دوستان با توجه به اینکه برنامه ی ورژن 2.4 دارای اسکوپ نیست تنظیم مدار بسیار دشوار هستش و برای تغییرات لوپ دوباره باید تنظیم بشود. برای همین توصیه میکنم که ورژن 3 را خریداری کنید تا دچار مشکلات نشوید. این تصویری که در زیر قرار میدهم شکل اسکوپ داخلی ورژن 3 هست که باید با استفاده از tr1 تنظیم بشه و باید جوری تنظیم بشود که این شکل در بیاید تا مدار شما بهترین جواب را بدهد. از آقا هادی تقاضا میکنم که رفتار و مشکلات دقیق مدارشون رو در انجمن به صورت کامل توضیح دهند تا من با کمال میل راهنماییشان کنم. یک تصویر از برد مونتاژ شده ی خودتون هم قرار بدید. ممنون
ممنون مصطفي جان
حالا من اين ورزين رو خريداري كردم نميتونم كه دوباره پول بدم و ورزين ديگري رو خريداري كنم
خوب شما ميتونيد بريد تركيه و شايد عوض كنيد ولي كم بايد چه كاري كنم
من تمامي مراحل كه بعد از مونتاز تو پي دي اف رو كه كذاشته بود چك كردم و اوكي بود و ولي فركانسم 200 هرتز هست
من تو كوئل هم 200 هرتز دارم وقتي رو مدار نصبش ميكنم
كوئلم هم تقريبا 4 اهم هست
با ولت متر 4.4 نشون ميده و با كسر 0.4 تولرنس ولت متر تقريبا 4 ميشه
ولي دستگاه من هيچ چيزي رو سنس نميكنه
يك عكس هم از روي مدارم ميزارم ببينيد : البته زياد من وارد نبودم براي مونتاز و اين دومين دستگاهمه كه مونتاز ميكنم و بدي رو بر من حقير ببخشيد
عكس مدار من
البته توضيحي در مورد نصب pic بگم اينكه من وقتي pcb رو روي فيبر چاپ ميكردم يادم نبود كه پايه هاي ميكرو رو چك كنم كه هماهنگ هستن يا نه و به اين دليل كه فيبر درست در اندازه چاپ نشده بود مجبور شدم براي نضب ميكرو با پين هدر نظامي اول پايه اي سي رو نصب كنم بعدا ميكرو رو
كه باعث شد ميكر يكم بالاتر از ساير قطعات بيافته