- 2012-07-25
- 826
- 2,483
:jump::jump::jump:
مهندس ممنونم . خودرو گشت را اوردن پیش خودم و همراه تکنسینمون رفتیم همه جا را گشتیم همون جاهایی که جواب نمیداد . اما خیلی جالب شد اینقدر صدا با کیفیت هست مهند س که نگو . از اولش هم خوب شد .انگار فکر کنید یه رادیو fm باز کرده باشین باصدای قشنگ واضح هست . اونطوری شده خیلی ممنون .البته من نمیدونستم بریدن یه ذره میله انتن این قدر روی برد بیسیم تاثیر داره . برای خودم که جالب بود . فکر کنم تو این زمینه زیاد کار کردین نه مهندس . تکنسینمون خواست که ازتون تشکر کنم چون واقعا کلافمون کرده بود بعضی مواقع میخواستیم قید اصلا بیسیم را بزنیم . دیگه تمومه مشکلی نیست . فقط یه نکته مهندس این تکنسینمون میخواد شماره تلفنتون را بگیره اگه امکان داره بیزحمت پیام خصوصی هم بتون دادم بخونید لطفا
سلام مهندس جان :beach::beach::beach:::schildspam_bunny::
خواهش میکنم قابلی نداشت . خوشحال شدم که تونستین جواب بگیرین . البته من یه کم دودل بودم و فکر میکردم که نکنه از کابل RG 58 باشه چون اینن نوع بی سیم ها از کابل RG58 و کانکتور BNC استفاده میکنن که زیاد از این تعمیری داشتم ولی چون گفتین دست به انتن زدن دیگه 90 درصد احتمال دادم از انتن باشه
بله پیام خصوصی شما را دیدم ولی فعلا جواب ندادم . بزارین تا یه بررسی بکنم و بعد بهتون جواب میدم .