آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
آره دوست عزیز به نتیجه خوبی رسیدی مدار من هم در اوایل همین قدر سنس می کرد حالا که از باتری و کویل خیالت راحته یه خورده بیشتر روی اون مقاومت ها و مدار کار کن. تا بهترین نتیجه را بگیری.
موفق باشی:63000000:

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
خیلی کمه حد اقل حداقل 1.5 متر باید بزنه بشقاب استیل

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
خیلی کمه حد اقل حداقل 1.5 متر باید بزنه بشقاب استیل
ممنون از توجهتون . مدار شما میتونه 1.5 یه بشقاب استیل به قطر 28 سانت سنس کنه؟ آیا بجز لوپ جایه دیگه ای رو هم تغییر دادید ؟ مدار رو دست کاری کردید؟ مشخصات لوپ شما چیه؟

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
آره دوست عزیز به نتیجه خوبی رسیدی مدار من هم در اوایل همین قدر سنس می کرد حالا که از باتری و کویل خیالت راحته یه خورده بیشتر روی اون مقاومت ها و مدار کار کن. تا بهترین نتیجه را بگیری.
موفق باشی:63000000:
ممنون دوست عزیز . مدارشما دارای برد بیشتریه ؟ آیا بجز لوپ دستکاری دیگه ای کردید؟ مشخصات لوپ چیه؟و چه تغییراتی که در مدارتون ایجاد کردید ؟

آره دوست عزیز مدار من الآن حداقل برای این بشقاب استیل 140 الی 170 رو باید راحت بزنه اونم با این کویل بزرگ من بشقاب استیل را با کویل 40 سانت امتحان کردم که در عمق 90 الی 110 سانتی زد یعنی حدوداً همین عمقی که الآن شما با 60*60 زدید فقط شما برای افزایش برد روی دو مقاومت r5 , r6 کار کن تا موفق بشی و راه دیگری برای این مدار نیست در ضمن استیل رو ول کن بگو ببینم مدارت طلا رو در چه عمقی سنس می کنه ؟؟؟؟::smiley_on_tredmi::

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
آره دوست عزیز مدار من الآن حداقل برای این بشقاب استیل 140 الی 170 رو باید راحت بزنه اونم با این کویل بزرگ من بشقاب استیل را با کویل 40 سانت امتحان کردم که در عمق 90 الی 110 سانتی زد یعنی حدوداً همین عمقی که الآن شما با 60*60 زدید فقط شما برای افزایش برد روی دو مقاومت r5 , r6 کار کن تا موفق بشی و راه دیگری برای این مدار نیست در ضمن استیل رو ول کن بگو ببینم مدارت طلا رو در چه عمقی سنس می کنه ؟؟؟؟::smiley_on_tredmi::
یه ولوم مولتی ترن باید بخرم 2تا لوپ جدیدهم ساختم باید آزمایش کنم طلا در حد 4 النگو میتونم امتحان کنم آخرین باری که امتحانش کردم در عمق 30 با لوپ 40 بود حلا داخل خاک هنوز امتحان نکردم که به زودی امتحان میکنم :p:. دستگاه شما طلا رو چطور سنس میکنه آیا داخل خاک هم امتحان کردید؟ درضمن برای مقاومت 5و6 همینطوری عوض کردید یا از ولوم به جاشون استفاده کردید؟ اگه از ولوم استفده کردید چه ولومی با چه توانی؟ آیا ولوم های معمولی هم میشه؟

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
دوستان مدار من هنگامی که لوپ وصله حداکثر 110 میلی آمپر جریان میکشه. زمانی که سنس میکنه حداکثر میشه 140 باتریم نو به نظر شما مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. آیا شما مقاومت10k رو که آق بهنام گفته بین گیت و پایه دیگه ترانزیستور irf840 وصل میکنید؟
دوست عزیز a.t.r.zلوپ قطر 40 شما نمره سیم و اهم سیم و نوع پیچیدنتون چیه؟

آخرین ویرایش:

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
پاسخ : Re: فلزیاب دلتا پالس

شما دوستان عزیز باز اگه موقیعتش رو دارید تو خاک تست کنید ببینید چطوری هستش و فرکانس رو از 300 به 150 یا 200 بیارید ببینید باز چطوری هستش منظور فرکانس دستگاه همون pr1 رو تغییر بدید
الان باطری رو عوض کردم ولوم 10 دور وصل کردم بردم با فرکانس 200 هرتز ولی حداکثر جریانی که مدار میکشه 100 میلی آمپر ودر حالت سنس 140 میلی آمپر به نظر من فرکانس پایین مصرف جریان رو کم کره ولی در کل بشقاب استیل به قطر 21 سانت رو حد اکثر در هوا در 95 سانت میزنه و من یه بشقاب و قوری استیل از همین جنس رو در یک متر زیر زمین چال کردم کمک کنید برد رو بیشتر کنم

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوست عزیز اگه میخوایی 140 میلی امپر بیشتر جریان بکشی ولوم نویز رو بچرخونی پهنای پالس بالا میره جریان کشی بیشتر میشه ولی توصیه من اینه از 200 میلی بیشتر جریان نکش چون مهم تو خاک هستش که بتونه نفوذ کنه اگه میتون از چهار دور کابل شبکه 8 رشته به قطر 45 سانت خوب جواب میده در ضمن r6 را 1.5 کیلو بذار فقط مقاومت R5 رو تغییر بده به اندازه 15 سانت سیم به مدارت لحیم کن بده بیرون اونجا مقاومت R5 موازی با کویل رو تغییر بده تا مدار شما در اثر لحیم زیاد خراب نشه فقط زیر خاک تست مهمه رو هوا به بدرد نمی خوره

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
پاسخ : Re: فلزیاب دلتا پالس

در ضمن از 23 دور سیم نیم میل به قطر 40 سانت هم خوبه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a.t.r.z
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا