آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز
این مقاومت r54 هستش که شما باید استفاده کنید که یک مقاومت 3 وات معمولی میتونید سره جاش بزارید. و برای دمپینگ سیگنال کوئل قرار داده شده.
1.jpg

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
این مقاومت r54 هستش که شما باید استفاده کنید که یک مقاومت 3 وات معمولی میتونید سره جاش بزارید. و برای دمپینگ سیگنال کوئل قرار داده شده.
1.jpg

مرسي آقا مصطفي

ميتونيد درباره ساخت لوپ هم اطلاعات كاملي بزاريد
با تشكر

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز
نحوه ی ساختن لوپ:
-لوپ 40 سانتی: شما برای ساختن لوپ از یک کابل لن cat6 باید استفاده کنید که دقیقا سه دور به قطر 40 سانت باید باشه
-لوپ1*1: برای ساختن لوپ باید 4 متر از همان کابل cat6 استفاده کنید
توجه داشته باشید که اهم کوئل ها باید در حد 3 تا4 اهم باشه و اگر هم کمتر بشه باید یک مقاومت باهاشون سری بشه
تصاویری از نحوه ی ساختن لوپ:

2.jpg

3.jpg

4.jpg

آخرین ویرایش:

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز
دوستان با توجه به اینکه برنامه ی ورژن 2.4 دارای اسکوپ نیست تنظیم مدار بسیار دشوار هستش و برای تغییرات لوپ دوباره باید تنظیم بشود. برای همین توصیه میکنم که ورژن 3 را خریداری کنید تا دچار مشکلات نشوید. این تصویری که در زیر قرار میدهم شکل اسکوپ داخلی ورژن 3 هست که باید با استفاده از tr1 تنظیم بشه و باید جوری تنظیم بشود که این شکل در بیاید تا مدار شما بهترین جواب را بدهد. از آقا هادی تقاضا میکنم که رفتار و مشکلات دقیق مدارشون رو در انجمن به صورت کامل توضیح دهند تا من با کمال میل راهنماییشان کنم. یک تصویر از برد مونتاژ شده ی خودتون هم قرار بدید. ممنون

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
سلام
منظور از مقاومتهای متال فیلم همان مقاومتهایی هستند که با سیم مقدار مقاومت را بدست آورده اند و آیا جای این مقاومت از مقاومتهای معمولی کربنی می تونم استفاده کنم چون در دلتا پالس 3 فکر کنم R54 باید مقاومت متال فیلم باشد با تشکر

دوست عزیز بهتر است از مقاومت متال فیلم استفاده کنید. استفاده از این نوع مقاومت در جهت تثبیت پایداری مدار است.این نوع مقاومت ها با تغییر درجه حرارت مقدار اهمشان تغییر ندارد. اما برای تست اولیه بله می توانید استفاده نمایید
پاینده باشید

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز
بله کاملا درست است. مقاومت های کربنی هم در برابر حرارت تثبیت خوبی دارند. شما میتوانید از مقاومت های کربنی هم استفاده کنید. انتحاب مقدار این مقاومت تاثیر بسیار مهمی در مدار و نحوه ی عملکرد مدار خواهد داشت زیرا با این مقاومت جریان ذخیره شده در بوبین تخلیه می شود و مدت زمانی که این جریان باید خالی شود وابسته به مقدار این مقاومت است.

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
دوستان با توجه به اینکه برنامه ی ورژن 2.4 دارای اسکوپ نیست تنظیم مدار بسیار دشوار هستش و برای تغییرات لوپ دوباره باید تنظیم بشود. برای همین توصیه میکنم که ورژن 3 را خریداری کنید تا دچار مشکلات نشوید. این تصویری که در زیر قرار میدهم شکل اسکوپ داخلی ورژن 3 هست که باید با استفاده از tr1 تنظیم بشه و باید جوری تنظیم بشود که این شکل در بیاید تا مدار شما بهترین جواب را بدهد. از آقا هادی تقاضا میکنم که رفتار و مشکلات دقیق مدارشون رو در انجمن به صورت کامل توضیح دهند تا من با کمال میل راهنماییشان کنم. یک تصویر از برد مونتاژ شده ی خودتون هم قرار بدید. ممنون

ممنون مصطفي جان

حالا من اين ورزين رو خريداري كردم نميتونم كه دوباره پول بدم و ورزين ديگري رو خريداري كنم

خوب شما ميتونيد بريد تركيه و شايد عوض كنيد ولي كم بايد چه كاري كنم

من تمامي مراحل كه بعد از مونتاز تو پي دي اف رو كه كذاشته بود چك كردم و اوكي بود و ولي فركانسم 200 هرتز هست

من تو كوئل هم 200 هرتز دارم وقتي رو مدار نصبش ميكنم
كوئلم هم تقريبا 4 اهم هست
با ولت متر 4.4 نشون ميده و با كسر 0.4 تولرنس ولت متر تقريبا 4 ميشه
ولي دستگاه من هيچ چيزي رو سنس نميكنه

يك عكس هم از روي مدارم ميزارم ببينيد : البته زياد من وارد نبودم براي مونتاز و اين دومين دستگاهمه كه مونتاز ميكنم و بدي رو بر من حقير ببخشيد

عكس مدار من

البته توضيحي در مورد نصب pic بگم اينكه من وقتي pcb رو روي فيبر چاپ ميكردم يادم نبود كه پايه هاي ميكرو رو چك كنم كه هماهنگ هستن يا نه و به اين دليل كه فيبر درست در اندازه چاپ نشده بود مجبور شدم براي نضب ميكرو با پين هدر نظامي اول پايه اي سي رو نصب كنم بعدا ميكرو رو
كه باعث شد ميكر يكم بالاتر از ساير قطعات بيافته

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز
- در پایه های وسط فت های q3 , q4 باید فرکانس 180 تا 200 رو داشته باشید و الا به هیچ عنوان جواب نمیده مدارتون
- جامپر زیر led که برای شارژ گذاشته شده ولتاژ زیادی به میکرو هدایت میکنه اون رو حتما قطع کنید
- ولتاژ کاری شما باید 12 ولت باشه که اگر بیشتر از آن استفاده کرده باشید مدار جواب نخواهد داد
- از دمو نبودن میکرو مطمئن هستید؟
- به نحوی پایه ی 7 میکرو رو از مدار(سوکت) جدا کنید و مدارتون رو روشن کنید. ببینید آیا باز هم فرکانسی وجود داره یا نه البته هم در دیود vd10 و هم در پایه ی 7 میکرو؟
- آیا نمودار پر میشود؟
- آیا ارره bobin takili degil روی صفحه نشان داده شده است تا بحال؟
- به عکس دقت کن
2.png

به سوالات پالا جواب بده آقا هادی تا انشاالله دستگاهتون جواب بده به علاوه دقت کنید که جامپر های شما به مقاومت ها متصل هستند. روکش این مقاومت ها بسیار نازک و ظریف است. اگر یک مقدار پوسیده باشد جامپر شما با مقاومت اتصال کوتاه برقرار میکند.

آخرین ویرایش:

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
ممنون از جواب داش مصطفي
من تو پايه هاي 2n7000 تو هر دو تا پايه وسطي ها من فركانس دارم

باتري من هم 12 ولت هست

اون دو تا p3 va p4 رو هم اتصال دادم

ميكرو هم اصل از آقاي حسين دمير خريدم.

وقتي كه ال سي دي رو روشن ميكنم اصلا پيغام bobin not conect رو ندارم با توجه به ورزين ميكرو من

جامپر ها رو هم با فاصله گذاشتم از مقاومت ها . و هيچ اتصالي ندارند و شايد در عكس اونجور ديده شود

اصلا من هر فلزي داخل كوئل هم بزارم اصلا اون نمودار كه مياد از اونا خبري نيست

فقط جامپر ال اي دي شارز رو قطع نكردم و نتئنستم پايه 7 ميكرو رو جدا كنم

بالا