سال نو را تبریک میگویم
دوست گرامی از سوال های شما متوجه شدم هیچ اطلاعی از این ماژول ها ندارید چون صرفا روی برد 10 پین هست در ذهن خود به این باور هستید که این ماژول باید به بطور مثال به فلش کت متصل بشود
دوست خوب من این ماژولها به دو نوع هستند ft2232hl و 4232hl اولی دارای دو پورت یا دو کانال fifo/uart هست دومی دارای 4 پورت fifo/uart که میتوان از انها استفاده کرد که بستگی به نرم افزار مورد استفاده دارد uart باشد یا fifo
Future Technology Devices International Ltd
FT2232H Dual High Speed USB to Multipurpose UART/FIFO IC
دارای توانایی استفاده از usb تا سرعت 480 مگا بیت در ثانیه
The FT2232H is a USB 2.0 High Speed (480Mb/s) to UART/FIFO IC
همچنین تبدیل به پورت i2c و spi و جیتگ توسط نرمافزار میشود
Full Speed (12Mbits/Second) compatible.
Dual Multi-Protocol Synchronous Serial Engine (MPSSE) to simplify synchronous serial protocol (USB to JTAG, I2C, SPI or bit-bang) design.
Dual independent UART or FIFO or MPSSE ports.
یک مثال برای fifo میزنم
در پروگرامر tnm5000 یا 2000 نرم افزار دیتای 8 بیتی را میفرست به پورت usb و یک ای سی fifo ذر پروگرامر هست که ان دیتای 8 بیتی را از طریق usb میگیرد و تبدیل به 8 خط دیتا (d0 تا d7 ) میکند و میفرستد به fpga داخل پروگرامر
این (d0 تا d7 ) ورودی و خروجی هستند یعنی(i/o ) هستند
uart هم که مشخص است یعنی usb را تبدیل به پورت کام یا rx و tx میکند
خواهشا اگر علاقه دارید پیشناد میکنم مطالعه کنید با مطالعه به راحتی جواب گوی سوالات خودتان و دیگران هستید
یا هر سوالی که به ذهنتان میرسد اگر مطرح کنید من نمیتوانم جواب گو باشم چون الان 45 دقیقه از وقتم را گذاشتم تا جواب شما را بدهم البته مهم نیست دیگران هم استفاده میکنند
بسیار خب با این توضیحات متوجه میشوید که این ماژول اصلا ربطی به پروگرامر فلش کت ندارد
لطفا با مهربانی بخوانید هدف ناراحت کردن شما نیست