دوستان من ترکیدم از بس امتحان کردم عمق بشقاب استیل قطر 30 از یک بیشتر نمیشه شما مقاومت R6 رو چند گذاشتی فرکانستون چنده؟ مقاومت R5 رو چند گذاشتی ؟ R6 ,R5 ,فرکانس?برای من با این لوپ اون چیزایی که سنس کردم عبارتند از بشقاب استیل به قطر 30 سانت که خدمتتان عرض کردم و 1 عدد قوطی تن ماهی در 1 متری ، یک سکه 50 تومانی در 40 سانتی و یک گردنبند طلا 18 عیار 20 گرمی در 50 سانتی و چیز دیگه ای باهاش سنس نکردم.(البته برای تمامی اینها در هوا بوده و با این کویل فقط یک سیم چین را در خاک امتحان کردم که در 60 سانتی به راحتی جواب داد).:63000000:
دوست عزیز اندازه لوپ ومقاومت لوپ وفرکانس وR5 ,R6 مدارتون چقدره؟ آیا تغییراتی خاصی در مدار ایجاد کردید؟الان النگو نازک طلا رو تو 60 سانت میزنه با 160 میلی امپر جریان البته میتونسم زیادش کنم بیشتز از این بالا نبردم
سلم دادا خسته نباشی . اون فایل 50 ص که میگی نیستاااا یه نیگتش بکن . فدات
دوست عزیز من کل مدارم طبق مقاله آقا بهنامه . تنظیمات ولوم رو مثل مقاله بهنام کن میشه . مقاومت 7 و 9 رو تغییر ندادم .از irf840 استفاده میکنم فرکانسم 200 هرتزه میگن برای نفوذ در خاک فرکانس کم باشه بهتره سینی سی در سی رو بالوپ 60 حداکثر در 120 سنس کردم. البته اینم بگم سه تا لوپ دارم فقط این 60 به این خوبی جواب میده . حالا میخوام طبق گفته دوستان مقاومت 6 رو 1.5 کیلو بزارم و مقاومت 5 رو عوض کنم تا به نتیجه بهتری برسم در ضمن این نتایج برای مقاومت 6 .. 1.7 کیلو و مقومت 5.. 680 اهم بوده با مقومت لوپ 2.4 اهم (لوپ وسیم رابط). شما نمره سیمتون چنده؟ درضمن مقاومت 6 چنده؟ و فرکانستون چنده؟ .شما به نظر من عالی سنس کردینasadof جان استیل 16*16 رو تقریبا توی 70 80 سانت میزنه با لوپ تخت به قطر 30 ، مقاومت 3.1 اهم و البته R5 680 اهم است و تغییر ندادم !! البته اینو بگم که محیط اتاق و خونه اصلا برای تست خوب
نیست !! یعنی واقعا تاثیر میداره روی ثبات و برد مدار !!!
النگورو برای شما خوب میزنه متاسفانه تنها یکی از دستگاهام طلا رو خوب میزد که از بین رفت !! یکی از دوستان هم یکی برام منتاژ کردند ولی هر کاری کردمش النگو رو بیشتر از 15 سانت نزد !!
شما فرکانس رو روی چند گذاشتی ؟؟ R7 , R9 چنده ؟ از Irf840 استفاده میکنی !؟؟ چون وقتی IRFp640 میذارین + یه هیتسینک میتونین تا 1200 میلی آمپر هم جریان بکشید ولی برای اجسام کوچک
کمی ضعیف جواب میده !
------------------------------------------------------------------------------------
maziar جان شما استیل به قطر 30 سانت رو با لوپ 30 سانتی باید بتونی توی 120 سانت بدون تغییرات راحت بزنی !! الان تو چه حدی میزنی ؟؟