آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
شما تلاش خودتو بکن دوست عزیزولی مشکلاتی که در پیش داری چندتایی من میشناسمخطای ناشی از قطعات در حین کار - تغییر دمای محیط- تولید حررات توسط قطعات - عدم ثبات فرکانس کاری مدار-تغییر فاصله کویل نسبت به زمین باعث بهم ریختگی فرکانس کاری مدار میشه. بدلیل عبور جریان از کویل و گرم شدن تدریجی اون و دو مقاومت موازی بهمراه ترانزیستور 840 باز مشکل دیگری هست.مدار که من ساختم یه بشقاب استیل تا بالاتر از 2 متر هم در هوا سنس کرده قوطی نوشیدنی کولا رو تا 120 سانت هم سنس میکنه ولی موقع تست در خاک از این متراژ ها خبری نیست.

bamdadesoha

کاربر
2010-03-08
7
14
تهران
سلام و درود بر همه عزیزان
تمامی قسمتهای دلتا پالس توسط عزیزان مورد بررسی و قرار گرفت
ولی مشکلی که هنوز حل نشده کانکتورهای روی برد هست
هیچ کجا در مورد مثلا محل نصب شارژر روی برد کجاست گفته نشده
یا کانکتورهای:
p1.p2........p9
برای چی هست
یا کلید روشن خاموش در مدار کجا نصب میشه
البته
کم تجربگی منو ببخشید
امیدوارم یکی جواب بده

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
اینا که معلومه دیگه داداش چون این مدار با باطری بیرونی تغزیه میشه بخاطره همینم قسمت شارژر نداره که تو میتوتنی از هر باطری 12ولتی استفاده کردی بوسیله یه اداپتور 12ولت براحتی باطری تا شارژکنی.و در ضمن برا کلید پاور یه کلید اگه سره راه منبع تغزیه چه منفی باشه چه مثبت قرار بدی براحتی میتونی مدارتا خاموش روشن کنی.درمورده pها م اینها نقاط ازمایش هستن که این نقاط و مقدار ولت وامپر و فرکانس معمولا توسط خوده سازنده نوشته میشه که متاسفانه این مدار این قسمتا نداره. همین ...

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
این دوستمون مدار دلتا پالس 3 دیجیتال با این مدار انالوگ اشتباه گرفته !دلتا 3 جا شارژ داره !bamdadesoha این تاپیک مربوط به دلتا انالوگ هست با مدار مورد نظر شما فرق داره تاپیکش جداگونه هست.

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
شما تلاش خودتو بکن دوست عزیزولی مشکلاتی که در پیش داری چندتایی من میشناسمخطای ناشی از قطعات در حین کار - تغییر دمای محیط- تولید حررات توسط قطعات - عدم ثبات فرکانس کاری مدار-تغییر فاصله کویل نسبت به زمین باعث بهم ریختگی فرکانس کاری مدار میشه. بدلیل عبور جریان از کویل و گرم شدن تدریجی اون و دو مقاومت موازی بهمراه ترانزیستور 840 باز مشکل دیگری هست.مدار که من ساختم یه بشقاب استیل تا بالاتر از 2 متر هم در هوا سنس کرده قوطی نوشیدنی کولا رو تا 120 سانت هم سنس میکنه ولی موقع تست در خاک از این متراژ ها خبری نیست.
ممنون دوست عزیز از اینکه بحث رو دنبال میکنید آدم دل گرم میشه حداقل دوستانی باشن که بحث رو دنبال کنن.
اینکه نوشتید یه بشقاب رو در عمق 2 متر در هوا سنس میکنید عالیه :مشخصات لوپ شما یعنی قطر لوپ و مقاومت لوپ وقطر سیم به کار رفته شما چیه ؟ آیا در مدار دستکاری هم کردی؟ فرکانس رو روی چند گزاشتید؟ کویل رو به چه صورت پیچیدید تخت؟ لطفا را هنمایی کنید

آخرین ویرایش:

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
لوپ تخت تاثیر زیادی دارهاهم سیم های لاکی بدلیل خلوص مس با هم اختلاف زیادی دارن سیمهای ایرانی و خارجی بسیار با هم متفاوند . ممکنه 20 دور سیم ایرانی اهم اون دوبرابر سیم لاکی ساخت شرکت دیگری باشه همچنین ظرفیت هانریانتخاب دقیق مقدار مقاومت موازی با کویل با ازمون خطا بدست میاد با اون چیزی که در نقشه گفته شده تفاومت داره.فرکانس 300 هرتز تا حدودی تغییراتی دادم ولی اون انتظاری که داری از اب در نمیاد

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
من دارم تلاشم رو میکنم شما راهنمایی کن مشخصات لوپ شما یعنی قطر لوپ و مقاومت لوپ وقطر سیم به کار رفته شما چیه ؟ بنظر من اگه فرکانس رو کم کنید تقریبا 200 نفوذ در خاک بیشتر میشه

آخرین ویرایش:

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
نگاه کن دوست عزیز ملاک رو مقدار اهمی و تعداد دور لوپ دیگران قرار نده ! گفتم که بستگی به جنس سیم لاکی که شما استفاده میکنید داره . بدلیل اینکه اگر من 23 سیم لاکی نیم بقطر 40 درست کنم اهم اون نزدیک به 2 .2 میشه باید تعداد دور بیشتری بپیچم تا به اهم مطلوب برسم و هم ظرفیت هانری بیشتری دارم برای شما از همین قطر و شماره سیم استفاده کنی خیلی اهم بیشتر میشه و مقاومتهای موازی با کویل برای هم من و شما تغییر میکنه. من لوپ تخت به قطر 30 سانت و سیم 070 به اهم 2.5 پیچیدم . سنس در هوا خوبه ولی زیر خاک اون قدرت نداره بدلیل املاحای سی ها رو از هر شماره چند مارک متفاوت بگیر مثلا 555 چند مارک متفاوت انتخاب کن ببین کدوم بهتره ولی سعی کن همه ای سی ها ساخت مالزی باشند بهتره چینی نگیرهر فرکانسی مزیتی داره فرکانس پایین نفوذ بیشتری داره فقط برای مغناطیس شونده ها خوبه مثل اهن فرکانس بالا نفوذ کمتری داره اما برای غیر مغناطیس ها خوبه مثل مس و طلا .خاکی که املاح داشته باشه فقط فرکانس پایین خوبه اما مشکل خودش رو داره.

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
نگاه کن دوست عزیز ملاک رو مقدار اهمی و تعداد دور لوپ دیگران قرار نده ! گفتم که بستگی به جنس سیم لاکی که شما استفاده میکنید داره . بدلیل اینکه اگر من 23 سیم لاکی نیم بقطر 40 درست کنم اهم اون نزدیک به 2 .2 میشه باید تعداد دور بیشتری بپیچم تا به اهم مطلوب برسم و هم ظرفیت هانری بیشتری دارم برای شما از همین قطر و شماره سیم استفاده کنی خیلی اهم بیشتر میشه و مقاومتهای موازی با کویل برای هم من و شما تغییر میکنه. من لوپ تخت به قطر 30 سانت و سیم 070 به اهم 2.5 پیچیدم . سنس در هوا خوبه ولی زیر خاک اون قدرت نداره بدلیل املاحای سی ها رو از هر شماره چند مارک متفاوت بگیر مثلا 555 چند مارک متفاوت انتخاب کن ببین کدوم بهتره ولی سعی کن همه ای سی ها ساخت مالزی باشند بهتره چینی نگیرهر فرکانسی مزیتی داره فرکانس پایین نفوذ بیشتری داره فقط برای مغناطیس شونده ها خوبه مثل اهن فرکانس بالا نفوذ کمتری داره اما برای غیر مغناطیس ها خوبه مثل مس و طلا .خاکی که املاح داشته باشه فقط فرکانس پایین خوبه اما مشکل خودش رو داره.
ممنون دوست عزیز

bamdadesoha

کاربر
2010-03-08
7
14
تهران
سلام و درود
من این فرکانس متر را ساختم ولی نمیدونم چرا برق هم در مدار هست ولی اصلا روشن نمیشه
فکر میکنم مشکل در نصب پل دیود باشه
میتونی منو راهنمایی کنی
ضمنا من در الکترونیک مبتدی هستم
ممنون دوست عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا