آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
بیا آقا این هم لینک دانلود

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?action=dlattach;topic=3797.0;attach=4336

index.php
index.php

آخرین ویرایش:

asadegha

کاربر
2010-10-21
18
16
سلام.
دوستان کسی هست که این دستگاه رو آماده شده بفروشه؟ یا کسی رو میشناسین که زحمت درست کردنشو بکشه؟ هزینش هرچی بشه در خدمتم. فقط میکرو اصل باشه.

منم میخوام.
و اینکه سایت حسین دمیر چیه؟ اصلا سایت داره؟ یا فقط ایمیل؟
ایمیلش چیه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

joojoo0067

کاربر
2010-07-12
3
11
دلتا پالسه 3 همش تبلیغاته.من به میکروی موجود در ایرانم شک دارم.من کاملشو از یکی که ادعا میکرد نماینده دمیره گرفتم. روی زمین برا تست خوبه ولی به محضه تکون دادن بی ثبات میشه.3بار تمامه قطعاتشم عوض کردم.

دوست عزیز شما با چه مدرکی چنین ادعایی داری اگر واقعاً چنین چیزی است لطفاً فیلم کارکرد مدارتون در روی زمین را در سایت قرار دهید تا ما هم متوجه شویم ولی از نظر خود من که چند ماهی است آن را درست کردم و روی زمین های مختلف تستش کردم اصلاً چنین چیزی نبود و به نظر من یکی از با ثبات ترین فلزیاب هایی بود که من تا به حال ساخته بودم و خیلی هم بهتر از دلتا 2 بود (از نظر پایداری بر روی زمین و املاح) و چون سیستم تفکیک بسیار خوبی داشت و با داشتن قدرت تفکیک عمق خوبی هم داشت به نظر من یکی از فلریاب های واجد الشرایط است که باید به آن توجه خاصی داشت و ارزش ساخت نیز دارد و در ضمن این بی ثباتی مدار شما ربطی به عوض کردن قطعات ندارد حالا چه سه بار عوض کنید چه سی بار احتمالاً مشکل از میکرو و پی آی سی شماست یا به دلیل نامناسب بودن کویلتان یا ... چون بالانس نشدن درست مدار و میکروی آن تاثیر به سزایی در این زمینه دارد و اول از هر چیز من به شما پیشنهاد می کنم میکروی خود را یک بار ریست کنید و از مقاومت های یک درصد و آی سی های مارک st و قطعات مرغوب و با خطای کم استفاده کنید ان شا الله که مدارتان به درستی کار می کند. :212:

asadegha

کاربر
2010-10-21
18
16
سلام دوستان.
این قسمت چه کاری امجام میده؟
جناب آتیلای عزیز این قسمت رو برد نیست اشکالی ایجاد میکنه؟

upload.tehran98.com/img1/rfm9xjehkp15qpba456.jpg

آخرین ویرایش:

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
سلام به همه دوستان من امروز در این سایت عضو شدم میخوام دلتا پالس 3رودرست کنم بیشتر صفحات رو خوندم من دسترسی به یکی ازدوستان دارم که فایل دلتا پالس 3 رو میتونه بهم بفروشه قیمتشو گفت 150تومان البته به شرط چون چند بار هم ازش فایل گرفتم و خوب کار کردش بهش اعتماد دارم بخاطر همین میخوام این دستگاه رو بسازم تا ببینم چی میشه من خودم تو سایت ////////// دارم فعالیت میکنم و دستگاه تو باکسرو داریم دنبال میکنیم وبه نتیجه های خوبی هم رسیدیم میخوام با کمک شما اساتید بتونم مونتاژ و ساخت این دستگاه رو هم به درستی انجام بدم اولین چیزی که برام مهمه پی سی بی این دستگاه کدومش درسته؟ قطعات اگه تغییراتی داره بهم بگین ؟ بعد قلق راه افتادن دستگاه وروش تست کردنش چجوری چون نمیخوام اشتباهی تو کارم باشه ممنون میشم اگهمنو راهنمای کنید اگه دستگاهمو راه بندازم در مورد رد یاب های همکه ساختم تو این سایتبهتون کمک میکنم و دوس دارم رد و بدل اطلاعات تو این سایت انجام بشه تا همه دوستان بههم کمک کننتو بخش فلزیاب

تاپیک رو کامل بخونید همه اطلاعات کامل هست.آخرین پی سی بی هم موجود است

بالا