دوست عزیز شما با چه مدرکی چنین ادعایی داری اگر واقعاً چنین چیزی است لطفاً فیلم کارکرد مدارتون در روی زمین را در سایت قرار دهید تا ما هم متوجه شویم ولی از نظر خود من که چند ماهی است آن را درست کردم و روی زمین های مختلف تستش کردم اصلاً چنین چیزی نبود و به نظر من یکی از با ثبات ترین فلزیاب هایی بود که من تا به حال ساخته بودم و خیلی هم بهتر از دلتا 2 بود (از نظر پایداری بر روی زمین و املاح) و چون سیستم تفکیک بسیار خوبی داشت و با داشتن قدرت تفکیک عمق خوبی هم داشت به نظر من یکی از فلریاب های واجد الشرایط است که باید به آن توجه خاصی داشت و ارزش ساخت نیز دارد و در ضمن این بی ثباتی مدار شما ربطی به عوض کردن قطعات ندارد حالا چه سه بار عوض کنید چه سی بار احتمالاً مشکل از میکرو و پی آی سی شماست یا به دلیل نامناسب بودن کویلتان یا ... چون بالانس نشدن درست مدار و میکروی آن تاثیر به سزایی در این زمینه دارد و اول از هر چیز من به شما پیشنهاد می کنم میکروی خود را یک بار ریست کنید و از مقاومت های یک درصد و آی سی های مارک st و قطعات مرغوب و با خطای کم استفاده کنید ان شا الله که مدارتان به درستی کار می کند. :212: