آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
mr metal .آیا با کویل 1*1 امتحان کردید . نتیجه چی بود

بله با کویل 1*1 هم تست شد. فقط برای اجسام بزرگ مثل سینی های بزرگتر از 30*30 مناسب هست و اجسام ریز مانند النگو را بخوبی آشکار نمی کند.اما با 1*1 قدرت کاوش بالاتری خواهد داشت.یک سینی بزرگ را در حدود 2.5 متری آشکار کرد.
بزودی یک مجموعه ویدئو کامل از تنظیم تا تست دلتا پالس 3 را در فضای مناسب آپلود و لینک مستقیم خدمت شما ارائه خواهم داد.
پاینده باشید

TANHA74

کاربر vip
کاربر
2012-09-24
15
29
سلام MR METAL

با گفته هاي شما موافقم شما لطف كرديد دستگاه رو خريديد و بعد تست كرديد و با كمال فروتني فيلمي از ان تهيه كرديد و در اختيار دوستان علاقه مند قرار داديد

من به سهم خودم از شما تشكر ميكنم و ميدانم بسياري از دوستان نظر من را تاييد ميكنند.

اما بريم سر اصل مطلب

1- ايا به نظر شما اي سي 74VHC4051 كه از نوعTTL است نبايد با اي سي CD4051 از نوع CMOS عوض شود چون در مدار ولتاژ 12ولت به ايسي 74VHC4051 اعمال ميشود كه درست نيست و بايد 5ولت باشد؟

2- به نظر شما براي هر لوپي بايد دلتا پالس را تنظيم كرد ( تنظيم TR1 ) ؟

3- قيمت دستگاهي كه به طور كامل از اقاي دمير خريديد ؟

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
سلام
خواهش میکنم.
شما باید از hcf4051be استفاده کنید!!!! شاید علت کار نکردن مدار بعضی دوستان همین باشد!!!!
خیر یک تنظیم ایده آل برای هر دو لوپ کافی است به شرطی که اهم هر دو لوپ یکسان باشد.
520 تومان

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
بله با کویل 1*1 هم تست شد. فقط برای اجسام بزرگ مثل سینی های بزرگتر از 30*30 مناسب هست و اجسام ریز مانند النگو را بخوبی آشکار نمی کند.اما با 1*1 قدرت کاوش بالاتری خواهد داشت.یک سینی بزرگ را در حدود 2.5 متری آشکار کرد.بزودی یک مجموعه ویدئو کامل از تنظیم تا تست دلتا پالس 3 را در فضای مناسب آپلود و لینک مستقیم خدمت شما ارائه خواهم داد.پاینده باشید
سلاملطفا در خاک هم تست بفرمائید ببینید که چه تفاوتی با بیرون از خاک دارد ؟// و ایا تفکیک در زیر خاک دارد ؟؟؟؟وما همچنان منتظر مجموعه ویدئو کامل شما از این سیستم هستیم تشکر

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,879
45
Azarbayjan-Miandoab
سلام
مستر متال روی همین گزینه آیسی را پروگرام کردن ولی نمی دونم کجای مدار من اشکال دارد در ظمن موقع روشن لحظه اول در وسط السیدی کلمه E بصورت کامل نمایش داده می شود چون اگه السیدی را اشتباه وصل کرده بودم اصلا هیچ نوشته ای روی السیدی نمی اومد مدار را نیز با دقت از نظر قطعی و اتصال بررسی کردم چیز خاصی نتونستم پیدا کنم در ظمن اگه همه ایسیها را به غیر pic از برد خارج کنم باز فکر کنم باید روی السیدی نوشته بیاید اگه امکانش باشد از همکاران کسی روی برد خودش امتحان کنه که بدون این آیسیها موقع پاور روی السیدی نوشته می آد یا نه؟ در ظمن در این حالت (بدون گذاشتن آیسیها روی برد )در حالت استندبای باید مدار چقدر جریان بکشه با تشکر از همه شما
سلام
دوستان مشکل من از فایل دمو بود با pic پروگرام شده ورژن 3 مشکلم حل شد در ظمن این را هم تست کردم که اگه همه ایسیها روی برد نباشه باز بعد از روشن شده دستگاه کارکترها (کلمات)روی LCD نمایان میشه در مورد آیسیLF357 که MR metal قبلا اشاره کردند بهتره از LF356 یا LF357 فلزی نظامی استفاده کنید تا به مشکل برنخورید من lf357 معمولی هم خریده بودم که از 5 عدد 3تاش کار کرد و مشکل 2 آیسی خراب این بود که دستگاه هیچ فلزی را سنس نمی کرد و موقتا برای لوپ از سیم پیچ دیگوسینک تلویزیون استفاده کردم که اهمش چون 12 اهم بود مقداری از دورهاش را باز کردم تا به 3.5 اهم رسید و دستگاه را با این سیم پیچ تست کردم و در مدار از این ایسیها با این شماره استفاده کرده ام
CD4094BE
TC4066BP
TL082CN
TL062GCP
CD74HC4051E

TANHA74

کاربر vip
کاربر
2012-09-24
15
29
سلام

اقاي MR METAL عزيز باتجربه اي كه شما داريد لطفا بفرماييد اگر ما مقدار اهمي كويل را ثابت مثلا 3 اهم در نظر بگيريم فرض كنيد40متر سيم 5.

حالا با اين 40 متر سيم دو كويل ميپيچيم يكي 40 سانتي وديگري 30 سانتي در اين صورت مقدار هانري كويل 40 سانتي تقريبا ميشود880 ميكرو هانري

و براي كويل 30 سانتي ميشود 1070 ميكرو هانري

به نظر شما كدام كويل ميتواند مناسب باشد و ايا اصولا براي ميكرو هانري بايد حداقل و حداكثر در نظر گرفت يا اين مقدار تجربي بايد به دست بيايد ؟

از شما دوست عزيز ممنونم .

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
سلام

اقاي MR METAL عزيز باتجربه اي كه شما داريد لطفا بفرماييد اگر ما مقدار اهمي كويل را ثابت مثلا 3 اهم در نظر بگيريم فرض كنيد40متر سيم 5.

حالا با اين 40 متر سيم دو كويل ميپيچيم يكي 40 سانتي وديگري 30 سانتي در اين صورت مقدار هانري كويل 40 سانتي تقريبا ميشود880 ميكرو هانري

و براي كويل 30 سانتي ميشود 1070 ميكرو هانري

به نظر شما كدام كويل ميتواند مناسب باشد و ايا اصولا براي ميكرو هانري بايد حداقل و حداكثر در نظر گرفت يا اين مقدار تجربي بايد به دست بيايد ؟

از شما دوست عزيز ممنونم .

نه حداقل و نه حداکثر!! باید محاسبه شود. اما در کل می شود اینطور گفت که لوپ کوچکتر برای کاوش اجسام کوچکتر و لوپ بزرگتر برای کاوش اجسام بزرگتر مناسبتر هست.
در ضمن مقدار اهمی لوپ نباید ملاک اصلی باشد بلکه مهمترین عامل همان مقدار ظزفیت میکرو هانری هست که لوپ دارد.

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
دوستان از روی شماتیک ارائه شده تحلیل مدار را دنبال نکنید. چراکه ظاهرا آقای دمیر در جهت کپی نشدن طرحشان شماتیک کامل را ارائه نداده اند.:shalagh:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: CINAPA

farza_ab

کاربر
2009-05-25
59
91
در حقیقت یک سری بچه های چاخانی تهران واصفهان به نوایی میرسن ومث من چند میلیون تهلکه میشن وهیچی فقط حرف.....

• Like

starr

کاربر
2012-08-17
28
36

سلام به همه دوستان از اینکه چند وقتی هست که در سایت فعالیت نداشتم از شما عذر خواهی میکنم.///////////////////////ویرایش شد////////////
(لطفا مطالبی که گذاشتم را ویرایش نکنید. بنده چیزی که نوشتم نیازی به ویرایش نداشت. در غیر این صورت کاری که کردید را اعلام خواهم کرد)

دانلود فیلم قدرت دستگاه

دانلود فیلم تفکیک دستگاه

پس با این حساب النگو را در 60 سانت و سینی را در 130 سانت سنس میکنه . با تشکر

• Like
بالا