آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

icegalaxy

کاربر
2014-08-26
2
2
سلام خدمت اقای مهندس رجبی سال نو مبارک
ایا نقشه مدار LED Audio Spectrum Analyzer دارید یا نقشهVU meter led خیلی ممنون میشم
10
کانال ویا 5 کانال
104.jpg
images
105.jpg

ghenaatiamir

کاربر
2015-04-01
1
2
سلام من میخام با ال ای دی نور مادون قرمز تولید کنم ولی وقتی 8 تا از اونها به علاوه یه مقاومت 10 اهمی را سری میکردم و به 12 ولت dc میدادم ال ای دی ها ولتاژ شکست مختلف داشتند ونور مادون قرمز یکسان تولید نمیکردنند که این مناسب نبود. حال درمورد این مدار سه پایه کنترل اطلاعات میخام اسمی کاتالوگی نمونه عکسی و...با تشکر از استاد

علی تحیری 1

کاربر
2012-11-10
494
2,180
تهران- تهران پارس
سلام من میخام با ال ای دی نور مادون قرمز تولید کنم ولی وقتی 8 تا از اونها به علاوه یه مقاومت 10 اهمی را سری میکردم و به 12 ولت dc میدادم ال ای دی ها ولتاژ شکست مختلف داشتند ونور مادون قرمز یکسان تولید نمیکردنند که این مناسب نبود. حال درمورد این مدار سه پایه کنترل اطلاعات میخام اسمی کاتالوگی نمونه عکسی و...با تشکر از استاد
برای تولید نور مادون قرمز شما باید از ال ای دی فرستنده مادون قرمز استفاده کنید، که معمولا 2 پایه می باشند و اکثر گیرنده ها هم دو پایه، اما تعدادی از گیرنده ها بصورت سه پایه تولید شده اند، که یکی از پایه ها به منفی( زمین) دیگری به ولتاژ مثبت و سر دیگر بعنوان کنترل بکار می رود. اگر کنترل مهم نیست فرستنده و گیرنده را از ال ای دی مادون قرمز دو پایه انتخاب کنید، تا کارتان بی درد سر تر شود. با توجه به اینکه نور مادون قرمز ال ای دی قابل مشاهده با چشم نیست، پس شما چگونه نور 8 ال ای دی را بصورت غیر یکنواخت دیدید. حتما توضیح دهید.

sovietiran

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-24
1,893
9,817
49
خراسان بزرگ!
درود
نکته مهم:
ال ای دی ها اگر ولتاژ بالاتری بهشون بدین تغییر مشخصه میدن و بعبارتی اسیب میبینن و نورشون کمتر از سالم میشه.حتی در حد دهم ولت این اسیب و تغییر را ایجاد میکنه.
عدم محدودیت جریان هم این حالت را پیش میاره.یعنی حتما باید جریان ال ای دی به مقدار مجاز محدود بشه وگرنه بیش از حد جریان میکشه واسیب میبینه.
پس برای ازمایشتون از 8 ال ای دی مادون قرمز نو که بهیچ وجه به ولتاژ وصل نشدن استفاده بفرمایین و قطعا با دوربین نور اونها را دیدین و نتیجه را اعلام کنید.
سپاس
بدرود

علی تحیری 1

کاربر
2012-11-10
494
2,180
تهران- تهران پارس
با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
شما برای یکسان شدن نور 8 عدد ال ای دی ها باید از 8 عدد مقاومت 510 اهم 1/4 وات بصورت سری با هر ال ای دی ( هر ال ای دی با یک مقاوت سری 510 اهم) واین 8 عدد ال ای دی با مقاومت سری شده را به یک منبع 12 ولت بصورت موازی وصل کنید. ( هر ال ای دی 20 میلی آمپر جریان و حدود 1.5 ولت روی خود) تا نور همه (افت ولتاژ روی هر یک ال ای دی) یکسان شود.

samn

کاربر
2010-06-10
13
13
سلام.استاد عزیز من یک منبع تغذیه دارم که آی سی نمایشگر ولتمتر و آمپر مترش از کار افتاده و آی سیش گیر نمیاد شما نقشه مداری داری که بتونم جایگزین کنم.ممنون میشم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

poiall

کاربر
2013-07-10
50
71
سلام
یک دستگاه جوجه کشی دارم که با برق 12 ولت کار می کنه یک ترانس برق 220ولت رو به 12 ولت تبدیل میکنه حالا مداری میخام که وقتی برق قطع شد از برق باطری موتور استقاده کنه و تخم مرغا خراب نشه
باتشکر

• Like

poiall

کاربر
2013-07-10
50
71
اضافه کنم اگه من نبودم باطری رو وصل کنم مدارباشه که سویج کنه رو باطری

• Like

asadbekam

کاربر
2009-06-22
37
80
سلام
یک دستگاه جوجه کشی دارم که با برق 12 ولت کار می کنه یک ترانس برق 220ولت رو به 12 ولت تبدیل میکنه حالا مداری میخام که وقتی برق قطع شد از برق باطری موتور استقاده کنه و تخم مرغا خراب نشه
باتشکر
سلام
میتونی از یه رله استفاده کنی که هم no و هم nc داشته باشه.
خروجی رله رو وصل کن به دستگاهت، ورودی noرو به برق 12 ولتی که از ترانس میاد وصل کن، و ورودی nc رو هم به مثبت باطری وصل کن.
اینطوری زمانی که برق هست رله وصل میشه و برق ترانس رو میده به دستگاه. زمانی هم که برق میره رله قطع میشه و کنتاکت nc برق رو از باطری میده به دستگاهت.
فقط باید باطریت رو شارژ نگه داری که اون هم با قرار دادن یه دیود بین خروجی ترانس و باطری حل میشه.
البته گمونم باطری موتر برای این کار ضعیف باشه. به جاش از باطری ماشین استفاده کن.
یا علی

علی تحیری 1

کاربر
2012-11-10
494
2,180
تهران- تهران پارس
سلام.استاد عزیز من یک منبع تغذیه دارم که آی سی نمایشگر ولتمتر و آمپر مترش از کار افتاده و آی سیش گیر نمیاد شما نقشه مداری داری که بتونم جایگزین کنم.ممنون میشم.
با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
شماره آی سی را ا در این تاپیک اعلام کنید شاید در فروشگاه های اینتر نتی این سایت موجود باشد، یا می توانید از ولت متر و آمپر متر های دیجیتال آماده، مونتاژ شده در بازار استفاده کنید. (نیو کیت، خ جمهوری، بین حافظ و سی تیر، کوچه آلیک)

• Like
بالا