دوستان متاسفانه من تا حالا نتونستم bs250 یا مشابه شو پیدا کنم لطفا اگه خرید اینترنتی آدرسی دارید منو خبر کنید تا من هم به جمع شما بپیوندم.
سلام- در پایه های وسط فت های q3 , q4 باید فرکانس 180 تا 200 رو داشته باشید و الا به هیچ عنوان جواب نمیده مدارتون
- جامپر زیر led که برای شارژ گذاشته شده ولتاژ زیادی به میکرو هدایت میکنه اون رو حتما قطع کنید
- ولتاژ کاری شما باید 12 ولت باشه که اگر بیشتر از آن استفاده کرده باشید مدار جواب نخواهد داد
- از دمو نبودن میکرو مطمئن هستید؟
- به نحوی پایه ی 7 میکرو رو از مدار(سوکت) جدا کنید و مدارتون رو روشن کنید. ببینید آیا باز هم فرکانسی وجود داره یا نه البته هم در دیود vd10 و هم در پایه ی 7 میکرو؟
- آیا نمودار پر میشود؟
- آیا ارره bobin takili degil روی صفحه نشان داده شده است تا بحال؟
- به عکس دقت کن
![]()
به سوالات پالا جواب بده آقا هادی تا انشاالله دستگاهتون جواب بده به علاوه دقت کنید که جامپر های شما به مقاومت ها متصل هستند. روکش این مقاومت ها بسیار نازک و ظریف است. اگر یک مقدار پوسیده باشد جامپر شما با مقاومت اتصال کوتاه برقرار میکند.
سلامآفا جواد من تونستم اين ترانزستور رو پيدا كنم اونم به زور
دونه اي 2500 تومن از تبريز خريداري كردم
اگه واقعا نتونستيد از سايت هاي اينترنتي و جاهاي ديگه پيدا كنيد با من در ارتباط باشيد تا براتون تهيه كنم
ممنون از جواب داش مصطفي
من تو پايه هاي 2n7000 تو هر دو تا پايه وسطي ها من فركانس دارم
باتري من هم 12 ولت هست
اون دو تا p3 va p4 رو هم اتصال دادم
ميكرو هم اصل از آقاي حسين دمير خريدم.
وقتي كه ال سي دي رو روشن ميكنم اصلا پيغام bobin not conect رو ندارم با توجه به ورزين ميكرو من
جامپر ها رو هم با فاصله گذاشتم از مقاومت ها . و هيچ اتصالي ندارند و شايد در عكس اونجور ديده شود
اصلا من هر فلزي داخل كوئل هم بزارم اصلا اون نمودار كه مياد از اونا خبري نيست
فقط جامپر ال اي دي شارز رو قطع نكردم و نتئنستم پايه 7 ميكرو رو جدا كنم
سلام
اقاي مهندس سيف الهي ورود شما را به انجمن تبريك ميگم .
اميدوارم همه دوستان بتونند از تجربيات شما در زمينه دلتا پالس 3 استفاده لازم را ببرند.
ميكرو ورژ