- 2007-05-09
- 5,028
- 106,692
با تشکر.
اولش من یک چیزی را اگر اجازه دهید حل کنم!مشگل غلط است!مشکل صحیح است!در خیلی جاهای مختلف سایت هم بجای ک , گ استفاده میشود!
ups فاراتل 1250 SM میباشد.آنلاین یا اینلاینش رو نمیدونم!
راستش یکم بنده تنبل تشریف دارم و بخاطر اینه که میخوام یک جوری بدون درد سر فیبرم چاپ بشه.
در هر حال خیلی ممنونم از راهنماییتون.
با سلام :
دوست عزيز در مورد خطاي تايپي حق باشماست و معمولا فرهنگ درست نويسي بايد رعايت بشه متشكر از تذكر مفيد تان .
در صورتيكه براي تهيه فيبر چاپي مشكلي داريد اخيرا يك تاپيك مخصوصي براي اموزش طراحي pcb {مدار فيبر چاپي} باز كرده ايم كه كاربران مشكل خود را مطرح كنند تا دوستان با همكاري هم با راهنمايي و پاسخگويي حل و فصل بشه ...
ميتونيد در تاپيك فوق نقشه مدار را بزاريد تا دوستان در اسرع وقت راهنمايي كنند .
براي مزيد اطلاع شما ان دسته ups هايي كه دايم زير جريان برق و در حال كار هستند {از يك طرف باتري را مصرف و برق مورد نياز را توليد و همزمان همان باتري را نيز از طريق برق شهر شارژ ميكنند در صورتيكه {حتي براي لحضه اي } برق قطع شود برق مصرفي شما از طريق ups بدون كوچكترين وقفه تامين ميشود اين نوع ups ها را اصطلاحا انلاين گويند .
نوع ديگري هم وجود دارد كه ups در حالت نرمال استند باي هست ولي با قطع برق {با تاخير خيلي كم و نامحسوس براي مصرف كننده } بلا فاصله با استارت ups و فعال شدن برق مصرفي را تامين ميكنند اين گروه به افلاين مشهور هستند .
اميدوارم با توضيحي كه ارايه شد حالا بتونيد نوع دستگاه خود را تشخيص دهيد .
با تشكر .
موفق باشيد .