سلامدرود
سجاد عزیز و همیشه همراه :
آیا تابحال از تاکیدم برای استفاده از سیم ضخیم تر در موتور یا ترانس استفاده و تجربه کردی که نتیجه را برای علاقمندان گزارش کنی ؟
اگر تابحال تست نکردی ، هر زمانی تست کردی یا دیگر علاقمندان تست کردند ، لطفا نتیجه را گزارش کنید تا تردید احتمالی علاقمندان رفع بشه .
سپاس
استاد عزیزم
در مورد الکترو موتورها کارخانه ای مثل موتوژن . و... بخصوص الکترموتورهای زیمنس یا لاوارا ایتالیای و.... نمیشه جای کافی برای افزایش قطر سیم در داخل شیارالکترو موتور نیست . با افزایش قطر سیم جا دادن سیم در شیارها خیلی سخت است.مثلا فرض کنیم . نمره سیم کارخانه ای 0/30 است با تغییر قطر سیم 0/35 در 75 دور جا دادن کلاف در شیار سخت است.واسه همین زیاد علاقه ای برای افزایش قطر سیم فکر نکردم.
الکتروموتور تکفاز سیم پیچی شده بعد از نصب به مدت یک هفته کار کرد ن سوخت. دقیقا یادم نیست نمره سیم 0/60 من نمره سیم 0/70 یا 0/75 سیم پیچی کردم .با همان تعداد دور. استاد تا حالا به خوبی کار کرده.حدتا حرارت بدنه الکترموتور سیم پیچی شده خیلی خیلی کم شده.این الکترو موتور سیم پیچی بود شایدم سیم پیچ قبلی تعداد دور یا قطر سیم را کم کرده.
در مورد موتور های یونیورسال در بالشتک ها قطر سیم را افزایش دادم . هیچ گونه موردی نداشته. به خوبی کار کرده.
در ترانس ها تست نکردم .
صد در صد این بار تست میکنم . با توضیحات کامل گزارش میکنم استاد مهربانم
متشکرم