آی پی امداد
abtahi

علت خروجی ضعیف میکرو

mapmap

کاربر
2009-10-27
289
185
کرمانشاه
با سلام و خسته نباشید

عرض شود بنده یه میکرو Atmega32َ تهیه کردم که چند بار با پروگرام USBASP پروگرام کردم و بعدش با یه LED کلاهی چیپ بزرگ و مقاومت 120 اهم وصل کردم و مشکلی نبود
بعد از دو روز دوباره اومدم و میکرو رو پروگرام کردم اینبار خروجی سه پین 3 و 4 و 7 پورت C دائم فعاله با آمپر خیلی پایین و بقیه پینها هم LED رو روشن و خاموش میکنن اما با جریان کم کم

با دو تغذیه مطمئن هم تست کردم حل نشد
پایه Reset رو هم با یه مقاومت پول آپ کردم و برای VCC و GND خازن 100nf هم گزاشتم

چه دلیلی میتونه داشته باشه و چطور باید رفع عیب کنم؟
با سپاس

آخرین ویرایش:

J1375

کاربر
2021-03-26
263
504
زیر سایه خدا
با سلام و خسته نباشید

عرض شود بنده یه میکرو Atmega32َ تهیه کردم که چند بار با پروگرام USBASP پروگرام کردم و بعدش با یه LED کلاهی چیپ بزرگ و مقاومت 120 اهم وصل کردم و مشکلی نبود
بعد از دو روز دوباره اومدم و میکرو رو پروگرام کردم اینبار خروجی سه پین 3 و 4 و 7 پورت C دائم فعاله با آمپر خیلی پایین و بقیه پینها هم LED رو روشن و خاموش میکنن اما با جریان کم کم

با دو تغذیه مطمئن هم تست کردم حل نشد
پایه Reset رو هم با یه مقاومت پول آپ کردم و برای VCC و GND خازن 100nf هم گزاشتم

چه دلیلی میتونه داشته باشه و چطور باید رفع عیب کنم؟
با سپاس
سلام
من صبر کردم تا اساتید راهنماییتون کنند اما سرشون شلوغه و به همین دلیل چنتا نکته مینویسم
متن شما ابهامات زیادی داره، برنامه ای که روی میکرو ریختید برای این بود که I/O مد نظر خروجی تعریف بشه و یک بشه تا بعد از عبور 5 ولت از مقاومت و رسیدن به پایه ی مثبت، LED روشن بشه یا اینکه برنامه به نحوی بوده که پایه رو ورودی تعریف کردید و منفی LED به میکرو وصل بوده؟
اون LED برای راه اندازی چند ولت میخواد، چقدر جریان میکشه؟ 120 اهم کم نیست؟
از برنامه مطمئن هستید؟ پول آب داخلی رو روی پایه های مذکور فعال نکردید؟ میکرو نو هست؟ تغذیه نویز نداره؟ فیوز بیت ها رو تغییر دادید؟
اگر به سؤالات جواب دقیق بدید منم میتونم یه کمک کوچیکی بکنم، یه برنامه به زبان سی داشتم که 32 پایه I/O رو برای چشمک زن خاموش و روشن میکرد و باید پیداش کنم و برای میکروی شما کامپایل کنم.

mapmap

کاربر
2009-10-27
289
185
کرمانشاه
درود
زحمت افتادین
خیلی ممنونم
میکرو رو تازه گرفتم
هیچگونه دستکاری فیوز بیت و .... نکردم
فقط با پروگرام USBASP تازه ای که تهیه کردم میکرو رو با برنامه ساده (چشمک زن led جهت تست) پروگرام کردم و درست بود
اما بعد از دو سه بار پروگرام کردن اومدم برنامه کنترل پیامکی رو پروگرام کردم دیدم درست کار نمیکنه دوباره برنامه ساده چشمک زن رو پروگرام کردم دیدم خروجی ۳ پین میکرو ۴ ولت با جریان خیلی کمه (led رو به سختی روشن میکنه) و همیشه روشنه
بقیه پایها هم پروگرام میشن اما خروجی خلی ضعیفه
تغذیه هم lm2596 هستش
متشکرم

mapmap

کاربر
2009-10-27
289
185
کرمانشاه
فکر کنم مشکل از پروگرامره
چون atmega8 رو هم که برنامه ساده چشمک زن زدم کار کرد بعدش یه برنامه کمی سنگینتر زدم اشکال پیدا کرد یعنی یکی از پورتهای اونم هم خروجی ضعیف و دائم داره
این در حالییکه تو برنامه اون پورت هیچ عملی انجام نمیده

J1375

کاربر
2021-03-26
263
504
زیر سایه خدا
فکر کنم مشکل از پروگرامره
چون atmega8 رو هم که برنامه ساده چشمک زن زدم کار کرد بعدش یه برنامه کمی سنگینتر زدم اشکال پیدا کرد یعنی یکی از پورتهای اونم هم خروجی ضعیف و دائم داره
این در حالییکه تو برنامه اون پورت هیچ عملی انجام نمیده
متاسفانه این برنامه چشمک زن 32تایی که من پیدا کردم برای یک کامپایلر قدیمی و یک سری میکرو کنترلر قدیمی نوشته شده و وقتی خواستم با Atmel Studio 7 برای مگا32 کامپایل بکنم کلی خطا داد.
این دوتا رو براتون پیدا کردم که میتونید با تغییر پورت در برنامه چهارپورت میکرو خودتون رو بررسی کنید:
نرم افزار بعد از پروگرم کردن تاییدیه و به اصطلاح Verify نمیکنه؟

mapmap

کاربر
2009-10-27
289
185
کرمانشاه
نرم افزار بعد از پروگرم کردن تاییدیه و به اصطلاح Verify نمیکنه؟
[/QUOTE]

بدون هیچگونه خطایی پروگرام میشه و مشکلی نمیبینم
یه سوال آیا فعال کردن وقفه ممکنه تاثیری روی خروجیها و عملکرد میکرو داشته باشه؟

بالا