آی پی امداد
abtahi

درخواست: فرستنده ها و گيرنده

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
:jump::jump::jump:
مهندس ممنونم . خودرو گشت را اوردن پیش خودم و همراه تکنسینمون رفتیم همه جا را گشتیم همون جاهایی که جواب نمیداد . اما خیلی جالب شد اینقدر صدا با کیفیت هست مهند س که نگو . از اولش هم خوب شد .انگار فکر کنید یه رادیو fm باز کرده باشین باصدای قشنگ واضح هست . اونطوری شده خیلی ممنون .البته من نمیدونستم بریدن یه ذره میله انتن این قدر روی برد بیسیم تاثیر داره . برای خودم که جالب بود . فکر کنم تو این زمینه زیاد کار کردین نه مهندس . تکنسینمون خواست که ازتون تشکر کنم چون واقعا کلافمون کرده بود بعضی مواقع میخواستیم قید اصلا بیسیم را بزنیم . دیگه تمومه مشکلی نیست . فقط یه نکته مهندس این تکنسینمون میخواد شماره تلفنتون را بگیره اگه امکان داره بیزحمت پیام خصوصی هم بتون دادم بخونید لطفا

سلام مهندس جان :beach::beach::beach:::schildspam_bunny::
خواهش میکنم قابلی نداشت . خوشحال شدم که تونستین جواب بگیرین . البته من یه کم دودل بودم و فکر میکردم که نکنه از کابل RG 58 باشه چون اینن نوع بی سیم ها از کابل RG58 و کانکتور BNC استفاده میکنن که زیاد از این تعمیری داشتم ولی چون گفتین دست به انتن زدن دیگه 90 درصد احتمال دادم از انتن باشه

بله پیام خصوصی شما را دیدم ولی فعلا جواب ندادم . بزارین تا یه بررسی بکنم و بعد بهتون جواب میدم .

**arash

کاربر
2013-04-09
37
144
""32666_21""""32666_21""""32666_21""""32666_21""""32666_21""""32666_21""""32666_21""
سلام دوست گرامی
ابتدا باید بفرمایین که نوع بی سیمتون چی هست منظورم اینه که
1- اسم بی سیم
2- مدل بی سیم
اینا را بفرمایین تا راهنمایی صورت گیرد
موفق

سلام مهندس .
1- بیسیم کنوود
2- مدلش هم 3207 هست
ممنون از جوابتون

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام مهندس .
1- بیسیم کنوود
2- مدلش هم 3207 هست
ممنون از جوابتون
:83000000::86000000:
خوب اینا که بیسیم های خوبی هستن که تو باند UHF از 470 MHZ به بالا کار میکنن .
پس مشکلی نباید داشته باشین . مگه این که باطری بسیم خراب باشه

در هر صورت با این نوع بیسیم ها یه منطقه ای به شعاع 3 کیلومتر را راحت جواب میده تو شهر ولی اگه میخواهید که بردش تا 10 کیلومتر اضافه بشه اونم عالی با کیفیت تمام.
فقط باید یه سیستم REPEATER نصب کنین و بس غیر از این هیچ کاری نمیشه کرد برادرم ...
که با نصب این سیستم حتی بردش تا 50 کیلومتر هم میرسه البته بستگی هم داره ولی در کل راحت تو شهر شلوغ تا 20 تا را جواب میده .....
در هر صورت من در خدمتم

**arash

کاربر
2013-04-09
37
144
خوب اینا که بیسیم های خوبی هستن که تو باند UHF از 470 MHZ به بالا کار میکنن .
پس مشکلی نباید داشته باشین . مگه این که باطری بسیم خراب باشه

در هر صورت با این نوع بیسیم ها یه منطقه ای به شعاع 3 کیلومتر را راحت جواب میده تو شهر ولی اگه میخواهید که بردش تا 10 کیلومتر اضافه بشه اونم عالی با کیفیت تمام.
فقط باد یه سیستم REPEATER نصب کنین و بس غیر از این هیچ کاری نمیشه کرد برادرم ...
که با نصب این سیستم حتی برئش تا 50 کیلومتر هم میرسه البته بستگی هم داره ولی در کل راحت تو شهر شلوغ تا 20 تا را جواب میده .....
در هر صورت من در خدمتم
:jump::jump:
بله مهندس خیلی بسیم های خوببی هستن تا الان که ما مداوم ازشون استفاده میکنیم 3 سال میشه که حتی اخ هم نگفتن فقط عیبشون همون برد شون هست که جواب نمیده . خوب این دستگاه که فرمودین چی هست و چه کار میکنه . اونوقت قیمتش چند هست . میشه خودمون درستش کنینم یا نه .

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
:jump::jump:
بله مهندس خیلی بسیم های خوببی هستن تا الان که ما مداوم ازشون استفاده میکنیم 3 سال میشه که حتی اخ هم نگفتن فقط عیبشون همون برد شون هست که جواب نمیده . خوب این دستگاه که فرمودین چی هست و چه کار میکنه . اونوقت قیمتش چند هست . میشه خودمون درستش کنینم یا نه .
سلام
این دستگاه همون طوری که از اسمش پیداست بهش میگن ریپیتر و کارش اینه که موج یه فرستنده ضعیف را میگیره و با قدرت زیاد میفرسته به یه بیسیم دیگه
که این جا ما دونوع ریپیتر میتونیم تعریف کنیم یکی سیمپلکسر و دومی دپلکسر
1-
سیمپلکسر یه ریپیتر سادس که فقط روی یک فرکانس کار میکنه یعنی یک فرکانس رو میگیره و با قدرت زیاد ولی با همون نوع فرکانس میفرسته مثلا اگه 100 مگاهرتز گرفته باقدرت زیاد و توان بالا و فرکانس 100 مگاهرتز میفرسته
2-
دوپلکسر : یعنی با دوتا و دو نوع فرکانس کار میکنه یعنی ابتدا با فرکانس 100 مگاهرتز میگیره و با فرکانس 200 مگاهرتز میفرسته

خوب قیمتشون هم فرق داره اولی ارزونه ولی دومی گرونه
اولی درمیاد 700 هزار تومان
دومی 950 هزار تومان
نه خودتون نمیتونید درست کنی کار شما نیست خیلی سخته
باز درخدتم اگه سوالی بود

**arash

کاربر
2013-04-09
37
144
سلام
این دستگاه همون طوری که از اسمش پیداست بهش میگن ریپیتر و کارش اینه که موج یه فرستنده ضعیف را میگیره و با قدرت زیاد میفرسته به یه بیسیم دیگه
که این جا ما دونوع ریپیتر میتونیم تعریف کنیم یکی سیمپلکسر و دومی دپلکسر
1-
سیمپلکسر یه ریپیتر سادس که فقط روی یک فرکانس کار میکنه یعنی یک فرکانس رو میگیره و با قدرت زیاد ولی با همون نوع فرکانس میفرسته مثلا اگه 100 مگاهرتز گرفته باقدرت زیاد و توان بالا و فرکانس 100 مگاهرتز میفرسته
2-
دوپلکسر : یعنی با دوتا و دو نوع فرکانس کار میکنه یعنی ابتدا با فرکانس 100 مگاهرتز میگیره و با فرکانس 200 مگاهرتز میفرسته

خوب قیمتشون هم فرق داره اولی ارزونه ولی دومی گرونه
اولی درمیاد 700 هزار تومان
دومی 950 هزار تومان
نه خودتون نمیتونید درست کنی کار شما نیست خیلی سخته
باز درخدتم اگه سوالی بود

:jump:::smiley_on_tredmi:::jump:
مهندس من نمیدونم کدوم بکارمون میاد ولی حتما نیاز داریم . .صد در صد اگه جواب بده و تست زدیم تا 20
کیلومتر جواب داد میخوام .
صد در صد میخوام . ولی 20 تا را حتما جواب مهندس ها . پیش ریس شرکتمون ضایعم نکنی کلی ابرو دارم اونجا .پولتون هم نصفش را همین الان میدم ونصفشم بعد تست خوبه مهند . خوبه دیگه یه کم هم تخفیف بدین کلی کار تو همین زمینه بات دارم
دستت درد نکه مهندس .

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
:jump:::smiley_on_tredmi:::jump:
مهندس من نمیدونم کدوم بکارمون میاد ولی حتما نیاز داریم . .صد در صد اگه جواب بده و تست زدیم تا 20
کیلومتر جواب داد میخوام .
صد در صد میخوام . ولی 20 تا را حتما جواب مهندس ها . پیش ریس شرکتمون ضایعم نکنی کلی ابرو دارم اونجا .پولتون هم نصفش را همین الان میدم ونصفشم بعد تست خوبه مهند . خوبه دیگه یه کم هم تخفیف بدین کلی کار تو همین زمینه بات دارم
دستت درد نکه مهندس .

باشه قابلی هم نداره . فقط پیام خصوصی بهت دادم چک کن و خبرم کن . منتظرم
دیگه اگه مشکلی بود در خدمتم

2elyas

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-01-30
401
1,549
پاسخ : Swr متر كامل

با سلام :
يك SWR متر كامل :
clear.gif

دانلود كنيد :
با تشكر .
موفق باشيد .

با سلام به استاد عزیز و با عرض خسته نباشید خدمت شما. استاد میشه بگین نمونه ساخته شده این swr رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟ایا خودتون منتاز کردین خوب جواب میده؟ قیمت تموم شدش حدود چقد در میاد ؟ با سپاس

sina 202

کاربر
2013-04-14
15
50
پاسخ : Swr متر كامل

خوب فهمیدم . فکر کنم تمام موارد مربوط به بی سیم ها را دسته بندی کردن . متوجه نشدم

آخرین ویرایش:
بالا