سلام به دهمه دوستان
ببینید حتما دوستان این فکر را نمی کنید که با حدود 150هزارتومان دستگاهی که چندین متر براتون بزنه ، تفکیک داشته باشه و غیره درست بشه . شاید حرفی برای گفتن نداشته باشه ولی به نظر من از اندازه پولی که برای مونتاژ اون پرداخت می شه ارزش داره . خودمون توی ایران اگر همین دستگاه رو می ساختیم و برای عرضه ارائه می کردیم با چندین برابر قیمت بود . من توی یه سایتی در باره ماینر 4 مطلبی می خوندم یکی با تبلیغات زیاد فقط ادعا می کرد که فایل هگز اصلی اون رو داره و با مبلغ 200 هزارتومان می فروشه .
جناب آقای mr metal عزیز شما به عنوان یک متخصص آیا این دستگاه ارزش 150 هزارتومان رو دارد یا نه
لطفا نظرتون رو درباره کیفیت دستگاه و با در نظر گرفتن میزان هزینه هایی که برای سایر دستگاه شده حالا یا نتیجه داده و یا نه ، بیان کنید
از بابت زحمتی که کشیدید و فیلم دستگاه رو قرار دادید بسیار سپاس گذارم
لطفا مشخصات لوپی رو که باهاش دستگاه رو تست کردید رو بفرمایید (نوع سیم ، تعداد دور و متراژ سیم استفاده شده )
با سلام
لوپ از ترکیه و از خود اقای دمیر تحویل گرفته شده.
مشخصات ان 3دور سیم cat6 با قطر 40سانتی متر که رشته ای آن سری شده.اهم ان 2.5
ببینید دوستان هیچ وقت دنبال دستگاهی با قدرت کاوش بالاتر از 4 متر نباشید.من در اینجا به تمامی دوستانی که چه برای اولین بار به اینجا میان و چه عضو هستن و همیشه اینجان میگم که هیچ دستگاهی وجود نداره که بالاتر از این مقدار بزنه.فقط و فقط محصولات zond و Ebinger هستند که نهایتا و در بهترین شرایط 6متر قدرت کاوش دارند که در ایران نمونه تقلبی zond بسیار زیاد هست چراکه قیمت اصلی این دستگاه آخرین باری که از که استعلام گرفتم 89 میلیون شده و به هیچ عنوان به ایران نمیتونه وارد بشه و روی فروشش کنترل دارن به خاطر تحریم. دستگاه Ebinger هم که امریکایی هست اما در ایران ناشناخته هست اما دستگاه های حرفه ای با قیمت های بسیار بسیار بالاتر از ZOND هست و هم نمیشه وارد کرد و هم حداقل من نمیتونم تهیه کنم!!!
خیلی کم پیش میاد که دفینه در عمق 4متری باشه و به نظر من نیازی نیست که دنبال همچین دستگاه هایی باشید. یک دستگاه مناسب و یک فلزیاب آنتنی با کیفیت داشته باشید واقعا میتونید یک جستجوگر حرفه ای باشید.
در مورد دلتا هم از نظر من دستگاه بدی نیست و بیشتر به اجسام بزرگ حساسیت داره.انواع لوپ هم امتحان کردم حتی لوپ با کابل 30رشته ژاپنی اصل که تفاوت انچنانی نکرد.اما خوب بالاخره دردسرهایی داره به خاطر خرید میکروی پروگرام شده دیگه. اما در کل بد نیست. دیگه لازم به توضیح نیست چراکه ویدئو وجود داره و شما از روی ویدئو میتونید خودتون ببینید آیا اون چیزی هست که شمامیخواهید یا نه. هدف ما این بود که شما هزینه نکیند برای آزمایش. آقای مهندس محمودی هم طی مکالمه ای هم که داشتیم تاکید کردند دستگاه را تهیه کنیم ببینیم چطور هست که کاربرای ما هزینه نکنند اگر مناسب نیست. به هر حال به قولی که داده بودیم عمل کردیم.
نکته ای هم همین جا خدمت دوستان بگم اینکه به هیچ عنوان در تاپیک ها خرید و فروش نکنید و آدرس شخصی را برای فروش به کسی ندهید و کسی را معرفی نکنید.اینجا فروشگاه نیست و ما دنبال مسائل علمی هستیم و نه درامد. اینجا فروشگاه آقای..... و آقای ....... نیست که یک ردیاب را کپی برداری کنند و با مدار ناقص ابتدا با قیمت پایین و بعد به یکباره با قیمت های وحشتناک فقط کیت را بفروشند و یا حتی فلزیابی که به قول خودشان 7متر میزند!!! فلزیاب هایی هستند که فلزاتی که بالاتر از 100سال قدمت دارند را در زیر خاک به قدرت حدود 1.6 تا 1.8 بالاتر از حالت معمولی می زنند اما نه این کیتی که این آقایان میفروشند.
پاینده باشید