با سلام
حتما تا حالا با این مورد برخورد کردید در بعضی فروشگاها و بانک ها که درب های شیشه ای کشوی دارند به محض نزدیک شدن به در ,در باز میشه من میگفتم این دیگه اخه چه کاریی خوب هر کسی خودش در باز کنه وقتی مغازهای یکی از دوستانم در کشوی گذاشت متوجه شدم این برای چی این سیستم قرار دادن حالا
میخواستم بدونم این مدار به چه صورتی عمل میکنه و از کجا و بوسیله چه قطعه ای متوجه باز شدن کامل در یا بستن کامل میشه فکر نمیکنم این کار بوسیله قطعه مکانیکی باشه و ایا بوسیله فتوسل میشه یک همچین مداری طراحی کرد من بیشتر قصدم قطع کردن ولتاژ موتوری که عمل باز وبسته کردن بر عهده داره زمانی که در کامل باز میشه و زمانی که کامل بسته میشه
و این مدار از کجا میشه تهیه کرد و اگر از قیمت تقریبی ان اطلاعی دارید یا با این مشخصات میتونید حدس بزنید ممنون میشم قیمت این را هم بگویید و اگر مداری به نظر شما میاید که بتونه عمل باز وبسته شدن کامل در متوجه بشه ممنون میشم حالا باز و بسته کردن میشه با کنترل از راه دور کنترل کرد ولی عمل باز وبسته شدن کامل یک مقداری خطرناکه که با کنترل باشه
در کل چه پیشنهادی دوستان دارند که با هزینه کمی بشه این کار انجام داد از لحاظ مکانیکی مشکلی نیست فقط مشکل الکترونیکی
مرسی