آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
در شکل یک مقاومت NTCمی باشد و LM35 سه پایه ایت و نی شه
سلام :
البته از عکسی که گذاشتین قطعات بخوبی مشخص نیست هم چنین کاربری دستگاه !
واما در چنین مداراتی که از یک ایسی 8 پین lm358 استفاده میشه :

مقاومت ntc وابسته به[hide] دما و حرارت و مقدار اهمی ان نسبت به حرارت محیط نسبت معکوسی با اهم ان دارد حال با کاهش دما مقاومت ان افزایش و همچنین با افزایش دمای حرارت محیط - مقاومت ان به همون نسبت کاهش می یابد این تغییر ظرفیت اهمی وارد ایسی اپ امپ 358 و مقایسه و تقویت و در نهایت از خروجی ان یک ولتاژ نزدیک به تغذیه مدار خارج میشود که برای راه اندازی یک ال ای دی و.... در صورت نیاز با تقویت جریان توسط یک ترانزیستور قادر به تحریک رله ای شده و از کنتاکت رله کاربردهای دیگری {مثل راه انداختن یک فن و یا هیتر و.... } استفاده میکنند برای کسب اطلاع بیشتر شماتیک زیر و دیتاشیت -358 را مطالعه و از پین[/hide] های ورودی و خروجی ایسی و.... استفاده کنید .

پیوست‌ها

• 11.1 کیلوبایت بازدیدها: 127

rasouliane

کاربر
2007-08-22
26
50
سلام اقای رجبی لطفادر مورد ساختن مدار کارتهای مغناطیسی وبرنامه انها راهنمای کنید با تشکر رسولیان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
با سلام
جواب من رو که ندادید قرار بود یک مدار امپلی فایر مقرون به صرفه به مابدید که ندادی من خودم پیدا کردم خودشون نوشتن 400وات نظر شما چیه
////////////

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
با سلام
در باره ای سی stk412-170یک سری اطلاعات از نظر ولتاژ های ورودی vh,vlرا توضیح بدین من دیتا شیت رو گرفتم ولی چیزی زیادی نفهمیدم
7و8 بار ولتاژ هارو گفته من که نفهمیدم
چرا دو تا ولتاژ داره نمی شه از یک ولتاژ استفاده کنیم
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام
جواب من رو که ندادید قرار بود یک مدار امپلی فایر مقرون به صرفه به مابدید که ندادی من خودم پیدا کردم خودشون نوشتن 400وات نظر شما چیه
این هم عکس
سلام :
دوست عزیز {
قرار بود یک مدار امپلی فایر مقرون به صرفه به مابدید} بنده با کسی قول و قراری نداشته ام .........
برای مزید اطلاع :
-
- من که عکسی در پست نمی بینم .
- معمولا دیدگاه ها مختلف هستش و باید مشخص بشه که نظرات در رابطه با چه دیدگاهی بیان بشه .
- از چه دیدگاهی نظر بنده را جویا هستید ؟؟
یک مداری ممکن است از نظر طراحی در روی کاغذ و.... ایده ال بشه ولی برای عملی ساختن ان باید راه های طولانی { و حتی ممکن هست غیر مقدور } پیموده شود .
- مداری ممکن هست خیلی هم پیچیده نباشه و در یک نگاه ساده و کارامد جلوه کند ولی در عمل پیدا کردن همون قطعات مدار ساده مقدور نباشد .
- مداری ممکن هست از نظر اقتصادی برای عده ای مقرون نباشه و همین مدار برای تعدادی دیگر مورد پسند ....... {اقتصادی بودن براشون مطرح نیست } .
- بالاخره هر مداری که در یک نگاه عمومی که تقریبا حایض شرایط مساعد باشد را انتخاب و در سایت قرار میدهم ولی به کسی پیشنهاد مونتاژ و ساخت و ساز نمیدهم مگر فردی بخواهد روی مدار مشخصی کار کند و مشکل یا ابهاماتی براش پیش اید که در صورت مطرح تا حد توان در خدمتشون هستم .
[hide]- { جواب من رو که ندادید} اینم پاسخ خدمت شما
موفق باشید .[/hide]

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام اقای رجبی لطفادر مورد ساختن مدار کارتهای مغناطیسی وبرنامه انها راهنمای کنید با تشکر رسولیان
سلام :
اقای رسولیان متاسفانه تجربیات کافی و کارامدی را در مورد کارت های مغناطیسی ندارم دوستانیکه در جریان هستند میتونند لطف کنند تا استفاده کنیم .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام
در باره ای سی stk412-170یک سری اطلاعات از نظر ولتاژ های ورودی vh,vlرا توضیح بدین من دیتا شیت رو گرفتم ولی چیزی زیادی نفهمیدم
7و8 بار ولتاژ هارو گفته من که نفهمیدم
چرا دو تا ولتاژ داره نمی شه از یک ولتاژ استفاده کنیم
با تشکر
سلام :
- گاهی انتظار دارید از حداکثر توان هایبرید استفاده کنید در چنین شرایطی مجاز نیستید یک دفعه ولتاژ { Vh} را همون ابتدای راه اندازی به مدار اعمال کنید لذا باید تایمری داشته باشید که سایر قسمتهای مدار {اعم از پری و مدارات و واسط ودرایور و ...}صحیح راه اندازی شود وسپس این ولتاژ به قسمت خروجی اعمال گردد .
- استفاده از ولتاژ { Vl } در حد مینیمم توان قطعه و مدار هست که اگر ولتاژ کمتر از این مقدار گردد بایاسینگ مدار بهم خورده و پاسخ فرکانسی دچار شیب تند و یا ترشولد خواهد شد .
- البته این یکی از پارامترهای ولتاژهای فوق میباشد و در عمل به نسبت طرح مدار و امپدانسهای خروجی و مچینگ و... پارامترهای دیگر و دقیقتری نیز در این ولتاژها دخیل میشوند .
- بهترین حالت استفاده ولتاژ را خود دیتاشیت معرفی کرده است به توصیه های دیتاشیت با دقت عمل کنید {البته اگر هایبرید فوق { STK412-170 }را پیدا کنید !!! قبلا خیلی دنبالش بودم حتی در کشورهای همسایه نیز موفق نشدیم ... } .
در عکس زیر
[hide] پیشنهاد دیتاشیت را براتون قرمز رنگ مشخص کردم .[/hide]
[hide] مشاهده فایل‌پیوست stk412-xxx.rar[/hide]]
[hide]مشاهده فایل‌پیوست stk412-xxx.rar[/hide]
موفق باشید .

پیوست‌ها

khashayar347

کاربر
2011-01-06
4
9
آقای رجبی سلام
من عضو تازه هستم.و می خواستم اول از شما به خاطر کمک هاتون تشکر کنم و یک در خاست مدار و کمک داشتم.
من می خوام یک ساعت و تاریخ بزرگ با ال ای دی بسازم. و چون ایران نیستم و در اینجا از این مدارا کم هست از شما
میخوام اگه ممکنه کمکم کنید.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
آقای رجبی سلام
من عضو تازه هستم.و می خواستم اول از شما به خاطر کمک هاتون تشکر کنم و یک در خاست مدار و کمک داشتم.
من می خوام یک ساعت و تاریخ بزرگ با ال ای دی بسازم. و چون ایران نیستم و در اینجا از این مدارا کم هست از شما
میخوام اگه ممکنه کمکم کنید.
سلام :
دوست عزیز به خانه خود خوش اومدین :
ابتدا نگاهی به لینک های زیر بیاندازین انواع مدارات با میکرو و دیجیتالی موجود هست و اگر درخواست خود را نیافتین در همون بخش ها پست درخواست بزنید .
ساعت و دماسنج با ماتريس led

[hide]http://www.irantk.ir/showthread.php?t=4566 [/hide] و همچنین :
[hide]http://www.irantk.ir/forumdisplay.php?f=8 [/hide]
و همچنین در همین تاپیک :
[hide][hide][/hide][hide]مدارات ساعت هاي الكترونيكي با نمايشگرهاي مختلف [/hide]

http://www.irantk.ir/showthread.php?t=394[/hide]

موفق باشید .

بالا