آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

1360mojtaba

کاربر
2023-10-06
4
1
مشهد
سلام و عرض ادب گوشی میکروتل مدلkx-tsc61d2cid میکروفون و بلندگوش سالم هست هوک هم عوض کردم شماره میگیره ولی صدا نداره اگه کمک کنین ممنون میشم

AzarElectron

کاربر vip
کاربر
2023-01-08
81
54
54
ارومیه
با سلام
من یه تلفن برق زده دارم که دید زنر محافظ رو از مدارش خارج کردم و صدای بوق هم آمد؟؟
همه قسمتهای تلفن بخوبی کار میکند بغیر از شماره گیر؟؟
شماره که میگیری بوغ آزاد قطع نمیشه و نمیتونم هیچ شماره ای رو بگیرم؟؟؟
مشکل کجاست؟؟؟
سلام . مدل تلفن و عکس از برد رو هم بفرستید.
معمولا این ایراد بخاطر اتصال کوتاه شدن ترانزیستور سوییچ خط هست.

AzarElectron

کاربر vip
کاربر
2023-01-08
81
54
54
ارومیه
سلام و عرض ادب گوشی میکروتل مدلkx-tsc61d2cid میکروفون و بلندگوش سالم هست هوک هم عوض کردم شماره میگیره ولی صدا نداره اگه کمک کنین ممنون میشم
سلام .معمولا یک زینر در مسیر مدار مکالمه هست که باید بررسی بشه

با سلام خدمت دوست عزيز
من مدت زياديه كه تعمير كار تلفنم . ولي براي تعمير تلفنها از يه قاعده و اصول كلي پيروي نمي كنم . قطعات رو دونه دونه چك مي كنم و هركدوم خراب بود عوض مي كنم . البته بعضي اشكالات رو هم مي دونم دقيقا از كدوم قطعات ناشي مي شه . ولي در كل بايد وقت زيادي رو صرف تعمير كنم . از شما دوست عزيز خواهش مي كنم اگه روال خاصي داره منو راهنمايي كنين . پيشاپيش از مساعدتتون كمال تشكر رو دارم .
سلام دوست عزیز شما باید اصول عیب یابی را یاد بگیرید اصول عیب یابی شامل عیب یابی سنتی و مهندسی معکوس است که هر کدام ریزه کاری و قلق های خودش رو داره ولی بهترین راه اول اینه که شما یک درک درستی از برد تلفن ثابت داشته باشید وقتی بتونید قسمت های مختلف برد تلفن ثابت رو بشناسید کارتون راحت تره. مثلاً قسمت شماره گیر و یا قسمت زنگ تلفن و قسمت تغذیه برد اینها رو اگر بتونید جدا کنید و تحلیل خوبی از برد تلفن داشته باشید تعمیر برد بر اساس خرابی که داره خیلی راحت تره و خسارت به قسمت های سالم هم نمیخوره.

h.baghaei

کاربر
2024-09-03
3
2
تبریز
سلام خدمت همه دوستان
من یه مشکلی دارم در تلفن ثابت چینی و اینکه قطع کن عمل نمیکنه
کلید قطع کن رو عوض کردم و تمام دیودها و ترانزیستورها رو تک تک از برد خارج کردم و تست کردم مشکل همچنان پابرجاست
کسی میتونه کمکم کنه؟

h.baghaei

کاربر
2024-09-03
3
2
تبریز
سلام خدمت همه دوستان
کلید قطع کن رو عوض کردم و تمام دیودها و ترانزیستورها رو تک تک از برد خارج کردم و تست کردم مشکل همچنان پابرجاست
کسی میتونه کمکم کنه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: smm9297

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
604
1,093
سلام خدمت همه دوستان
کسی میتونه کمکم کنه؟
درود بر شما . عمل نکردن قطع کن چند دلیل میتونه داشته . لطفا ترانزیستور های سوییچ (دیپ با شماره a92 a94 و یا 2n5401 و اگر اس ام دی هست با کدهای معمولا 2d یا 2l) رو از نظر اتصالی و یا نشتی تست بفرمایید . دیود زنر مربوط به همین ترانزیستور که در اغلب موارد ۱۸ ولت هست هم تست کنید و مقاومت بایاس همین ترانزیستور رو چک بفرمایید(مقاومن کم اهم) . مسیر پایه های قطع کن روی برد رو هم از نظر قطعی بررسی کنید .در نهایت قطع شدن یا اتصال ناقص فلت برد اصلی به برد ال سی دی هم میتونه باعث کار نکردن قطع کن شه . برای تست لحظه ای میتونید دستتون رو روی قطع کن فشار بدین و با دست دیگه فلت رو کمی تکون بدین و اگه قطع کن عمل کرد دنبال قطعی فلت بگردین . ببخشید طولانی شد . موفق باشید

h.baghaei

کاربر
2024-09-03
3
2
تبریز
م
درود بر شما . عمل نکردن قطع کن چند دلیل میتونه داشته . لطفا ترانزیستور های سوییچ (دیپ با شماره a92 a94 و یا 2n5401 و اگر اس ام دی هست با کدهای معمولا 2d یا 2l) رو از نظر اتصالی و یا نشتی تست بفرمایید . دیود زنر مربوط به همین ترانزیستور که در اغلب موارد ۱۸ ولت هست هم تست کنید و مقاومت بایاس همین ترانزیستور رو چک بفرمایید(مقاومن کم اهم) . مسیر پایه های قطع کن روی برد رو هم از نظر قطعی بررسی کنید .در نهایت قطع شدن یا اتصال ناقص فلت برد اصلی به برد ال سی دی هم میتونه باعث کار نکردن قطع کن شه . برای تست لحظه ای میتونید دستتون رو روی قطع کن فشار بدین و با دست دیگه فلت رو کمی تکون بدین و اگه قطع کن عمل کرد دنبال قطعی فلت بگردین . ببخشید طولانی شد . موفق باشید
ممنون از راهنماییتون
🙏🙏

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: smm9297
بالا