آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
asadof جان به این مشکل میگن عدم ثبات ! یکی از بزرگترین ایرادات مدارات فلزیاب . بعلت خطای ناشی از تغییر دما و تغییر ولتاژ بعلت نبودن ثبات ولتاژ در قسمتهای مختلف مدار و بعلت خطا و تلورانس بالای قطعات مصرفی.این خطا در اکثر مدارات فلزیاب انالوگ دیده میشه هر چه قدرت دستگاه زیادتر باشه این مشکل بیشتر دیده میشه .در دستگاههای دیجیتال کمتر هست.ولی در دلتا بیش از حد ازار دهنده هست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IIII

ariubarzan_m

کاربر
2009-04-18
51
51
فکر کنم آقای بهنام وبلاگشونو دوباره راه اندازی کردن چون یک مقاله جدید بهش اضافه کردن امیدوارم در آینده در ضمینه مدارات فلزیاب مطالبی رو قرار بدن تا همگی بتونیم ازش استفاده کنیم

• Like

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
پاسخ : Re: فلزیاب دلتا پالس

برا ثبات بهتر مقاومت هایه r5,r6را مقاومت لایه اکسید بذارید در ضمن c13را حتما مولتی لایر بذارید من 15پیکو پیدا نکردم بجاش 10پیکو مولتی لایر گذاشتم جواب داد و تو ثبات هم خیلی تاثیر داره و در ضمن هرچی قطر سیم پیچ کمتر باشه بی ثباتی دستگاه بیشتره بخاطره همین هستش که اکثر فلزیاب ها برا فروش را با لوپ قطر 50سانت به بالا میفروشن و بنظره من سخترین قسمت دستگاه های piلوپشون هستش که در ظاهر سادگیش درست کردن سیم پیچ خوب که با دستگاه مچ بشه خیلی سخته.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a.t.r.z

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
دوستان دستگاه شما هم اینطوری هست وقتی بین مرز صدا میذارید دیگه صدا نیماد ولی وقتی فلزی برای تست بهش نزدیک کردید بعد که دور کردید دستگاه باز بوق میزنه برای اینکار باید دوباره ولوم رو تنظیم کنید رو استانه
نه دوست عزیز من دوتا مدار ساختم هیچکدوم این مشکل رو ندارن تمام اصول گفته شده توسط آقا بهنام رو رعایت کردم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a.t.r.z

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
دوستان سلام .باطری حداکثر 100 میلی آمپر جریان می ده میخوام باطری موتور 12 ولت بخرم .چندآمپرساعت باشه؟ چه مارکی باشه؟ باطری اسیدی یا باطری خشک یا باطری اتمی کدومش بهتره؟
:)

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
دوست عزیز می شه بیشتر توضیح بدهی که منظورت چیه که مقاومت لایه اکسید بزاریم در ضمن برای r5 , r6 هم از این مدل می شه ؟؟:distrust:
مقاومت لایه اکسید مقاومت های هستن که نسبت به بالا رفتن دما مقدار مقاومتشون زیاد تغیر نمیکنه بله تو بازار هستن و مقدار اهمشون را هم رو بدنشون بصورت نوشتاری درج میشه من خودم چون یه مکانی زندگی میکنم که دست رسی زیاد به قطعات ندارم فقط تونستم 360اهمش را پیدا کنم وباسری موازی کردن مقدار مقاوت مورد نظرم را بدست بیارم

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
سلام دوستان باتری موتور 12 ولت 4.5 آمپر اتمی خریدم 40 تومن لوپ 60 ساختم به صورت تخت(حلزونی)با مقاومت 2 اهم با سیم 0.5 یا 0.7 که عالی کار میکنه بشقاب استیل قطر 28 رو در 95 سانتی متری سنس میکنه

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا