احسنت .درود
همیشه نتایج عملی تعیین کننده و ملاک اقدام است.
اگر عمر لامپ مورد نظر شما قابل قبول است دراینصورت قطعا طراحی صادقانه ای داشته و نیاز به اصلاح و دخل و تصرف نداره.
اما تا جایی که من تجربه کردم چنین لامپی با طول عمر بالا وجود نداره و دراینصورت اصلاح آن بسود مشتری است.
در خصوص این نظر حضرتعالی که فرمودید .
اما علاوه بر اهل علم و اهل فن و صاحبنظران برجسته ، تقریبا جملگی عوام نیز با تجربیات فراوانی که از عمر محصولات کسب کرده اند همگی متفق القول واقف به این حقیقت شده اند که تولید کنندگان بمنظور توجیه اقتصادی محصولات و بناگزیر باید طول عمر محصولات را کاهش دهند .
به همین علت برخلاف محصولات قدیمی که غالبا طول عمر بسیار بالایی داشتند ، اما دیگه طول عمر بالا در محصولات دهه های اخیر مشاهده نمیشه و نیاز به اصلاحات اساسی داره.
و ازآنجاکه من در زمینه افزایش طول عمر محصولات ، دانش و تجربیات قابل توجهی دارم و در حد بضاعت برخی از آنها را تقدیم و منتشر کردم لذا همواره مورد تهدید تولید کننده ها بودم و گاها به مراجع قضایی نیز کشیده شده .
لذا صرفنظر از دلایل علمی و تجربی که به تفصیل تقدیم کرده ام ، اگر اصلاحیه ها تاثیری در منافع تولید کننده نداشته باشه نیاز به اقدام و تهدید ندارن.
مضافا که در کلیه مواردی که در زمان طولانی استفاده و نتایج آن گزارش شده حتی یک مورد مشاهده نمیفرمایید که روش یاد شده تاثیری در افزایش طول عمر لامپ نداشته و یا اثر نامطلوبی داشته
بنابرین نظر شما بیشتر از ناحیه تولید کنندگان اعلام میشه و اگر دلایل شفاف تجربی از جمله پست ۲۰۵ را نیز ملاحظه و مطالعه فرمایید که تجربیات ارزشمندی را گزارش فرمودند ، قطعا در نظریه خود تجدید نظر میفرمایید .
سپاس
نه اتفاقا واقعا گفته تان درسته. بنده حدود 3 سالی هست در زمینه تعمیرات بطور جدی مشغولم.در زمینه گسترده ای هم این کارو انجام( از لحاظ تفکیک انواع لوازمی که تعمیر میکنم نظیر: تلویزیون،دیجیتال،گیرند،اتو،بخاری،تابلوهای روان سخت افزارو نرم افزار، جاروبرقی و کل سیستم روشنایی و و و ولی از این بین به سیستم های روشنایی علافه بیشتری دارم.
بطور مثال وقتی یه لامپ دستم میرسه که حتی فق یک سوم ال ای دی هاش نیم سوز ، سوخته یا حتی داری ترک باشن اون لامپ رو برای مشتری تعویض کامل نجام میدم و برای مشتری هم توضیح میدم که وقتی درایور سالمه با اینکار انگار لامپ نو خریدی و نزدیک به نصف قیمت لامپ هم میشه دستمزدم.
شرمنده ولانی شد ولی نکته ای در صحبتهایم هست، خلاصه با این تعویض کامل ال ای دی ها که جنس مرغوب میذارم و خدارو شکر تا تجربه ای که تو این زمینه دارم بالای 60 ال ای دی فقط 3 ثانیه حرارت کاملا کارخانه ای نصب میشوند و این لامپ حتی بیشتر از عمری که فبلا کرده عمر خواهد کرد.
با صحبتهای شما و راهکارهای شما اتفاقا خوشحال تر هم شدم که بله واسه لامپهای قیمتی این راهکارهای تغیرات رود برد هم تاثیر بسزایی در عمرشان دارد
و از این پس تغیرات رو هم انجام خواهم داد با استفاده از تجربیات ارزشمند شما.