سلام بله از لامپ ال ای دی استفاده کردم ترانس هم 9ولت یک امپر موجود بود ورودی هم از سویچینگ 12 آمپر بالا استفاده کردم در کل منظورم اینه که نتیجه گرفتم .و امروز یک رله با یک کنتاک باز و بسته تهیه کردم و ب روش شما رله رو بستم کنتاک بسته قط وصل می شد ولی کنتاک باز هیچ تغییر نداشت ک یکم کنتاک باز رو ب تیغه متحرک نزدیک کردم و کنتاک باز ولتاژ ورودی رو قطع وصل کرد
درود
باز هم
آفرین
ازآنجاکه معمولا کنتاکت باز بویژه در رله های ولتاژ بالا فاصله زیادی با تیغه متحرک داره و از طرفی تیغه متحرک رله ای که نوسان میکنه حرکت ناچیزی داره لذا با دو روش قابل اصلاحه که کنتاکت باز هم عمل کنه
۱- همون کاری که شما کردید و فاصله کنتاکت باز را خیلی کم کردی تا کنتاکت باز هم با کوچکترین حرکت تیغه متحرک عمل کنه که بتنهایی روش خوبی نیست چون منجر به صدمه زود رس میشه .
۲- تیغه متحرک را بگونه ای خم کنید که کنتاکت بسته تحت فشار بیشتری باشه
به این ترتیب با غلو فرض کنید اگر تیغه متحرک قبل از دستکاری حدود ۱ میلیمتر حرکت میکرد کنتاکت بسته ، باز میشد اما الان که تیغه حدود ۲ میلیمتر خم شده باید ابتدا ۲ میلیمتر حرکت کند تا خم تیغه راست شود و سپس باید ۱ میلیمتر حرکت کند تا کنتاکت بسته باز شود و لذا حالا تیغه متحرک باید ۳ میلیمتر حرکت کنه تا باز بشه.
و به این ترتیب کنتاکت باز هم بسته میشه .
البته در روش دوم نیز کاهش فاصله کنتاکت باز لازمه اما نه آنقدر که موجب جرقه شدید و صدمه زود رس رله بشه .
ضمنا از خازن و مقاومت ، برای کاهش جرقه کنتاکت باز استفاده میشه .
اگه به تصویر ویبراتور توجه کنید فاصله کنتاکت باز خیلی ناچیزه مضافا که کنتاکت بسته با تیغه خمیده ای که خاصیت ارتجاعی داره تولید شده و لذا روش دوم هم اعمال شده
اما ویبراتورها نسبت به رله ها یک تفاوت دیگه دارند بطوریکه با این تمهید هوشمندانه ، فرکانس ویبراتورها دو برابر فرکانس رله هاست.
اگه به تصویر ویبراتور دقت کنید این کلک که موجب دو برابر شدن فرکانس میشه بوضوح قابل مشاهده است
سپاس