آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

جناب آقای MORTEZA-3282 شما PCB مدار خود را در خانه درست کرده اید یا داده اید بیرون برایتان بزنند ؟

1)و به نظر شما آیا من می توانم آن را در خانه بزنم یا خیر (چون من با هر جا صحبت کردم گفتند که نقشه باید در برنامه ی protel , ... باشد و از روی pdf نمی توانند آن را برای من درست کنند.)
2) و می خواستم مرا در تبدیل pdf به فرمت jpg راهنمایی کنید. با تشکر از سخاوتتان. #$V^86

آقای MORTEZA-3282 آیا شما این نتیجه ای را که گرفته اید (در بالای صفحه توضیح داده اید.) با فایل هگز اصلی بوده یا با دموی آن ؟ با تشکر.
3.gif

جناب آقای mr metal منظور شما از اینکه « مقدار های مقاومت ها را همان مقدار های قبلی بگذارید(قبل از اصلاحیه)» در توضیح به مدار آقای MORTEZA-3282 کدام مقاومت ها ، همه ی آنها یا فقط مقاومت های R24 , R25 که در نقشه خط زدید ؟ با تشکر از سخاوتتان.
4.gif

در مدار خود سازنده دیدم که بعضی از مقاومت ها از اندازه ی معمولی (1/4 وات) بزرگتر هستند. می خواستم بدانم که این آیا تاثیری در قدرت برد دارد یا خیر ؟ و اگر خیر هدف سازنده از استفاده ی از این مقاومت ها(1/2 و 1 وات و ... ) چیست ؟ با تشکر .
5.gif

کسی از تغییرات آخرین و کاملترین مدار delta pulse 3 اطلاع دارد ؟ چون من در سایت www.teknolojekibi.com مداری را دیدم که با مشخصات داخل سایت کمی مغایر بود و چیز های دیگری به آن اضافه شده و کاملتر بود از جمله رگلاتور lm2576 و قطعات دیگری !
6.gif

آخرین ویرایش:

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
morteza این ایراد می تونه ازهر قسمت باشه . بهتره mr metal جواب بده .

ولی به نظر من بهتره که Q 3,4 رو عوض کنی . اگه نشد اول D4 و سپس D6 رو عوض کن - به جای tr1 هم بهتره از حالت ولومی استفاده کنی . چون اول کاره و مدام لازم

میشه اونو بچرخونی که اگه از روی فیبری ها باشه زود خراب میشه

در ضمن برای Q7 خنک کننده بستی مگه داغ می کنه؟

index.php

a.t.r.z فایل زیر آخرین تغییرات رو داره .همه چی دریک جاست .

برای تهیه پی سی بی هم درسته باید با پرتوس باشه . اما برو جایی رو پیدا کن که پی سی بی رو دستی در می آرن . بگردی پیدا می کنی . خودت این کار و نکن چون تجربشو نداری

مورد دیگه که حتما رعایت کن . یک سوال رو از چند نفر در چند تایپیک جداگانه نپرس باعث شلوغی میشه . یه بار مطرح کن .هر کس بدونه جواب می ده .

مدار شارژهم هم توی پی سی بی که morteza گذاشته مشخصه و جاشون خالیه .

وات مقاومت در قدرت و برد دستگاه تاثیر ندارد

نیازی به تبدیل پی دی اف به عکس نیست . همون پی دی اف رو در حالت استاندار پرینت بگیر

Output Job

آخرین ویرایش:

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
نظر بنده هم همین است.دوست عزیز کارهایی که مهندس mrmr گفتند را انجام بدهید.نکته خاصی وجود ندارد.به ایراد مدار شما زیاد فکر کردم.چیز دیگری جز اینها نیست.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mrmr16

MORTEZA-3282

کاربر
2009-08-01
34
89
با تشکر از راهنمایی دوستان در سایت من رو مدار خیلی کار کردم همه مقاومت و خازن ها رو تست کردم همه درست بودن ولی من شکم ااز ایسی LF356 هست که فکر کنم تو بازار تقلبیشون هست که مدار جواب نمیده در ضمن ایسی 4051 رو از چه مارکی استفاده کنیم که جواب بده با تشکر

MORTEZA-3282

کاربر
2009-08-01
34
89
با سلام دوست عزیز شما اگر اولین باره که میخواهید PCB درست کنید یک کم مشکله اگه بیرون بدید بهتره و شما فایل PDF رو نیاز نیست که به عکس تبدیل کنید شما PCB رو روی کاغذ گلاسه روغنی چاپ کنید ولی اول برای تست اندازه روی کاغذ A4 بعد که اندازه دستت اومد روی کاغذ گلاسه چاپ کن و با اتو روی فیبر انتقال بده اگر هم نتونستی بگو تا من برات درست کنم

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
مهندس mrmr19 نباید باتری(آنهم 4.2آمپر سیلد اسید) اینقدر به مدارتان نزدیک باشد.و سعی کنید از باتری سیلد اسید استفاده نکنید.الان دیگه قیمت باری های camelion always ready 2300ma با این باتری که شما استفاده کردی یکی هست.

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
با تشکر از راهنمایی دوستان در سایت من رو مدار خیلی کار کردم همه مقاومت و خازن ها رو تست کردم همه درست بودن ولی من شکم ااز ایسی LF356 هست که فکر کنم تو بازار تقلبیشون هست که مدار جواب نمیده در ضمن ایسی 4051 رو از چه مارکی استفاده کنیم که جواب بده با تشکر

بدون شک میشه گفت تمام ایراداتی که دوستان دارن با گذاشتن bs250 و 2n7000 و lf357 سالم و اینکه بدونید آی سی ها را چی استفاده کنید براحتی حل میشه.
74hc4051n از کمپانی st
74hc4094bf از کمپانی st

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
مهندس mrmr19 نباید باتری(آنهم 4.2آمپر سیلد اسید) اینقدر به مدارتان نزدیک باشد.و سعی کنید از باتری سیلد اسید استفاده نکنید.الان دیگه قیمت باری های camelion always ready 2300ma با این باتری که شما استفاده کردی یکی هست.

من یه مقدار نویز دارم . به نظرتون از نزدیکی باطری به مدار می تونه باشه .باطری 2.7 آمپر هستش . در تری شیلد 73 صدای ممتد بوق کمی به وجود می آد . که یه مقدار حساسیتش کمه ولی وقتی به 72 می آم صدای بوق بیشتر میشه ولی حساسیت دستگاه بالا می ره

آخرین ویرایش:

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
من یه مقدار نویز دارم . به نظرتون از نزدیکی باطری به مدار می تونه باشه .باطری 2.7 آمپر هستش . در تری شیلد 73 صدای ممتد بوق کمی به وجود می آد . که یه مقدار حساسیتش کمه ولی وقتی به 72 می آم صدای بوق بیشتر میشه ولی حساسیت دستگاه بالا می ره

فکر میکنم به خاطر نویز بوده باشه.نمیشه دقیق گفت.امتحان کنید باتری را دور کنید ببینید چی میشه دیگه.

battery

کاربر
2012-09-08
4
3
سلام خسته نباشید اگر ممکنه فایل مونتاژ را به فارسی بگذاریداا

بالا