دوستان چرا بجای این بحث های الکی نمی یایید واقعا خودمان رو ساخت یک فلزیاب کار کنیم ؟ من این مسئله را چند بار مطرح کردم اما بجای استقبال همه آیه ی نحس خوندن و بهانه آوردن که نمی شه ، برای چی مگه عقل و هوش ایرانی چی از کشور های دیگه کم داره ؟؟ حداقل اگه فکر می کنید نمی شه بیایید روی افزایش برد همین مدارهایی که در انجمن هست و دارن خاک می خورن کار کنیم ، همین طور روی قدرت تفکیکشون و نوشتن برنامه براشون و افزایش کارایی آنها و حتی می توانیم با ترکیب کردن و تلفیق دو یا چند تا از این مدار ها مداری بسازیم که دهن طراحها و پروفسور ها و مهندسین لورنز و او کی ام و... از تحیر باز بمونه به خدا اگه کسی از شما هست که تجربشو داره و پایه است بهم پیام بده و یا در یک تاپیک جدا این را مطرح کنیم و شروع به ساختش کنیم ، تو رو خدا کمی خودتون رو باور کنید و بجای بحث در مورد عمق و تفکیک و پایداری دلتا پالس و ماینر و گلداسکن و... بیایید خودمان دست به کار شویم و یک مدار جدید بسازیم و به جای اینکه علم خود را مخفی و با خودمان به گور ببریم جهت پیشرفت و آبادانی کشور و این انجمن صرف کنید همین طور از دوستان با سوادم به خصوص جناب mr metal , parse gade , IIII , .... بطور ویژه دعوت به همکاری دارم.:couple_inlove: