آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام
حتما تا حالا با این مورد برخورد کردید در بعضی فروشگاها و بانک ها که درب های شیشه ای کشوی دارند به محض نزدیک شدن به در ,در باز میشه من میگفتم این دیگه اخه چه کاریی خوب هر کسی خودش در باز کنه وقتی مغازهای یکی از دوستانم در کشوی گذاشت متوجه شدم این برای چی این سیستم قرار دادن حالا
میخواستم بدونم این مدار به چه صورتی عمل میکنه و از کجا و بوسیله چه قطعه ای متوجه باز شدن کامل در یا بستن کامل میشه فکر نمیکنم این کار بوسیله قطعه مکانیکی باشه و ایا بوسیله فتوسل میشه یک همچین مداری طراحی کرد من بیشتر قصدم قطع کردن ولتاژ موتوری که عمل باز وبسته کردن بر عهده داره زمانی که در کامل باز میشه و زمانی که کامل بسته میشه
و این مدار از کجا میشه تهیه کرد و اگر از قیمت تقریبی ان اطلاعی دارید یا با این مشخصات میتونید حدس بزنید ممنون میشم قیمت این را هم بگویید و اگر مداری به نظر شما میاید که بتونه عمل باز وبسته شدن کامل در متوجه بشه ممنون میشم حالا باز و بسته کردن میشه با کنترل از راه دور کنترل کرد ولی عمل باز وبسته شدن کامل یک مقداری خطرناکه که با کنترل باشه
در کل چه پیشنهادی دوستان دارند که با هزینه کمی بشه این کار انجام داد از لحاظ مکانیکی مشکلی نیست فقط مشکل الکترونیکی
مرسی
با سلام :
دوست عزيز مدلهاي قديمي اين سيستم ها بر اساس ترانس دتكتور نور مادون قرمز ي كه به نور معمولي حساسيت ندارند كار ميكردند كه با قطع نور{ما بين فرستنده و گيرنده }| توسط فرد سيستم موتور مكانيكي انرا بكار مي انداخت و درب شروع باز ميشد با انحراف درب از مكان بسته توسط يك ميكروسويچ كه در نقطه انتهايي درب نصب بود موتور از كار مي افتاد .
دربي كه باز شده است توسط سيستم شناسايي و بعد از زمان تعريف شده {تايمر سيستم } همون درب اتوماتيك بسته ميشد در صورتيكه تردد و ترافيك رفت و امد بالا باشد چون نور به تعدد قطع و وصل ميشود درب نيز باز خواهد ماند .
جديدا سيستم هاي پيشرفته اي براي اين طرح ابداع شده كه توسط دوربين ويديويي و با نرم افزار اشكار ساز جابجايي {نرم افزار دمويي در اين مورد در تاپيك مباحث عمومي تلويزيون به عنوان سيستم هاي حفاظتي اپلود كرده ام :
http://www.irantk.ir/forumdisplay.php?f=93
با تشكر .
موفق باشيد .

reza32

کاربر
2009-05-20
92
161
با سلام خدمت استادان عزيز
ميخواستم طرح يه مدار رو بذاريد كه با هاش بشه يه سيگارت را روشن كرد
(منظورم اينه كهحرارت رو بشه از مدار به فيتيله يا چيزي شبيه سيگارت منتقل كرد)
فرقي هم نميكنه ريموت باشه يا مدار تايمري ( اگه ريموت باشه عليه) فقط ميخوام
بدونم چه جوري و با چه قطعاتي ميشه اين كار رو كرد؟ اگه ميشه مدارشو با توضيحاتش بذار

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت استادان عزيز
ميخواستم طرح يه مدار رو بذاريد كه با هاش بشه يه سيگارت را روشن كرد
(منظورم اينه كهحرارت رو بشه از مدار به فيتيله يا چيزي شبيه سيگارت منتقل كرد)
فرقي هم نميكنه ريموت باشه يا مدار تايمري ( اگه ريموت باشه عليه) فقط ميخوام
بدونم چه جوري و با چه قطعاتي ميشه اين كار رو كرد؟ اگه ميشه مدارشو با توضيحاتش بذار
با سلام :
دوست عزيز در همين بخش و در تاپيك ريموت كنترل ها {كنترل از راه دور } مداراتي موجود هست {تك كاناله يا بيشتر } شما ميتوانيد از اونا براي منظور خود استفاده كنيد بدين شرح كه در خروجي انها از يك رله استفاده شده كه با دريافت فرمان از دور رله فعال شده و انكر { كنتاكت } ان تغيير حالت و اتصالي را برقرار ميكند حال با استفاده از همين اتصال يك قطعه المنتي كه با ولتاژ دسترسي بتواند گرما و حرارت توليد كند را فعال نماييد .
تايمرهايي هم در طول همين تاپيك موجود هست كه از رله خروجي ان مدارات همين كار را ميتونيد با تايمر استفاده كنيد .
{به نظر بنده اگر از قوس الكتريكي (شوكر و جرقه زن } استفاده كنيد احتمالا (بستگي به مورد مصرف تان ) نتيجه بهتري خواهيد گرفت .
با تشكر .
موفق باشيد .

mekabiz300

کاربر
2009-12-01
9
28
با سلام مداری میخام با 100 تا 200 عدد led لیزری واسه خطر عقب ماشین بطوری که موقع ترمز گرفتن از وسط شرو به روشن شدن بکنه به طرفین و موقع خاموش شدن از آخر طرفین شروع کنه به خاموش شدن . ممنون منتظرم
استاد رجبی خبری نشد؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد رجبی خبری نشد؟

با سلام :
دوست عزيز مدار تان همين است كه براتون اپلود ميكنم براي 20 ال اي دي هستش كه ميتونيد با پارالل كردن و تقويت جريان هرچند تا كه خواستين ببنديد .
بررسي كنيد اگه دوست داشتيد مونتاژ كنيد .
در اسرع وقت چند مدار ديگه اماده ميكنم .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 8 کیلوبایت بازدیدها: 160

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام :
طرح براي 40 ال اي دي كه به ترتيب يكي بعد از ديگري روشن و در نهايت به اولي برميگرده براي استوپ {چراغ ترمز } ماشين ها .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

sohil62

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2009-11-15
279
2,841
اصفهان
با سلام

من چند تا مدار ساده میخوام برای این مدل ایسی ها
4558
lm324
4010
lm339
در بعضی مدارات رقص نور مثلا lm324 به تعداد زیادی استفده شده من میخواستم یک مدار ساده که با این ای سی کار میکنه درست کنم که هر وقت خواستم این ای سی ها را در این مدار قرار بدم و از سالم بودن انها اطمینان پیدا کنم درضمن من هر چی دنبال مقاله ای در باره اپ امپ گشتم پیدا نکردم

مرسی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام

من چند تا مدار ساده میخوام برای این مدل ایسی ها
4558
lm324
4010
lm339
در بعضی مدارات رقص نور مثلا lm324 به تعداد زیادی استفده شده من میخواستم یک مدار ساده که با این ای سی کار میکنه درست کنم که هر وقت خواستم این ای سی ها را در این مدار قرار بدم و از سالم بودن انها اطمینان پیدا کنم درضمن من هر چی دنبال مقاله ای در باره اپ امپ گشتم پیدا نکردم

مرسی
با سلام :
دوست عزيز لينك زير پر از مدارات درخواستي شما مي باشد كليك كنيد و صفحات را بررسي و هر كدام مورد نياز هست دانلود و استفاده كنيد :
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=743
تاپيك مدارات ساده الكترونيكي براي مبتديان
هم چنين : http://www.irantk.ir/showthread.php?goto=newpost&t=1181
معرفي ايسيها .....
تاپيك فوق بزودي با مدارات متنوع ديگري اپديت خواهد شد .
با تشكر .
موفق باشيد .

آخرین ویرایش:

reza32

کاربر
2009-05-20
92
161
با سلام و خسته نباشيد خدمت استاد رجبي
يه آداپتور 0 تا 12 متغير ميخواستم

با تشكر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: davarzani

muhammadtanh

کاربر
2009-04-25
55
105
با سلام خدمت اساتيد
دوستان يك كتاب فارسي هست كه تازه گي منتشر نشده و چاپ قديمي اگه كسي داره لطفا يه پيغام برام بذاره فتوكپي يا اصلشم فرقي نداره
اصول و طراحي ساخت فلزياب نويسنده:محمد رضا عزيزي انتشارات مارليك
فلزيابهاي الكترونيكي نويسنده: محمد حسن افضلي انتشارات مارليك

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: davarzani
بالا