آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
سلامکمال تشکر از جناب Mr MeTaL بابت تهیه این کلیپ واقعا معلوم شد این مدار جنجالی حرفی برای گفتن نداره و به حرف حدیث ها در مورد این مدار پایان داد. و باید منتظر ماند بعد از ماینر و دلتا پالس چه دست پخت دیگری در راه است.

سلام به دهمه دوستان

ببینید حتما دوستان این فکر را نمی کنید که با حدود 150هزارتومان دستگاهی که چندین متر براتون بزنه ، تفکیک داشته باشه و غیره درست بشه . شاید حرفی برای گفتن نداشته باشه ولی به نظر من از اندازه پولی که برای مونتاژ اون پرداخت می شه ارزش داره . خودمون توی ایران اگر همین دستگاه رو می ساختیم و برای عرضه ارائه می کردیم با چندین برابر قیمت بود . من توی یه سایتی در باره ماینر 4 مطلبی می خوندم یکی با تبلیغات زیاد فقط ادعا می کرد که فایل هگز اصلی اون رو داره و با مبلغ 200 هزارتومان می فروشه .

جناب آقای mr metal عزیز شما به عنوان یک متخصص آیا این دستگاه ارزش 150 هزارتومان رو دارد یا نه

لطفا نظرتون رو درباره کیفیت دستگاه و با در نظر گرفتن میزان هزینه هایی که برای سایر دستگاه شده حالا یا نتیجه داده و یا نه ، بیان کنید

از بابت زحمتی که کشیدید و فیلم دستگاه رو قرار دادید بسیار سپاس گذارم

لطفا مشخصات لوپی رو که باهاش دستگاه رو تست کردید رو بفرمایید (نوع سیم ، تعداد دور و متراژ سیم استفاده شده )

آخرین ویرایش:

2xboys

کاربر
2009-01-31
21
39
سلام دوستان من این ic ورژن 3 رو چجوری باید تهیه کنم برای /////////// هم پیغام خصوصی فرستادم جواب ندادن در ضمن قیمت دقیق ic پروگرام شده الان چند است:wink:

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
دوست عزیز آی سی رو باید راهی پیدا کنی پول به حساب آقای دمیر توی ترکیه واریز کنی . 2هفته ای به دستت می رسه . 30 دلار هزینه داره البته این 30 دلار با هزینه پست هستش و نیازی به پرداخت پول پست نیست . یا اینکه میتونی از سایر دوستان که چندتا خریدن تهیه کنی . شاید آقای//////// داشته باشه به ایشون پیام خصوص بده .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
سلام به دهمه دوستان

ببینید حتما دوستان این فکر را نمی کنید که با حدود 150هزارتومان دستگاهی که چندین متر براتون بزنه ، تفکیک داشته باشه و غیره درست بشه . شاید حرفی برای گفتن نداشته باشه ولی به نظر من از اندازه پولی که برای مونتاژ اون پرداخت می شه ارزش داره . خودمون توی ایران اگر همین دستگاه رو می ساختیم و برای عرضه ارائه می کردیم با چندین برابر قیمت بود . من توی یه سایتی در باره ماینر 4 مطلبی می خوندم یکی با تبلیغات زیاد فقط ادعا می کرد که فایل هگز اصلی اون رو داره و با مبلغ 200 هزارتومان می فروشه .

جناب آقای mr metal عزیز شما به عنوان یک متخصص آیا این دستگاه ارزش 150 هزارتومان رو دارد یا نه

لطفا نظرتون رو درباره کیفیت دستگاه و با در نظر گرفتن میزان هزینه هایی که برای سایر دستگاه شده حالا یا نتیجه داده و یا نه ، بیان کنید

لطفا مشخصات لوپی رو که باهاش دستگاه رو تست کردید رو بفرمایید (نوع سیم ، تعداد دور و متراژ سیم استفاده شده )

ببین عزیز من وقتی دستگاهی نتونه کار ما را راه بندازه مگه فرقی میکنه حالا یک ریال یا 150 هزار تومان وقتی نتونه یعنی دوریال هم زیاده یعنی همون پول بیزبون رو انداختن تو اشغالها . عزیز من مگه ما پول را از خیابون پیدا میکنیم که این طوری حرف میزنی . مگه این که کسی بخواد فقط برای کار های دانشجویی تحقیق کنه ولی بدرد زیر خاکی پیدا کردن نمیخوره حالا هرکی میخواد پولش رو بریز دور بریزه اصلا به ما چه خود دانی

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
چرا مثل آدم های بی منطق جوش میارید . و تحمل نظرات ندارید .

من نظر خودم رو گفتم . حالا شما هم منتظر باشید انشاالله یکی پیدا بشه یک دستگاه کامل رو که بتونه زیر خاک براتون 3 الی 4 متر یا بیشتر بزنه و مهمتر اینکه تفکیک هم داشته باشه رو برای ساخت توی سایت بزاره .

پیدا کردی من رو هم خبر کن . مشتاقانه منتظرم

شاید برای شما پول مفهوم دیگری داشته باشه ولی به نظر من اگه می خوای چیزی رو بدست بیاری چندین بار شکست در اون رو باید تحمل کنی .

نمونه این کار آقای mr metal هستن . هزینه کرده و هیچ گله ای هم نداره . چون هدف بالاتری داره . دوست داره نتیجه کار یک دستگاه رو بدونه .

در ثانی مگر من به شما به زور دلتاپالس می خوام بفروشم که چنین حرف های می زنید .هیچکس پولشو از خیابون پیدا نکرده . ولی بعضی حاضرن برای علاقشون هر چه قدر که دوست دارن هزینه کنن . حالا چه به نتیجه برسن و یا نرسن . قرار نیست هر پولی که خرج میشه دارای منفعت باشه .

حالا یکی دوست داره به عنوان اولین تجربه این رو درست کنه مثل من . و یا اینکه یکی به عنوان کار دانشجویی به اون نگاه می کنه .

اگر اجازه بدین من و شاید افرادی مثل من که بی پولیم با راهنمایی های اساتید و کمک هم دیگه شاید تونسیم چیزی درست کنیم که راضی کننده باشه .

پس شما از طرف صحبت نکنید .

در آخر هم می گم .به هیچ وجه من هدفم تبلیغ این دستگاه نیستش . من خودم ساختم و هنوز جواب دل خواهم رو نگرفتم . اما این دلیل نمیشه که من موضوعی رو از ته انکارش کنم .

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید .

این رو هم بگم دستگاه من با یک کویل 30 سانتی متری داغون . یک سکه 25 تومانی رو در 25 سانتی سنس می کنه .

آخرین ویرایش:

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
سلام به دهمه دوستان

با سلام
لوپ از ترکیه و از خود اقای دمیر تحویل گرفته شده.
مشخصات ان 3دور سیم cat6 با قطر 40سانتی متر که رشته ای آن سری شده.اهم ان 2.5
ببینید دوستان هیچ وقت دنبال دستگاهی با قدرت کاوش بالاتر از 4 متر نباشید.من در اینجا به تمامی دوستانی که چه برای اولین بار به اینجا میان و چه عضو هستن و همیشه اینجان میگم که هیچ دستگاهی وجود نداره که بالاتر از این مقدار بزنه.فقط و فقط محصولات zond و Ebinger هستند که نهایتا و در بهترین شرایط 6متر قدرت کاوش دارند که در ایران نمونه تقلبی zond بسیار زیاد هست چراکه قیمت اصلی این دستگاه آخرین باری که از که استعلام گرفتم 89 میلیون شده و به هیچ عنوان به ایران نمیتونه وارد بشه و روی فروشش کنترل دارن به خاطر تحریم. دستگاه Ebinger هم که امریکایی هست اما در ایران ناشناخته هست اما دستگاه های حرفه ای با قیمت های بسیار بسیار بالاتر از ZOND هست و هم نمیشه وارد کرد و هم حداقل من نمیتونم تهیه کنم!!!
خیلی کم پیش میاد که دفینه در عمق 4متری باشه و به نظر من نیازی نیست که دنبال همچین دستگاه هایی باشید. یک دستگاه مناسب و یک فلزیاب آنتنی با کیفیت داشته باشید واقعا میتونید یک جستجوگر حرفه ای باشید.
در مورد دلتا هم از نظر من دستگاه بدی نیست و بیشتر به اجسام بزرگ حساسیت داره.انواع لوپ هم امتحان کردم حتی لوپ با کابل 30رشته ژاپنی اصل که تفاوت انچنانی نکرد.اما خوب بالاخره دردسرهایی داره به خاطر خرید میکروی پروگرام شده دیگه. اما در کل بد نیست. دیگه لازم به توضیح نیست چراکه ویدئو وجود داره و شما از روی ویدئو میتونید خودتون ببینید آیا اون چیزی هست که شمامیخواهید یا نه. هدف ما این بود که شما هزینه نکیند برای آزمایش. آقای مهندس محمودی هم طی مکالمه ای هم که داشتیم تاکید کردند دستگاه را تهیه کنیم ببینیم چطور هست که کاربرای ما هزینه نکنند اگر مناسب نیست. به هر حال به قولی که داده بودیم عمل کردیم.
نکته ای هم همین جا خدمت دوستان بگم اینکه به هیچ عنوان در تاپیک ها خرید و فروش نکنید و آدرس شخصی را برای فروش به کسی ندهید و کسی را معرفی نکنید.اینجا فروشگاه نیست و ما دنبال مسائل علمی هستیم و نه درامد. اینجا فروشگاه آقای..... و آقای ....... نیست که یک ردیاب را کپی برداری کنند و با مدار ناقص ابتدا با قیمت پایین و بعد به یکباره با قیمت های وحشتناک فقط کیت را بفروشند و یا حتی فلزیابی که به قول خودشان 7متر میزند!!! فلزیاب هایی هستند که فلزاتی که بالاتر از 100سال قدمت دارند را در زیر خاک به قدرت حدود 1.6 تا 1.8 بالاتر از حالت معمولی می زنند اما نه این کیتی که این آقایان میفروشند.
پاینده باشید

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
چرا مثل آدم های بی منطق جوش میارید . و تحمل نظرات ندارید .

من نظر خودم رو گفتم . حالا شما هم منتظر باشید انشاالله یکی پیدا بشه یک دستگاه کامل رو که بتونه زیر خاک براتون 3 الی 4 متر یا بیشتر بزنه و مهمتر اینکه تفکیک هم داشته باشه رو برای ساخت توی سایت بزاره .

پیدا کردی من رو هم خبر کن . مشتاقانه منتظرم

شاید برای شما پول مفهوم دیگری داشته باشه ولی به نظر من اگه می خوای چیزی رو بدست بیاری چندین بار شکست در اون رو باید تحمل کنی .

نمونه این کار آقای mr metal هستن . هزینه کرده و هیچ گله ای هم نداره . چون هدف بالاتری داره . دوست داره نتیجه کار یک دستگاه رو بدونه .

در ثانی مگر من به شما به زور دلتاپالس می خوام بفروشم که چنین حرف های می زنید .هیچکس پولشو از خیابون پیدا نکرده . ولی بعضی حاضرن برای علاقشون هر چه قدر که دوست دارن هزینه کنن . حالا چه به نتیجه برسن و یا نرسن . قرار نیست هر پولی که خرج میشه دارای منفعت باشه .

حالا یکی دوست داره به عنوان اولین تجربه این رو درست کنه مثل من . و یا اینکه یکی به عنوان کار دانشجویی به اون نگاه می کنه .

اگر اجازه بدین من و شاید افرادی مثل من که بی پولیم با راهنمایی های اساتید و کمک هم دیگه شاید تونسیم چیزی درست کنیم که راضی کننده باشه .

پس شما از طرف صحبت نکنید .

در آخر هم می گم .به هیچ وجه من هدفم تبلیغ این دستگاه نیستش . من خودم ساختم و هنوز جواب دل خواهم رو نگرفتم . اما این دلیل نمیشه که من موضوعی رو از ته انکارش کنم .

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید .

این رو هم بگم دستگاه من با یک کویل 30 سانتی متری داغون . یک سکه 25 تومانی رو در 25 سانتی سنس می کنه .

نگاه کن دوست گرامی اولا که اصلا درست صحبت نمیکنی . که نمی دونم برای چی جوش اوردی من احتمال میدم یکی از فروشنده ها باشی .دوما . من از ادم هایی که میخوان خون یه عده بند گان خدا را که پولشون نو از راه حلال و با زحمت درمیارن بخورن به شدتت متنفرم و نه این جا بلکه هر سایت دیگه یا وبلاگی باشه من اونجا یقشو چسبیدم . و حقیقتش نمی زارم به این راحتی بالا بکشه . چون یه بار یه از خدا بی خبر همینطوری سرمو کلاه گذاشت و قسم خوردم دیگه تا هزار جا از کسی نپرسم و از سیستم مطمئن نشدم دست به هیچ کاری نزنم و این جا هم . همونطوری که جناب
mr metal عزیز فرمودن
کسی را معرفی نکنید.اینجا فروشگاه نیست و ما دنبال مسائل علمی هستیم وشما با این گفته هاتون دارین تبلیغ دستگاه رو میکنین مگه تبلیغ شاخ و دوم داره اینم یه جور تبلیغه
همش که نمیشه با پول تجربه کنیم حالا یک ریال یا 150 هزار تومان پس انجمن برای چیه .

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
[h=2]ازجناب Mr MeTaL عزیز و مهندس محمودی از این که این زحمت را برای یه عده کشیدیند و هزینه کردن واقعا شرمنده کردن نهایت تشکر راداریم .خسته نباشید .:busted_red:[/h]

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
mr metal عزیز از شما به خاطر نصیحت و گفته هاتون ممنونم . اشتباه بنده در معرفی شخص رو ببخشید .

cinapa متاسفم از اتفاقی که براتون افتاده . لعنت خدا و پیغمبرش بر کسانی که از دیگران سوء استفاده و یا کلاهبرداری می کنند . و یا حتی فکر اون رو دارن .

شکست مقدمه ای برای پیروزی است . دلسرد نباشید . من هم به هیچ عنوان فروشنده نیستم . چون اکه بودم با پیغام خصوصی به سایر کاربران می گفتم و پول کلانی رو طلب می کردم من

هر چیزی رو که هزینه کرده بودم رو گفتم

. لطفا در صحبت هاتون انصاف رعایت کنید و هر چه که به ذهنتون اومد رو نثار دیگران نکنید .

. ولی این رو به باد داشته باشید که اگه یکی از کار ی دفاع کرد حتما خودش فروشنده نیست و یا منفعتی در اون نداره . من نه دفاع می کنم و نه رد می کنم ساده نظرم رو گفتم . شما

هم نظرتون رو بدون حمله به دیگران را بگید . که به این دلیل به این دلیل فلان دستگاه ایراد داره و یا مزایا .حال اساتیدی که واقعا از لحاظ علمی بلد هستن توضیحات لازم رو با دلیل توضیح

میدنن . من و امثال من رو هم روشن کنن .

لطفا یک بار دیگه برگردد و نوشته هات رو بخون . ببین من چی گفتم شما چه جوری جواب دادی .

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید

در جواب سوال شما . توی انجمن مگه عده ای قسم خوردن که برن هزینه بکنن وقت بذارن و بعد بیان به همین راحتی به من و شما بگن چکار کنیم . آیا پول اونا ارزش نداره .

خوب دوست عزیز اگه آقای ام آر متال این هزینه رو نمی کردن شما از کجا حرف برای زدن داشتی . نمیشه که همیشه بقیه هزینه کنند و عده ای استفاده ببرن . بزارید دیگران

هم هزینه بکنند و نظرات و تجربیاتشون رو بگن .

موفق و پیروز باشید .

در آخر از اساتید به خصوص آقای Mr metal و همچنین از cinapa اگر از حرف های من دلگیر شد . عذر می خوام

من دیگه وارد این بحث نمی شم . بحث داره به بیراه میره .

آخرین ویرایش:
بالا