سلام به همکاران عزیز .
یک تستر اپ امپ خریداری کردم از اینترنت ، این ایراد رو داره ، ستون LED های یک طرف ، ازطرف دیگر کم نور تره.
بطور مثال، همونطور که تو ویدئو مشخصه ، یک ایسی 324 تو سوکت قرار دادم و میبینید که نور یک طرف از طرف دیگه کم نور تره.
ایسی استفاده شده در این ماژول OP07C هستش .
کار های انجام شده:
-تعویض ایسی هم با نوع دیپ و هم با نوع SMD
-تعویض تمام مقاومت های برد
-هیت کشی روی تمام برد
-تست کردن با ایسی های مختلف ( تک کانال-دو کانال-چهار کانال)
-تست کردن تمام LED های روی برد . ( دونه دونه تست شد)
-تست کردن دیود زینر های روی برد
-تست و تعویض خازن smd
نکته ، اگر در عکس میبنید قلع کشی ها خیلی تمیز انجام نشده ،
مطمئن باشید که اتصال بر قرار هست ، صرفا بخاطر بی حوصلگی من هست برای این برد .
نکته: در هنگام سوییچ کردن بین دو ستون LED ها ، ولتاژ سمت کم نور 1.439 ولت و سمت پر نور 3.141 ولت هست. ( مقادیر نسبت به زمین مدار)
واقعا یه برد 65.000 ارزش مرجوع کردن یا خرید مجدد هم نداره ، اما خب از طرفی ، رفته تو مخم که چنین چیز ساده ایی چشه آخه ؟ اصلا چیز خاصی برای خرابی نداره.ایسیش هم سه بار عوض کردم .مطمئنم از ایسی نیست. از ایسی هایی که میذارم تو سوکت هم مطمئن هستم . ده ها تاش رو امتحان کردم
ممکنه مقادیر مقاومت ها ، حین مونتاژ در شرکت اشتباه شده باشه ؟!

یک تستر اپ امپ خریداری کردم از اینترنت ، این ایراد رو داره ، ستون LED های یک طرف ، ازطرف دیگر کم نور تره.
بطور مثال، همونطور که تو ویدئو مشخصه ، یک ایسی 324 تو سوکت قرار دادم و میبینید که نور یک طرف از طرف دیگه کم نور تره.
ایسی استفاده شده در این ماژول OP07C هستش .
کار های انجام شده:
-تعویض ایسی هم با نوع دیپ و هم با نوع SMD
-تعویض تمام مقاومت های برد
-هیت کشی روی تمام برد
-تست کردن با ایسی های مختلف ( تک کانال-دو کانال-چهار کانال)
-تست کردن تمام LED های روی برد . ( دونه دونه تست شد)
-تست کردن دیود زینر های روی برد
-تست و تعویض خازن smd
نکته ، اگر در عکس میبنید قلع کشی ها خیلی تمیز انجام نشده ،
مطمئن باشید که اتصال بر قرار هست ، صرفا بخاطر بی حوصلگی من هست برای این برد .
نکته: در هنگام سوییچ کردن بین دو ستون LED ها ، ولتاژ سمت کم نور 1.439 ولت و سمت پر نور 3.141 ولت هست. ( مقادیر نسبت به زمین مدار)
واقعا یه برد 65.000 ارزش مرجوع کردن یا خرید مجدد هم نداره ، اما خب از طرفی ، رفته تو مخم که چنین چیز ساده ایی چشه آخه ؟ اصلا چیز خاصی برای خرابی نداره.ایسیش هم سه بار عوض کردم .مطمئنم از ایسی نیست. از ایسی هایی که میذارم تو سوکت هم مطمئن هستم . ده ها تاش رو امتحان کردم
ممکنه مقادیر مقاومت ها ، حین مونتاژ در شرکت اشتباه شده باشه ؟!