آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
خود سازنده از چه ال سی دی استفاده کرده که دقیقاً با پی سی بی خود برد مطابقت دارد و آیا این ال سی دی در بازار ایران وجود دارد یا نه ؟ آیا دیتاشیت( lcd winstar wg12864(B دقیقاً با پایه های آن مطابقت دارد ؟ با تشکر :63000000:

یه پیشنهاد دارم . همین حالا برو و تمام پستهای مربوط به دلتا پالس رو از اول مطالعه کن . جواب سوال ها رو می تونی پیدا کنی .

برای این سوالت هم به پست های 20 80 81 82 83 85 86 87 و.. مراجعه کن

آیا دیتاشیت lcd winstar wg12864 از مدل B آن حتماً با pcb مدار عیناً مطابقت دارد یا خیر یعنی پایه ها را به ترتیب باید وصل کنیم یا نه ؟ چون طبق گفته های آقای آتیلا باید درست باشد اما به نظر من این در مورد پایه های 15 و 16 این ال سی دی صدق نمی کند یعنی بجای اینکه پایه ی 15 ال سی دی به پایه ی 12 پی سی بی وصل شود به پایه ی 13 پی سی بی وصل شده است و به نظر من این درست نیست ؟ لطفاً راهنمایی ام کنید با تشکر.
آیا تا به حال مدار هیچ یک از دوستان کار کرده و نتیجه ی رضایت بخشی داشته یا ما الکی خودمان را خسته می کنیم ؟:32000000:

آخرین ویرایش:

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
سلام خدمت اساتید یه سوال برام پیش اومده در مورد ترانزیستور ها که جناب مستر گفتند اگه 180 درجه هم نچرخه مشکلی نداره حالا من خودم چرخوندم البته یکم مونده تکمیلش کنم فقط برا خاطر جمعی میگم بلاخره باید ترانزیستورها بچرخه یا نه ورژن میکرو من 3 هستش.بچرخه خوبه یا نه...با سپاس

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
به راهنمای اسمبل ترکی مراجعه کنید آقای a.t.r.z
عرض کردم خیر!! نیاز به چرخش نیست.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mrmr16
با سلام خدمت شما جناب آقای mrmr16 من مدار شما و فیلم کارکرد آن را در اینترنت مشاهده کردم و اشکالات شما را در سایت www.teknolojiekibi.com دیدم می خواستم ببینم که آیا مشکلات شما رفع شده و مدار شما به خوبی کار می کند یا خیر ؟ و آیا میکرو آن را شما خریداری کرده اید در این صورت ورژن آن چند بوده است و لطفاً ال سی دی ای را که مورد استفاده قرار داده اید چیست ؟ و فقط در یک کلام به من بگویید که آیا من
lcd winstar wg128*64B را میتوانم مستقیماً وصل کنم یا پایه های آن باید تغییر کند(پست قبلی من را نیز جواب دهید.)؟ با تشکر :63000000:

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
با سلام خدمت شما جناب آقای mrmr16 من مدار شما و فیلم کارکرد آن را در اینترنت مشاهده کردم و اشکالات شما را در سایت www.teknolojiekibi.com دیدم می خواستم ببینم که آیا مشکلات شما رفع شده و مدار شما به خوبی کار می کند یا خیر ؟ و آیا میکرو آن را شما خریداری کرده اید در این صورت ورژن آن چند بوده است و لطفاً ال سی دی ای را که مورد استفاده قرار داده اید چیست ؟ و فقط در یک کلام به من بگویید که آیا من
lcd winstar wg128*64B را میتوانم مستقیماً وصل کنم یا پایه های آن باید تغییر کند(پست قبلی من را نیز جواب دهید.)؟ با تشکر :63000000:

داداش من مستقیما نمیشه وصل کرد
تو راهنمایی بعد از ساخت که ولتاز بایه ها رو میکرفتید اونجا کذاشته نحوه اتصال بایه ال سی دی و پی سی بی رو

لطفا به دقت همه جا رو بخونید
تو همین انجمن هم بنده پست در این مورد کذاشتم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mrmr16

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305

سلام

ال سی دی من A هستش و پایه هاشو عوض کردم . اما ال سی دی مورد استفاده حسین دمیر B هستش که مستقیم به پی سی بی وصل شده .

برای کنتراست ال سی دی هم اگر ال سی دی B هستش از مقاومت های 6.8 و 2.2 کیلو برای ( R37 , R40, ( RX استفاده کن . اگه ال سی دی روشن نشد جای مقاومت ها رو عوض کن

مشکل من حل شد . بستگی داره از دستگاه چه انتظاری داری . دستگاه من سکه 25 تومانی رو در حدودا 40 سانتی متری سنس می کنی .

میکروی من ورژن سه هستش

آیا جا به جا وصل کردن پایه های cs1 , cs2 در ال سی دی مشکلی دارد یا خیر چون زمانی که ال سی دی نوع A ,B را با هم مقایسه کنید و آن را نیز با پی سی بی مقایسه کنید متوجه می شوید که پایه ی 15 ال سی دی به جای اینکه به پایه ی 12 پی سی بی وصل باشد به پایه ی 13 آن وصل است ؟ (این را با توجه به توضیحات داخل سایت می گویم.):)

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
آیا جا به جا وصل کردن پایه های cs1 , cs2 در ال سی دی مشکلی دارد یا خیر چون زمانی که ال سی دی نوع A ,B را با هم مقایسه کنید و آن را نیز با پی سی بی مقایسه کنید متوجه می شوید که پایه ی 15 ال سی دی به جای اینکه به پایه ی 12 پی سی بی وصل باشد به پایه ی 13 آن وصل است ؟ (این را با توجه به توضیحات داخل سایت می گویم.):)

سلام:jump:
خوب برای این که بفهمی ایا جابجا کردن دو پایه اشکالی ایجاد میکنه یا نه . اولا باید ببینیم که اصلا این ها برای چی هستن ... پایه CS1 .فقط برای چیپ السی دی سمت راست هست . و CS2 برای سمت چپ ..و کار اونها فعال سازی دو چیپ هست .تا نوشته ها و اشکال در هر دو قسمت سمت چپ و راست ایجاد بشه . پس اگه این دو جابجا بشه .نتیجه جابجایی نوشته ها و اشکال از سمت چپ به راست واز راست به چپ هست .
یه مثال .
مثلا روی السی دی ..ادرس وب سایت ایران تک را بنویسیم (( www.irantk.ir ))
خودتون این دوتا عکس را مقایسه کنید که من روی السیدی انجام دادم .........

wgc3yyf571zjf0ulu8to.jpg
[/URL][/IMG] در این قسمت پایه ها درست بسته شده

cfvxhzn8sl5hv314f44.jpg
[/URL][/IMG] در این قسمت پایه ها جابجا شده

اتیلا

کاربر
2011-01-10
62
261
با سلام خدمت دوستان من توانستم با کویل 45 النگو ی طلا را 140 سانتی اشکار کنم و دوستان فقط توجه کنن که برای4051=mc4051 ,و به جای tl082=lf412 وبرای تغذیه از دو عدد باطری که جمعا 24 ولت که با مداری رگوله به12 ولت ثابت استفاده کردم و رنج تعدادی از مقاومتها را هم تغییر دادم و البته دوستان توجه کنن که دلتا3 tl062 و 4094 با بعضی از مارکها کار نمی کنه به خاطر اینکه نمی تونستم به تو فیبر مدار چاپی دستکاری کنم از روش نویز گیری فزیکی استفاده کردم و صدای خروجی کمی ضعیف بود مجبور شدم خروجی صدا را به برد دیگه ای بدم و همون صدا را دوباره تقویت کنم تا به راحتی شنیده بشه البته اعتراف می کنم دلیل نا موفق بودن بعضی از دوستان فقط اینه که دلتا با ایسی های مار کهای بعضی از کار خانه ها مشکل داره و الان هم مشغول جایگزینی یک ایسی نویز پایین به جای 357 هستم دوستان می تونن ولوم tr1را بیرون بزارن تا راحتتر و با شرایط بتونن با محیط کالیبره کنن و کویل من از انواع مختلفی از سیم ها استفاده کردم که همشون جواب دادن فقط مسله ای که باید رعایت کنید از سیم رابط مرغوب استفادشود و اهم 3 تا3.6 استفاده شود و برایirf از سیلکون و هیت سینگ استفاده شود موفق باشید

بالا