- 2007-05-09
- 5,028
- 106,692
با سلام خدمت شما استاد عزیز
هدف من از ساخت این مدار اینه
یک فرستنده که دارای ورودی صدا و تصویر باشه تا مثلا بااتصال اون به کامپیوتر(از خروجی تصویر کارت گرافیک و..)صدا و تصویر ارسال کرد
یک گیرنده کوچک که فرکانس صدا و تصویر ارسالی فرستنده رو دریافت کنه و خروجی صدا و تصویر داشته باشه که بشه با یک فیش اون رو به هر تلویزیونی وصل کرد تا بشه صدا و تصویری که فرستنده ارسال میکنه رو دریافت و در تلویزیون (بدون دستکاری در تلویزیون)تماشا کرد
و نتیجه میشه یه شبکه اختصاصی که فقط کسانی که این گیرنده رو داشته باشن می تونن اون رو تماشا بکنن نه کسی دیگه
خوب در فرستنده مشکلی نیست
ولی گیرنده یه کمی سخته چون من تازه کارم با توضیحاتی که در مورد گیرنده دادین (ولي امكان پذير هست كه قسمت تيونر به همراه اي اف دتكتور و مدولاتور صداي يك تي وي را سر هم كرده و به يك گيرنده بدون لامپ تصوير و بلندگو رسيد ) واقعیتش اینه که من با این اطلاعات ناقصم اگه شروع به ساختش بکنم فکر نکنم نتیجه ایی بگیرم جز سر درد
پس با اینکه می دونم خیلی پر رویی هستش ولی شما می تونید این گیرنده رو (با توضیحاتی که من در مورد هدف کلی دادم) واضحتر و ساده تر یا با یه نقشه توضیح بدین(اگه یه نقشه برام بزارین که خیلی بهتر میشه):smilie_help::boos:
با سلام :
دوست عزيز با توجه به پيچيدگي فني اين مدارات و عدم دسترسي شما به قطعات ملزومات بهتر است يك دستگاه اماده {وي ماكس } خريداري و استفاده كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .
پیوستها
-
29.4 کیلوبایت بازدیدها: 298