باسلام یه مگس کش راکتی دارم بازش کردم خب حالا دقیقا چه چیزهایی اضاف کنم که ولتاژزیاد بالا بره مثل شوکرهای دستی بعد عکس از مدار میگذارم که بهتر راهنایی کنید
سلام
خروجی مگس کشی که فرمودید دارای دیود و خارن بصورت مدار پست 26 است شما باید خازنها و دیودها را تا هر چند طبقه دوست دارید ادامه دهید
در برخی از مگس کش ها از دو برابر کننده با شیوه دیگری استفاده شده که دراینصورت باید آنرا حذف و مدار تاپیک حاضر را به خروجی ترانس آن متصل کنید
مشخصات دیودها و خازنهای بعدی باید مانند خازن و دیودهای فعلی مگس کش باشد
البته خروجی مگس کش هم کم نیست و کسی قادر به تحمل آن نیست ولی برای ولتاژ بیشتر باید بطریقی که عرض کردم ولتاژ را افزایش دهید که گاو هم باهاش تخت بخوابه
من در جوانی با 4 نر غول مست در جاده بین شهری مواجه شدم که با رانندگی لاتی مترصد تمسخر و مزاحمت مداوم بودند و ول کن هم نبودند و اون موقع این شوکرها نبود و کسی هم خبر نداشت و خودم درست کرده بودم و توی چراغ قوه جاسازی کرده بودم.
خلاصه پارک کردم و اونها هم پارک کردند و پیاده شدند طولی نکشید یکی دست و پا میزد و بقیه بسمت کوه فراری شدند منم گاهی یک حالی به این یکی میادم و مثل چارلی چاپلین تا وانمود میکردم میخوام بسمت بقیه بدوم اونا یک کیلومتر دیگه میدویدند و ماشینهای جاده هم توقف کوتاهی میکردند و میخندیدن و میرفتن
( باور کنید هیکل هرکدومشون 2 برابر من بود )
سپاس