سلام این پروژه رو من مونتاژ کردم واسش PCB هم طراحی کردم دقتش تقریبا خوبه فقط بدیش اینه که برای السیدی 1در16 کاراکتری برنامه نویسی شده و این نمایشگر تو بازار بد گیر میاد من 2در16 داشتم دیگه السیدی براش نخریدم و از همون 2در16 استفاده میکنم مشکل این نوع السیدی هم اینه که 3رقم اعشار در ردیف بالا و 3رقم در ردیف پایین نمایش داده میشه البته میشه خوندش ومشکلی ندارهمن برد و شماتیک رو با برنامه ایگل ساختم که تو آرشیو آپلود میکنم 2تا عکس هم هست که آماده برای پرینت کردنه فقط موقع پرینت کردن ابعاد تصویر بطور واقعی 40در83میلیمتر هست
سلام این پروژه رو من مونتاژ کردم واسش PCB هم طراحی کردم دقتش تقریبا خوبه فقط بدیش اینه که برای السیدی 1در16 کاراکتری برنامه نویسی شده و این نمایشگر تو بازار بد گیر میاد من 2در16 داشتم دیگه السیدی براش نخریدم و از همون 2در16 استفاده میکنم مشکل این نوع السیدی هم اینه که 3رقم اعشار در ردیف بالا و 3رقم در ردیف پایین نمایش داده میشه البته میشه خوندش ومشکلی ندارهمن برد و شماتیک رو با برنامه ایگل ساختم که تو آرشیو آپلود میکنم 2تا عکس هم هست که آماده برای پرینت کردنه فقط موقع پرینت کردن ابعاد تصویر بطور واقعی 40در83میلیمتر هست مشاهده فایلپیوست 180402مشاهده فایلپیوست 180403
من تا 27مگاهرتز با 1کریستال اسیلاتور تست کردم ولی منبعش تا40مگاهرتز رو عنوان کرده که تست کرده و جواب داده در مورد ولتاژ ورودی فکر میکنم 20ولت باشه چون خازنها ولتاژشون 25ولته این PDF رو خود منبع درست کرده میتونه کمک کنه
متاسفانه فایل سورس در دسترس نیست چون منم بهمین فکر میکردم خواستم 1السیدی 1در16 تهیه کنم ولی 1پروژه دیگه نظرمو جلب کرد که هم با السیدی 2در16 هست وهم اینکه فرکانس تا محدوده 1گیگاهرتز رو پردازش میکنه و 2تا حالت HI و LOW داره پروژه اش رو تو بخش مربوطه آپلود میکنم تا دوستان استفاده کنن بنظرم ارزش ساختن داره