- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
درود بر شما استاد گرانقدر
اول بابت پست های زیاد در این مدت کم عضویتم بذارین به حساب شوق و مغنتم شمردن فرصت برای بهره گرفتن از این دریا...
من که در این یکی دو روز فرصت و تعطیلی دارم ، هرچند نمیتونم ادعای مطالعه عمقی نمیکنم ولی سعی کردم از مطالب سایت و بخصوص شما بصورت فشرده نکته برداری کنم و از این جهته که سوال هام زیادی در این مدت کم پرسیدم... و اینکه در حد امکان سعی کردم سوال تکراری نپرسم و اگرم بنظرتون تکراری اومده شاید پاسختون رو درست درک نکردم...
به هر حال در مورد این تاپیک و این سوال ... پستی رو که ارجاع دادین اگر اشتباه نکنم مربوط به ساخت مدار حشره کشی میشه که با ۲۲۰ کار میکنه ... اما سوال بنده از شوکری بود که با این حشره کش های راکتی ساخته میشه( و با باطری کار میکنه)...
ارادت و سپاس
درود
منظورم از سوالات تکراری این بود که قبلا در پست های قبل سوال مشابه توسط دیگران مطرح شده و پاسخ مفصل تقدیم شده .
معلومه سوالی که برای بار اول در تاپیک قدیمی مطرح کردی فقط یکبار در اولین پست خود مطرح کردی و سوال خود را تکرار نکردی ولی سوال دیگران را تکرار کردی.
ضمنا ولتاژ تغذیه شوکر هر چی باشه در عملکردش تفاوتی نداره .
هرچند مطمئنم پاسخ سوالی دقیقا منطبق با سوال شما هم قبلا تقدیم شده و فرصت جستجوی بیشتر نداشتم.
سپاس
آخرین ویرایش: