مشتری کرکره برقی درهای آکاردئونی و اینا درست میکنه
کابینت ساز نیست:11683:
تا حالا بدون نقطه جوش گذرونده ولی نمیدونم چه ضخامتی رو میخواد نقطه جوش کنه
مگه با اون نقشه طراحی شما نمیشه کیفیت نقطه جوش رو کنترل کرد؟بیشترین آمپر رو از ترانس دریافت کنیم بعد با اون مدیریت میکنیمش
این دوستمون میخواد از توان ترانس نهایت بهره رو ببره و با خریدن سیم مسئله ای نداره
منتهی مزیت چند لایه بودن چیه؟حتی اگه نیاز باشه سیم نازک میگم بخره تا اون رو چند لایه بکنم
فکر کنم ۵ تا سیم پیچ بود که ضخیم ترین سیم ها همین قرمز و آبی بودند و اون سه تا متوسط و ریز بودند
دونه ای پنجاه خوبه؟یا گرون میگه؟
درود
۱- اگه میخوای سیم بخری چند لایه درست نکن و تک رشته استفاده کن ، اما اگه میخوای از سیم های موجود خودت استفاده کنی ، چند لایه استفاده کن.
برای نقطه جوش ، قطر ضخیم ترین سیم موجود در بازار هم کافی نیست و باید دو یا سه لایه استفاده کنی تا جریان کافی داشته باشه.
۲- با سیستم کنترل کننده و محدود کننده جریان نمیتونیم از ترانس ۱۰ آمپری ۳۰ آمپر بگیریم ، بلکه فقط میتونیم جریان را برای مقادیر دلخواه کمتر از ماکزیمم قابل انتخاب کنیم.
لذا قدرت ترانس باید برای ماکزیمم ضخامت های مورد نیاز ، مناسب باشه و برای ضخامت های پایین تر میتونیم جریان و زمان جوش را کمتر کنیم.
۳- پیشنهاد میکنم سیمی که به هر صورتی آماده کردی دولا بپیچی یعنی اگر سیم ۴ لایه آماده کردی این سیم را دو لا کن که درواقع 8 لایه بشه و بتعداد 8 دور بپیچ و تست کن .
دراینصورت اگه ولتاژش کافی نبود میتونی بدون باز کردن هسته ، دو تا ۴ لایه را بصورت سری در جهت صحیح سربندی کنی که ۱۶ دور سیم ۴ لایه بشه تا ولتاژ دو برابر بشه
۴- بنظرم ترانس لامپ با قیمت ۵۰ تومن ارزش نداره و فروشنده هم نمیتونه این ترانس رو بفروشه و اشتیاق شما رو دیده چنین قیمتی اعلام کرده .
البته ترانس ارزشمندی هست و ارزش بسیار بالاتری داره اما کسی نمیتونه ازش استفاده کنه و با قیمت پایین تر قابل تهیه است.
بگو از فرد مجربی سوال کردم و گفتن باز کردن هسته این ترانس خیلی سخته و اگه نتونم بازش کنم نمیتونم ولتاژهای مختلفی ازش بگیرم و پولم تلف میشه ولی با اینحال
۴ تا ۱۰۰ تومن یا ۵ تا ۱۵۰ تومن حاضرم بخرم ، شاید بتونم بازش کنم.
ضمنا وانمود کن اطلاعی از سلف نداری و رغبت زیادی برای خرید ترانس ها هم نشون نده ، جوری که چندان تمایلی نداری .
سپاس