آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
سلام دوستان 2 عدد ولوم 2کیلو خریدم وبه جای مقاومت 6 ومقاومت 5 از یک مقاومت 220 اهم 2 وات +ولوم استفاده کردم نتایج بهتر شد با لوپ 60 سینی استیل به قطر 30 در ارتفاع 140 و ویک النگو به قطر 6 در ارتفاع 40 ویک سکه 50 تومنی کوچک در ارتفاع 25 بشقاب استیل به قطر 21 در ارتفاع 100 . دوست عزیز آقای asadof لطفا پست 430 رو بخونید وراهنمایی کنید

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
دوستان کجایید؟ نیستید::bounce:: بی صبرانه منتظر حضور گرمتان هستم:)

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
شما از کابل شبکه 8 رشته هم میتونید استفاده کنید سه دور به قطر 45 سانت مقاومت 5 رو از 450 اهم یواش یواش برو بالا ببین کدوم جواب میده شما مشکل دستگاه ندارید فقط رو لوپ کار کن فقط اون پی 460 استفاده کنی بهتره

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,878
45
Azarbayjan-Miandoab
دوستان عزیز و برادرهای گل من من از ماسفت irfp 460 و ایسی lf357 که مهمه استفاده کردم و از سیم 07 23 دور به قطر 45 سانت البته باید بعد از پیچیدن سیم با دوتا انگشت دست انقدر سیم رو فشار بدید تا به صورت تخت در بیاد یعنی سیم رو عقب جلو کن با هاش بازی کن تا کمی به صورت تخت بشه چون من وقت تخت پیچیدن رو نداشتم اینکا رو کردم بعدش چسب حرارتی بزنید تا تکون نخوره مقاومت r6 1.5 اهم دو وات r5 460 اهم معمولا از 450 تا 800 اهم بهتر جواب میده یواش یواش از کم به زیاد برید سعی نکنید سیم کویل رو با چسب شیشه ای محکم کنید حالت لوله بشه برد کم میشه سعی کنید حالت تخت بشه اگه باور ندارید امتحان کنید موقعی که سیم شما بازه اول گرد کنید ببینید چقدر میزنه بعد دوباره با دست حالت تخت کنید می بینید که حتی تا نیم متر فرق میکنه من بشقاب استیل 15*15 رو تو 120 راحت میزنم با جریان 160 میلی استانه صدا هم کاملا قطع هست اگه بخوام میتونم تا 1.5 هم بزنم ولی با ثبات بهتره به طلا هم حساسیتش خوبه موفق باشید

سلام
در مورد سیم کویل یک کمی توضیح دهید منظورتان از لوله ای و تخت چیه با تشکر

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
:busted_red:سلام خدمت دوستان عزیز کمک کنید به نتایج جالبی رسیدم با لوپ به قطر خارجی 60 که به صورت تخت پیچیده شده وشامل 18 دور سیم 0.5 یا 0.4 میباشد با ااهم به همراه سیم رابط برابر 3.2 اهم و مقاومت 5و6 هردو برابر یک ولوم 2 کیلو سری با مقاومت 220 اهم دو وات. پس از 2 ساعت تلاش مداوم وقاطع بشقاب استیل به قطر 21 سانت به را حتی در عمق 120 شکار شد و همین بشقاب با تنظیم دقیقتر ولی ناپایدار چنانچه در ارتفع 150 شکار شد ولی صدا حداقل 20 ثانیه طول میکشد قطع شود چه کار کنم اساتید راهنمایی کنید میخوام وقتی در 1.5 متری بشقاب در مدار قرار گرفت در آن واحد دستگاه به صدا درآید و زمانی که بشقاب دور شد در آنواحد صدای دستگاه قطع شود چگونه این ناپایداری را حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:)

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
سلام خدمت دوستان عزیز کمک کنید به نتایج جالبی رسیدم با لوپ به قطر خارجی 60 که به صورت تخت پیچیده شده وشامل 18 دور سیم 0.5 یا 0.4 میباشد با ااهم به همراه سیم رابط برابر 3.2 اهم و مقاومت 5و6 هردو برابر یک ولوم 2 کیلو سری با مقاومت 220 اهم دو وات. پس از 2 ساعت تلاش مداوم وقاطع بشقاب استیل به قطر 21 سانت به را حتی در عمق 120 شکار شد و همین بشقاب با تنظیم دقیقتر ولی ناپایدار چنانچه در ارتفع 150 شکار شد ولی صدا حداقل 20 ثانیه طول میکشد قطع شود چه کار کنم اساتید راهنمایی کنید میخوام وقتی در 1.5 متری بشقاب در مدار قرار گرفت در آن واحد دستگاه به صدا درآید و زمانی که بشقاب دور شد در آنواحد صدای دستگاه قطع شود چگونه این ناپایداری را حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:)

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
ناپایداری کم و زیاد جزیی از وجود مدارات انالوگ هست

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
ناپایداری کم و زیاد جزیی از وجود مدارات انالوگ هست
ممنون دوست عزیز اگه یه راهی پیدا بشه این ناپایداری حل شه برد دستگاه به مقدار قابل توجهی افزایش خواهد یافت. اگه دوستان راهی برای افزایش برد دارن کمک کنند یا اگه مدار تقویت کننده دارند کمک کنند یا راهنمایی کنند چگونه تقویت کننده به مدار اضافه کنم ممنون میشم

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
تازه برعکس هست قدرت زیادتر مساویست با ناپایداری بیشتر رفع ناپایداری مدار بصورت کامل غیر ممکن هست . کلا مدارات فلزیاب انالوگ کم زیاد این مشکل دارنبیشتر از این وقت و هزینه صرف کردن بیهوده هست.

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
تازه برعکس هست قدرت زیادتر مساویست با ناپایداری بیشتر رفع ناپایداری مدار بصورت کامل غیر ممکن هست . کلا مدارات فلزیاب انالوگ کم زیاد این مشکل دارنبیشتر از این وقت و هزینه صرف کردن بیهوده هست.
به نظر من این نایایداری قابل حله . لوپ من بشقاب استیل با قطر 21 سانت رو در حالت پایدار در 120 به صورت عالی جواب میده و در حالت ناپایدار در ارتفاع 1.5 جواب میده و وقتی ناپایدار میشه اگه شما برای یک لحظه به پایه مقاومت 5 دست بزنید این ناپایداری حل میشه انگار جریانی ضعیف در لوپ به واسطه حظور فلزی که اکنون از آن رد شدیم در مدار جریان دارد وبا این کار در بدن ما تخلیه میشود .
به نظر من اگه مداری بسازیم که پس از هر موج مربعی ارسال به لوپ لوپ را به طور کامل تخلیه کند حتی میتوان به برد خیلی بیشتری دست یافت و من در حال تلاش برای اجرای این امر میباشم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا