برای تولید نور مادون قرمز شما باید از ال ای دی فرستنده مادون قرمز استفاده کنید، که معمولا 2 پایه می باشند و اکثر گیرنده ها هم دو پایه، اما تعدادی از گیرنده ها بصورت سه پایه تولید شده اند، که یکی از پایه ها به منفی( زمین) دیگری به ولتاژ مثبت و سر دیگر بعنوان کنترل بکار می رود. اگر کنترل مهم نیست فرستنده و گیرنده را از ال ای دی مادون قرمز دو پایه انتخاب کنید، تا کارتان بی درد سر تر شود. با توجه به اینکه نور مادون قرمز ال ای دی قابل مشاهده با چشم نیست، پس شما چگونه نور 8 ال ای دی را بصورت غیر یکنواخت دیدید. حتما توضیح دهید.سلام من میخام با ال ای دی نور مادون قرمز تولید کنم ولی وقتی 8 تا از اونها به علاوه یه مقاومت 10 اهمی را سری میکردم و به 12 ولت dc میدادم ال ای دی ها ولتاژ شکست مختلف داشتند ونور مادون قرمز یکسان تولید نمیکردنند که این مناسب نبود. حال درمورد این مدار سه پایه کنترل اطلاعات میخام اسمی کاتالوگی نمونه عکسی و...با تشکر از استاد
با سلام خدمت شما کاربر گرامی:سلام من میخام با ال ای دی نور مادون قرمز تولید کنم ولی وقتی 8 تا از اونها به علاوه یه مقاومت 10 اهمی را سری میکردم و به 12 ولت dc میدادم ال ای دی ها ولتاژ شکست مختلف داشتند ونور مادون قرمز یکسان تولید نمیکردنند که این مناسب نبود. حال درمورد این مدار سه پایه کنترل اطلاعات میخام اسمی کاتالوگی نمونه عکسی و...با تشکر از استاد
سلامسلام
یک دستگاه جوجه کشی دارم که با برق 12 ولت کار می کنه یک ترانس برق 220ولت رو به 12 ولت تبدیل میکنه حالا مداری میخام که وقتی برق قطع شد از برق باطری موتور استقاده کنه و تخم مرغا خراب نشه
باتشکر
با سلام خدمت شما کاربر گرامی:سلام.استاد عزیز من یک منبع تغذیه دارم که آی سی نمایشگر ولتمتر و آمپر مترش از کار افتاده و آی سیش گیر نمیاد شما نقشه مداری داری که بتونم جایگزین کنم.ممنون میشم.