با سلام :
مداری که مشاهده میکنید مربوط است به ارسال صدا از طریق برق شهر در سالن و اپارتمان و محیط هایی که امکان سیم کشی مستقیم برای صدا رسانی توسط چندین بلندگو را ندارند (پچینگها ) تنها شرط درست کار کردن مدار اینست که تمام گیرنده ها (حتی اگر فقط یک جفت فرستنده و گیرنده داشته باشید ) باید سیم ارتباطی برق شهر از یک فاز باشد } برای محیط هایی که از برق شهر سه فاز استفاده میکنند { مثلا تمام این ریموت ها باید روی یکی از فاز های t ,r,s روی مثلا t باشند و از یک ترانسفورماتور برق شهری استفاده شوند (منظور ترانسی که اداره برق به عنوان ترانس کاهنده و تامین برق محل در اصطلاح انها پست برق گفته میشود ) .
شماتیک فرستنده و گیرنده و پاورساپلای و چینش قطعات مدارات فوق را مشاهده میکنید وقطعات و لیست انها هم در متون نقشه ها کاملا مشخص میباشند .
تشریح مدار :
الف : فرستنده
صدای حاصله از میکروفون یا هر منبع دیگر وارد ای سی pll LM566 شده که میتوانید از LM567 که به وفور در تلفن های خانگی هم استفاده شده بعنوان جانشین استفاده کنید . در این ای سی صدا بعد ازتقویت مرحله ای روی یک فرکانسی که توسط قطعات پایه های 6 و 7 ساخته میشود مدوله شده و یک سیگنال ای اف از خروجی پایه 3 را به قسمت تقویت کننده RF تحویل میدهد در این مرحله سیگنال فوق تا حدودی تقویت و از طریق مدارات صافی موجود در مدار روی سیم های برق شهر القا شده و در طول مسیری که این سیم های برق شهری ادامه دارد سیگنال روی سیم ها هم موجود میباشد .
ب = گیرنده :
امواج دریافتی از طریق سیم های برق و صافی های ورودی وارد مدارات تقویت RF شده و پس از تقویت و صافی هام برق حذف شده و سیگنال RF حاوی صوت منبع وارد یک ای سی مشابه فرستنده شده و بعد از اشکار سازی و تقویت اولیه از خروجی همین ای سی PLL وارد تقویت مدار صوتی قدرت میشود که بعد از تقویت نهایی به بلندگوی مدار تحویل داده می شود .
نکته : این مدار توسط شرکت تولیدی معظم ناسیونال ارایه شده و تست شده متاسفانه PCB این مدار مجانی نیست و علاقمندان باید به سلیقه خودشان مدار چاپی پیشنهادی ا در شکل چینش قطعات را خودشان تهیه کنند .( چیزی حدود کمتر از یک دلار قیمت داره که برای ما ایرانی ها تقریبا مقرون به صرف نیست ) . مونتاز و ساختن مدار فوق را توصیه میکنم .
با تشکر .
موفق باشید .