آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

mozafarie

کاربر
2013-04-13
2
2
سلام دوستان میشه بگید که میکروی اصلی را از کجا باید تهیه کرد راهنمایی بفرمایید.

آخرین ویرایش:

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
من نمی دونم چرا بعضی از کاربران یک سوال رو چندین بار می پرسن

میکرو اصلی تنها در دست سازنده دستگاه حسین دمیر هستش که باید 30دلار به حسابش واریز کنید تا براتون ارسال کنه .

شاید عده ای این میکرو رو خریداری کرده وحالا می خوان بفروشن کاری با اون ندارم

فقط حواستون باشه میکروی تقلبی رو به اسم میکروی اصل نخرید .

یادتون باشه میکرو با فایل هگز دمو هم وجود داره که میتونید خودتون میکرو رو پروگرام کنید ولی مثل فایل هگز اصلی جواب نخواهد داد .
در هر صورت مسئولیتش با خودتون

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
تعدادی از پست های اضافی حذف شدند.100بار توضیح دادم از زدن پست اضافی که مفید نباشه خودداری کنید ولی بعضی دوستان اونقدر فرهنگ فروم رو ندارن که با اینکه به یک سوال 10بار پاسخ داده شده دوباره سوال میکنند.واقعا متاسفم برای خودم!! از این به بعد هر شخصی حتی یک پست اضافی یا تکراری یا بیجا و در محل نامناسب بزنه اخراج خواهد شد.

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
شرمنده.ولی اگه قرار بود تو این مدت که بحث دلتاپالس تو این انجمن باز شد همزمان فضاپیما میساختیم تا الان چندتا ساخته بودیم و فرستاده بودیم فضا.ولی هنوز پرونده دلتا پالس بسته نشده:nevreness:

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
شرمنده.ولی اگه قرار بود تو این مدت که بحث دلتاپالس تو این انجمن باز شد همزمان فضاپیما میساختیم تا الان چندتا ساخته بودیم و فرستاده بودیم فضا.ولی هنوز پرونده دلتا پالس بسته نشده:nevreness:

شما متوجه نشدی پرونده خیلی وقته بسته شده .

بعضی از دوستان ساختند و نتیجه گرفتند یکی هم خود من . حالا بعضی ها هم به دلیل نداشتن سواد الکترونیکی ، تخصص ،سلیقه ، و یا نداشتن فایل هگز اصلی به نتیجه نرسیدن.
هر کس هم دوست داشت بسازه اول میکروی اصلی رو از ترکیه خریداری و بعد شروع به ساخت کنه اون کاری که من خودم کردم . و پست های موجود در این تایپیک رو هم از اول مطالعه کنه . اگه نتونست راه اندازی کنه ، بهتره ساخت هر نوع فلزیابی رو بی خیال بشه .
parse gade شما هم می تونید روی درست کردن فضا پیما بیشتر فکر کنید شاید تونستید چندتا ماهواره هم درست کرده و با این فضاپیماها به فضا بفرستید و مشکلات کشور رو در بخش فضا حل کنید :nevreness:

mehrdadt6

کاربر
2011-08-02
16
12
مشگل 1 ولتم حل شد داداش
الان تو همه اونا 12 ولت دارم
فقط با نصب كليد ها مشگل دارم و فركانسم هم 190 هست الان

فقط اكه كليد ها رو عكس هم بزاري از دستگاه خودت متوجه ميشم
خيلي ممنون كه جواب دادي

منم همین مشکل دارم چطور حلش کردی (مشکل 1 ولت)

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
شما متوجه نشدی پرونده خیلی وقته بسته شده .

بعضی از دوستان ساختند و نتیجه گرفتند یکی هم خود من . حالا بعضی ها هم به دلیل نداشتن سواد الکترونیکی ، تخصص ،سلیقه ، و یا نداشتن فایل هگز اصلی به نتیجه نرسیدن.
هر کس هم دوست داشت بسازه اول میکروی اصلی رو از ترکیه خریداری و بعد شروع به ساخت کنه اون کاری که من خودم کردم . و پست های موجود در این تایپیک رو هم از اول مطالعه کنه . اگه نتونست راه اندازی کنه ، بهتره ساخت هر نوع فلزیابی رو بی خیال بشه .
parse gade شما هم می تونید روی درست کردن فضا پیما بیشتر فکر کنید شاید تونستید چندتا ماهواره هم درست کرده و با این فضاپیماها به فضا بفرستید و مشکلات کشور رو در بخش فضا حل کنید :nevreness:

اگر بسته شده پس چرا کسی از کارکرد مزیا و معایب و تست اون سخنی نمیگه. حالا این سکوت مشکوک میزنه .دو حالت داره یا به نتیجه رسیدن دوست ندارن ............ یا به نتیجه نرسیدن دوست دارن بقیه رو همراه خودشون وارد چاهی کنن مثل چاه ماینر

بالا