهرا به برق خورده بود یا شایدم نوسان خط خرابش کرده بود. به هر حال ، زنر 18 ولتی ، و ترانزیستور های دیپ همگی سوخته بودند

من A94 نداشتم و بجاش 5401 انداختم و ساعت ها وقتمو تلف کرد این کار. به این دلیل که دنیای کاملا متفاوتی دارن این ترانزیستور ها.
یه توصیه دارم ، اگر برای زمان خودتون ارزش قائل هستید ، در تعمیرات تلفن حتی المکان سعی کنید جایگزین هر قطعه ، دقیقا خوده قطعه رو بندازید.

این جدول ترانزیستور های رایج تلفن ، همراه با مقایسه شون:

1739964114420.jpeg

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
624
1,135
سلام به همگی
یه تلفن دکو 1540 ظاهرا به برق خورده بود یا شایدم نوسان خط خرابش کرده بود. به هر حال ، زنر 18 ولتی ، و ترانزیستور های دیپ همگی سوخته بودند

من A94 نداشتم و بجاش 5401 انداختم و ساعت ها وقتمو تلف کرد این کار. به این دلیل که دنیای کاملا متفاوتی دارن این ترانزیستور ها.
یه توصیه دارم ، اگر برای زمان خودتون ارزش قائل هستید ، در تعمیرات تلفن حتی المکان سعی کنید جایگزین هر قطعه ، دقیقا خوده قطعه رو بندازید.

این جدول ترانزیستور های رایج تلفن ، همراه با مقایسه شون:

مشاهده فایل‌پیوست 223159
درود بر شما . متاسفانه ترانزیستورهای ۵۴۰۱ موجود در بازار اکثرا بی کیفیت هستن و طبق فرمایش شما به هیچ عنوان قابل اعتماد جهت جایگزین کردن a92 و a94 نیستن . در مورد پکیج smd وضعیت بسیار وخیم تر از دیپ هست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Д

mohammad7591

کاربر
2020-02-02
4
3
با سلام خدمت اساتید محترم آقا یه تلفن رومیزی ‍که مدلش رو نوشته _Schwan_sc9028cid کلا نه صفحه تصویر داره نه کار می‌کنه فقط وقتی سیم تلفن و بهش وصل میکنی یه لحظه یکی از ال ای دی ها روشن و خاموش میشه و در مواقعی صدای بوق آزاد از بلندگو میاد با صدای ضعیف مشکل از چی می‌تونه باشه با تشکر

• Like

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
624
1,135
با سلام خدمت اساتید محترم آقا یه تلفن رومیزی ‍که مدلش رو نوشته _Schwan_sc9028cid کلا نه صفحه تصویر داره نه کار می‌کنه فقط وقتی سیم تلفن و بهش وصل میکنی یه لحظه یکی از ال ای دی ها روشن و خاموش میشه و در مواقعی صدای بوق آزاد از بلندگو میاد با صدای ضعیف مشکل از چی می‌تونه باشه با تشکر
درود بر شما . لطفا ابتدا اگر باطری میخوره ، باطری رو در دستگاه قرار بدید و ببینید صفحه میاد یا نه . اگر صفحه نیاد قاعدتا غیر قابل تعمیره و آی سی قیری اصلی دستگاه خراب شده که در تلفنهای چینی فعلی به وفور اتفاق میوفته . موفق باشید

mohammad7591

کاربر
2020-02-02
4
3
درود بر شما . لطفا ابتدا اگر باطری میخوره ، باطری رو در دستگاه قرار بدید و ببینید صفحه میاد یا نه . اگر صفحه نیاد قاعدتا غیر قابل تعمیره و آی سی قیری اصلی دستگاه خراب شده که در تلفنهای چینی فعلی به وفور اتفاق میوفته . موفق باشید
والا ای سی قیری نگاه کردم نداره و باطری هم که می‌ندازی فقط صدای تق تق بلندگو میاد

• Like

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
624
1,135
والا ای سی قیری نگاه کردم نداره و باطری هم که می‌ندازی فقط صدای تق تق بلندگو میاد
درود . ای سی زیر ال سی دی هست معمولا . اگر با گذاشتن باطری صفحه نمیاد به احتمال خیلی زیاد غیر قابل تعمیر هست

بالا